Sunday Morning

Juuri tällaiset aamut ovat syy rakastaa sunnuntaita! Rakkaan ystävän seura ja kuulumisien vaihtoa pienen kotitekoisen brunssin äärellä ♥ Hih, toivottavasti olitte jo ehtineet kömpiä koloistanne aamupalapöytiin ennen näiden kuvien katselemista ;)

Ihanaa ja pitkästä aikaa myös aurinkoista sunnuntaita!

10 thoughts on “Sunday Morning

  1. Oi miten mielettömän näköinen herkkupöytä!!:) Meilläkin oli pientä brunssin tapaista nyt aamulla, itse olin vain kröhöm vieläkin aivan täynnä ja herkkukiintiö äärimmäisen täynnä, kun eilen tuli herkuteltua vähintäänkin aivan olan takaa!:D Ihanaa sunnuntaita!:)

  2. Oli kyllä ihana aloittaa sunnuntaiaamu näin :) Ja melkeinpä mukavampaa puuhastella yhdessä herkkupöytä ja nauttia siitä ihan rauhassa, kuin jos olisi jossain oikein kunnon brunssipaikassa. Hih, kyllähän nyt viikonloppuna täytyy herkutella ;)

  3. Hih, kylläpä hymyilytti kun jokainen näistä kommenteista alkoi sattumalta sanalla “oi”! :D Croissantteja jäi reippaasti yli, kuusi oli vähän liikaa kahdelle ;) Että tervetuloa rääppiäisiin vaan!

  4. hahah mua alko naurattaa kun kaikki lukijoiden kommentit, jotka mulle tällä hetkellä näkyvät, alkaa sanalla “oi” :D

  5. Sille hihittelin itsekin, vielä kun kyseessä oli ihan sattuma, kun julkaisin kaikki kommentit yhtä aikaa :D

  6. Heippa, näistä on jo pari vuotta joten en ole ihan varma mallista, mutta Olympuksen PENillä kuitenkin! Muistelisin, että PEN Lite E-PL3:lla tai E-PL5:lla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *