Statementkorujen parhaimmistoa

Statementkorut ovat selvästi tulleet jäädäkseen. Näyttäviä kaulakoruja ovat kaupat täynnä ja niitä löytyy jokaiseen makuun. On kultaista, hopeisen väristä, sirompaa, hieman rokahtavampaa yksilöä ja jopa karkkiväreissä hehkuvia koruja kaulaa koristamaan!

Hyvin monesta ketjuliikkeestä löytyy nykyään statementkoruja, mutta oikea aarreaitta niitä etsiessä on ehdottomasti Lindex. Lähes kaikki suuremmat koruni ovat sieltä peräisin ja uutta hakiessa suuntaan heti ensimmäisenä Lindexille. Esimerkiksi monien sydämen vienyt ja useissa blogeissa näkynyt helmikaulakoru on juurikin kyseisestä liikkeestä, se on edelleenkin omaan silmääni täydellinen!


Lindexillä on tälläkin hetkellä myynnissä useampi yksilö, jotka voisin ottaa kokoelmiini vaikka heti! Persikkainen karkkikoru olisi kesäksi aivan ihana, eikä tosiaankaan kaipaa rinnalleen muita asusteita, juhlava hopeinen kaulakoru taas olisi upea pikkumustan kaveriksi. Mangon kultaista ketjukaulakorua olen ihastellut pitkin syksyä ja myös H&M:ltä löytyy muutamia upeita yksilöitä. Musta laattakoru on epäsymmetrian vuoksi jotenkin kiehtova ja alanurkan korun taas ottaisin mielelläni kultaisena, täytyykin käydä katsomassa, josko sitä vielä löytyisi liikkeestä.
Pidän itseäni yhä aika arkana statementkorujen käyttäjänä, mutta asuja selaillessani eteen tulikin useampikin kokonaisuus, jota näyttävä kaulakoru on piristämässä. 

Miten minä sitten tykkään pukea statementkorujani? Suuri, katseita keräävä koru on minusta parhaimmillaan yksinkertaisen asun rinnalla, mutta yhdistelen myös mielelläni hieman vastakohtia. Herkkä helmikaulakoru valkoisen silkkipaidan ja revittyjen farkkujen kaverina, näyttävä kaulakoru piristämässä kauluspaidan ja neuleen virallista liittoa sekä kultainen helmiröykkiö katseiden vangitsijana vaaleiden sävyjen rinnalla. 
Mitäs tykkäätte vai kyllästyttääkö jo statementbuumi? ;)

28 thoughts on “Statementkorujen parhaimmistoa

 1. Vitsit tykkään kyllä sun blogista ! Sun postaukset on tosi kivoja, vaikka tässäkin esittelet “vain koruja” sait siitä tosi monipuolisen ja kiinnostavan! Oon lukenut tätä jo pitkän aikaa mutta en ole vieläkään kyllästynyt :))

 2. Ei oo kyllästytty!:D Just ostin ton satiininauhallisen, se on ihana! En vaan arkena kauheesti osaa käyttää noita, mutta onneks tässä on näitä pikkujouluja sun muita nytte!;D

 3. Ihania koruja olet kollaasiin saanut kerättyä. Täälläkin ollaan ihastuttu statementkoruihin, mutta omaa silmää mielyttävää yksilöä ei ole vielä löytynyt. Taidankin piipahtaa Lindexillä katselemassa vaihtoehtoja, joska minullekkin löytyisi sopiva :) Aurinkoista päivänjatkoa!

 4. ite oon tottunu käyttämään isoja korvakoruja jotka pakottaa kaulakorut suht minimaalisiksi.

  Nyt tää statement-intoilu on kuitenkin saanu kokeilemaan, ja voi kuinka ne sopiiki hyvin kauluspaitojen kavereiksi! :)

 5. Voi että, kiitos valtavasti kommentistasi! Tämä nosti hymyn huulilleni, ihana kuulla että pidät blogistani :) Toivottavasti jaksat jatkossakin lukea juttujani, hih! Oikein ihanaa tiistaipäivää sinne :)

 6. Eikä, arvaa ostinko mäkin ton satiinikorun muutama viikko sitten.. ;) Se oli jotenkin niin överi, mutta silti ihastuin siihen! Ja muuten tykkään käyttää statementkoruja arkenakin, mutta tuo on sen verran massiivinen, että on mullakin vain juhlakäytössä :D

 7. Hih, voisin ottaa kollaasin koruista vaikka jokaisen itselleni :) Kipin kapin Lidexiin katselemaan, josko sinullekin löytyisi jokin sopiva yksilö! Toivottavasti löytyy ja ihanaa tiistaipäivän jatkoa sinnekin! :)

 8. Eikö olekin, voisin ottaa kaikki kollaasin korut kokoelmiini! Olen ihan samaa mieltä, Lindex on parantanut imagoaan rutkasti kuluneen vuoden sisällä :)

 9. Oi, ihastelen aina isoja korvakoruja muiden yllä, mutta en omista vielä itse yksiäkään :) Sanos muuta, statementkorut näytävät hurjan hyviltä virallisen kauluspaidan rinnalla!

 10. Itse en jotenkin osaa käyttää noita isoja kaulakoruja kuin juhliin lähtiessä, tai ehkä juhliin, mutta jonnekin minne ei mennä ihan arkivaatteissa. Sen sijaan rakastan kyllä isoja sormuksia ja pidänkin omaa muutamaani kiitettävän usein arkenakin. Jotenkin enemmän oma juttu kuin kaulakorut isoina. Hyviltä nuo kaulakorut näyttävät kyllä, sitä en kiellä. Ehkä se täydellinen on tullut vastaan vasta yhdessä muodossaan ja siksi en ole enempää hankkinut :)

 11. Hihi, ajat minut kohta vararikkoon, kun rakastun kaikkiin vaatteisiin ja koruihin ja kenkiin mitä esittelet täällä!! :D Pitää rajoittaa shoppailua… heti oman statement-korun jälkeen… :) Erityisesti 3, 5 ja 7 näyttää kivoilta silmääni!

 12. Rakastan isoja kaulakoruja, mutta en vaan jotenkin osaa pitää niitä, tuntuvat ärsyttäviltä kaulassa :( mutta tuon lindeksin 1. korun voisin ottaa ♥

 13. hah :) mulla on noista sun kuvista eka ja vika mikäli ovat lindexiltä molemmat;) Kesällä tuli käytettyä enemmän statement koruja mutta talvipukeutumisessa statementkoruni ovat jostain syystä päässeet vain juhla-asuihin. kolmonen kollaasissasi on kyllä aika herkku;)

 14. Voi ei, just tänään hiplasin tota satiininauhaista ja jäi vähän kaduttamaan, kun en ottanut. Ja nyt vielä täälläkin näkee. Pakkohan se varmaan huomenna on sitten hakea <3

 15. Tykkään!:) Just viikonloppuna bongasin Lindexiltä ihanan yksilön, samaisesta kaupasta olenkin monta hyvää yksilöä ja bongaillut. Hintalaatusuhde tuntui myös olevan kohdillaan!:)

 16. Minullakin on vielä vähän harjoittelemista statementkorujen käyttämisestä arjessa, kaikista eniten käyttöä niille löytyy kuitenkin iltamenoissa tai juhlissa :) Voi, minä taas en omista yhtään cocktailsormuksia!

 17. Hih, voiei! Pahoittelen aiheuttamaani lovea lompakossasi ;) Onneksi moni näistä on kuitenkin aika sopuhintaisia, joten eikun statementkoru-ostoksille!

 18. Tiedän mitä tarkoitat, minuakin jotkut korut ahdistavat välillä kaulassa ja etenkin näin talvella niitä on tylsä pitää takin alla :/ Onneksi on kuitenkin sirompiakin yksilöitä! :)

 19. Ihanko totta! Aika hyvä maku meillä, hih ;) Talvipukeutumisessa stetementkorujen kanssa on se hankaluus, että ne eivät oikein istu paksujen takkien alla. Pidän kuitenkin ihan mielettömästi juuri kauluspaidan, neuleen ja statementin yhdistelmästä! :) Ja minustakin kolmonen on ihana!

 20. Kipin kapin Lindexille takaisin hakemaan korua! ;) Kotiutin juuri tuon satiininauhasen muutama viikko sitten, se on minusta mielettömän päheä ja ollut jo koristamassa kaulaani juhlissa :)

 21. Se on todellakin varsinainen aarreaitta statementkorujen suhteen! Minäkin kotiutin muutama viikko sitten yhden kollaasin yksilöistä.. ;) Olen samaa mieltä, hintalaatusuhde on kohdillaan ja jokainen koru on säilynyt ehjänä!

 22. Kauniilta näyttävät muiden kaulassa, pitäisi vaan itse rohkaistua..tuo helmikaulakoru minulla onkin, tuntuu vain hieman raskaalta pitää, kun ei ole tottunut.

 23. Tiedän tunteen, välillä tunnen itsekin oloni kuin joulukuuseksi ovesta ulos astuessani, mutta äkkiä siitä ajatuksesta pääsee eroon kun tottuu ;) Helmikaulakorussa hyvä puoli on se, ettei ketju ole paksu koko matkalta kuten vaikka tuo oikean puolimmainen, se ei tunnu yhtä mukavalta kaulassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *