Sneak Peek

Tässä pienen pieni sneak peek siitä, mitä tänään aamupäivällä oli ohjelmassa! Vielä en voi paljastaa enempää, mutta eräs valokuvaukseen liittyvä todella mielenkiintoinen proggis on tulossa tännekin esille! Luvassa kullanarvoisia vinkkejä ammattilaisen suusta, joten kannattaa pysyä kuulolla ;)

Palataan siihen kuitenkin myöhemmin, nyt haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

14 thoughts on “Sneak Peek

  1. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään:) Muistan kun alotit pitään tätä blogia, olin ensimmäisiä jotka tänne eksyi! Olin jo sillon varma että tämä tulee keräämään lukijoita. Mutta pointti oli se, että halusin tulla kertomaan sen miten aina tätä lukiessani tuun hirveen hyvälle tuulelle ja saan kaikkia uusia ideoita!:) ihana ihana ihana, päivänjatkoja!:)

  2. Voi kuinka ilahduin kommentistasi, aivan mielettömän ihanaa kuulla, että olet ollut mukana jo alkumetreistä lähtien! Kiitos kauniista sanoistasi, tämä oli oikea illan piristys :) Toivottavasti blogini saa sinut hyvälle tuulelle jatkossakin!

    Oikein rentouttavaa viikonloppua! :)

  3. Heippa! Tossukat ovat olleet aivan huikean hyvät! Vuoden ajan ne ovat nyt olleet jaloissani lähes joka päivä, niin ihanan lämpöiset ja edelleen priimakunnossa :) Voin siis lämpimästi suositella.

  4. Pettivätköhän vanhat silmäni tänään, olin nimittäin näkevinäni sut Jumbon Zarassa iltapäivällä? :) Näin vain sivuprofiilin, joten en sitten viitsinyt tulla hihasta vetämään, kun olin jo poistumasta liikkeestä. Harmittaa kyllä, että en tullut, jos sinä siellä tosiaan olit. :D

  5. Eikä, no minähän se siellä, tai ainakin olin Jumbon Zarassa iltapäivällä! Voi hitsin vitsit, olisipa ollut hauskaa kun olisit tullut vetäisemään hihasta! :) Olen selvästi ollut niin kaiken ihanan lumoissa, että olen kulkenut silmät ihan ristissä :D

  6. Sitä se kyllä olikin, odotan innolla että pääsen jakamaan vinkit teille myös :) Kiitos ja samoin, ihana Reetta!

  7. Kääääk, voi itku kun en sitten tullut moikkaamaan! :D Näytit kyllä hyvin keskittyneeltä, hihi, löytyikös sieltä lopulta jotain kiinnostavaa? :)

  8. Voi vinde! Vaikka olisin nähnyt sinut, niin tuskin olisin edes tajunnut, koska harvoin sitä tamperelaisia sattuu täällä näkemään ja niinkin perällä kuin Jumbossa vieläpä! :D Hih, voiei! Yhden bleiserin kanssa lähdin kotiin, mutta en ole iihan varma vielä en kohtalosta, pidänkö vai palautanko.. :) Löysitkö itse jotain kivaa? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *