Sateisen päivän piristys

Vuoden pimeimmät kuukaudet alkavat pikkuhiljaa olla käsillä ja valoa on tarjolla vain rajallinen määrä. Pian on se pahin aika, kun aamulla lähtiessä on vielä pimeää ja kotiin tullessa aurinko on jo ehtinyt laskea, jos se nyt on koko päivän aikana edes tohtinut pilkahtaakaan.

Olen sellainen ihminen, jonka mielialaan sää vaikuttaa usein valtavasti. Onneksi tähän kuitenkin löytyy keinonsa, enkä tarkoita nyt D-vitamiinin popsimista, vaan minulle paras lääke tämän sateisen päivän piristykseksi on käydä läpi kuluneen kesän muistoja valokuvia katselemalla!

Laskeva ilta-aurinko, kirkkaanpunaiset varpaankynnet ja pehmeä nurmikko, Pariisi, jäätelötötteröt, kahvihetki iltapäiväauringossa, grillausta ystävien kanssa heinäkuisena iltana, aamupala kesämökin terassilla, illallisen nauttimista takapihalla, ystävien ja rakkaiden läsnäolo… Niistä ja monesta muusta ihanasta muistosta oli minun kesäni tehty ♥

Toivottavasti näistä välittyi ripaus iloista mieltä sinne ruudun toisellekin puolelle, oikein ihanaa viikonloppua! :)

PS. Viikonlopun kunniaksi samalla ilouutisia niille, jotka vielä kaipailevat omaa Olympuksen PEN Mini E-PM1:stä, niin miltähän hinta 249e mahtaa kuulostaa korviinne? ;)

8 thoughts on “Sateisen päivän piristys

 1. Naurettavan edullinen hinta. Melkein tekisi mieli ostaa toinen kamera varalle! =D

  Voi vitsit. Itselläni tulee kyllä sellainen haikeus, jos katselen vanhoja valokuvia. Onneksi kesä tulee joka vuosi uudelleen. Toivottavasti vain paljon lämpimämpänä, kuin tuo viimeinen. ;)

 2. Onpas sulla kaunis blogi ja oikein kauniita kuvia! Mutta voi mikä masennus tulikaan, kun ensin katsoi tuota “My Summer 2012” -kuvaa ja sitten katsoi pihalle synkkyyteen. Mutta onneksi on noita valokuvia joita voi selailla talven pimeinä iltoina :)

 3. Iiks, tilasin tuon PEN minin! Juuri eilen katselin tuota samaista kameraa hintaan 299, mutta nyt sain sen 239 (uutiskirjeen tilaamisesta sai vielä tuon extra -10€)! Kiitos siis hyvästä vinkistä! :)

 4. Voi että hihittelin tuolle! Eikös sitä sanota, että kun löytää jotain todella hyvää, niin sitä kannattaa ostaa kaksin kappalein! Tosin köh, se taitaa koskea vaatteita, mutta hei, miksei kameroitakin ;D

  Tulin aivan mahdottoman iloiseksi näitä kuvia katseltuani, niin paljon hyviä muistoja :) Ja vaikka viime kesä ei säänsä puolesta mikään kivoin ollutkaan, niin kyllä se kesä on vaan silti aina yhtä ihana ja mikä parasta, tulee joka vuosi uudestaan ;)

 5. Voi kuinka ihana kuulla! :) Tämä päivä oli kyllä niiin synkeä ja sateinen, että mahtavaa jos onnistuin välittämään ripauksen hyvää mieltä sinne!

 6. Voi kiitos piristävistä sanoistasi, ihana kuulla että tykkäät! :) No sanos muuta, tämä päivä oli kyllä niin mahdottoman pimeä ja sateinen, että aurinkoiset, hyvää mieltä viestivät kuvat olivat kyllä enemmän kuin paikallaan!

 7. Vinde, onneksi et ehtinyt tilata kameraa tuolla korkeammalla hinnalla! :D Mahtavaa kuulla, että vinkistäni oli hyötyä ja että valkoinen kaunokainen on matkalla luoksesi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *