Naked Truth

Kauneusaiheilla jatketaan, tosin tällä kertaa hieman erilaisissa tunnelmissa! Kukaan vähänkään blogien ihmeellistä maailmaa seuraava ei varmasti ole voinut välttyä tämän viikkoiselta ilmiöltä, jonka Veera rohkeasti käynnisti. Yhtäkkiä meikittömiä kuvia valtavan kauniista naisista oli blogosfääri täynnä ja täytyy sanoa, että olen kerta kaikkisen ylpeä suomalaisista bloggaajista! Aivan mieletöntä, miten laajalle haaste levisi ja millainen yhteisöllisyyden tunne tästä tuli :) Kurkatkaapa vaikka Indiedaysin Kauneus-osioon!

Sain kommenttiboksin puolelle lukijaltani toiveen, voisinko minäkin tarttua haasteeseen. Alkuun olin kauhusta kankeana koko ajatuksesta, minäkö laittaisin nettiin tuhansien ihmisten nähtäväksi kuvan itsestäni meikittä, minä joka kuulun juuri siihen joukkoon, joka miettii viitsiikö lähteä käymään lähikaupassa ilman pakkelia!

Jostain hetken mielijohteesta päädyin kuitenkin ikuistamaan meikittömän itseni, suoraan suihkusta tulleena kasvoilla ainoastaan kosteusvoidetta (ja toki ripsien pidennykset, joita en lähtenyt repimään pois). Minulle on todella suuri kynnys näyttäytyä ihmisten ilmoilla meikittä, sillä inhoan muun muassa atoopikolle tyypillisiä tummia silmänalusiani, jotka eivät hälvene, oli takana millaiset prinsessaunet tahansa. Kasvojeni iho on myös ympärivuotisesti todella kalpea sekä kirjava kuin kukkapelto, vaikka saan olla kiitollinen lähes finnittömästä elämästäni, niin minulla on punoittava couperosaiho ja välillä kuitenkin jokin pieni näppy jossain.

Katseltuani haasteen sikiämiä kuvia upeista naisista sain jotenkin kummasti itsevarmuutta ja unohdin nämä seikat. En kenenkään kuvaa katsellessani ajatellut, että miten tuo voi näyttäytyä tuon näköisenä, vaan monen kohdalla jopa huokaisin, miten luonnonkaunis joku voikaan olla! Tajusin myös, että kukaan muu tuskin kiinnittää omiin virheisiini huomiota niin kuin minä, sitä kun on useimmiten itse kaikista kriittisin. Pidän itsessäni eloisista silmistäni, hymystäni sekä sen luomista hymykuopista ja tässä ne nyt ovat – ilman pakkelia tai photoshopia :)

Toivottavasti mahdollisimman moni vielä kantaa kortensa kekoon ja tarttuu tähän haasteeseen!