Meet Lily!

Lontoossa ei tullut kierreltyä kovinkaan paljoa kaupoissa, ja uskokaa tai älkää, mutta ostokset jäivät hyvin vähäisiksi! Löytöni ovat kuitenkin sitäkin mieluisampia. Eilisessä postauksessa vilahtanut Mulberryn harmaa paperikassi ei jäänyt reissun ainoaksi, sillä olin jo odottanut pääseväni toteuttamaan erään pitkäaikaisen laukkuhaaveeni! Maltoin kuitenkin odottaa Heathrow’n kentälle asti, vaikka olenkin käynyt hypistelemässä kaunokaista Fabianinkadulla jo pariinkin otteeseen. Arvaatte jo varmaan, kenestä on kysymys? ;)

Saanen esitellä, 20-vuotis syntymäpäivälahjani minulta minulle, Lily Black Soft Spongy-nahassa!

Kriteeri laukkua hankkiessa oli se, että sinne mahtuisi muun muassa minijärkkärini, mutta se olisi kuitenkin nykyisiä arkilaukkujani pienempi. Erityisen mukavaa olisi myös se, jos laukku taipuisi sekä arkeen, että juhlaan, ja Lily täytti kaikki nämä edellä mainitut kriteerit!

Sovittelin kerran liikkeessä olalleni myös konjakinruskeaa Oak Lilyä, mutta myyjän asetettua laukut vierekkäin eteeni, olin aivan myyty mustan version upealle kiiltävälle nahalle. Mustan kanssa ei myöskään tarvitse olla niin varovainen, vaikka eiväthän sadekuuro tai naarmut koskaan tee hyvää laukulle.

Kaunokainen on päässyt jo pariin otteeseen ulkoilemaan, enkä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Se vetää sisäänsä kaiken tarvittavan, mutta on silti mukava kantaa pitkän hihnansa ansiosta. Ja täytyy sanoa, että tämä on ehdottomasti kaunein omistamani laukku :) Laukkukokoelmani onkin nyt aika lailla täydellinen omiin tarpeisiini!

74 thoughts on “Meet Lily!

 1. No sanos muuta, minun piti oikein siristää silmiä, että näenkö Tamaran hinnan ihan oikein! 80e:n hinnanousu on ihan älytön :o Ja tosiaan kun materiaalitkin ovat ihan samat. Paljonkohan hinta mahtaa nousta laukuissa..

 2. Hjenn: Kävinkin jo katsomassa, että sold outiksi meni ja toivoin kovasti, että joku teistä sitä halajavista olisi sen ehtinyt ostaa! :D Kiva, että ehdit saada vielä huivin ystävällesi :)

  Emmi R: Voi miten mahtavaa, että ehdit saada omasi! Kannatti kärkkyä nettisivuja :) Huivi on kyllä aivan täydellinen, lämmin ja muhkea!

 3. Hih, höpsö! :) Miny Lily on kyllä myös syötävän söpö, mutta eihän sinne tosiaan taida paljoa mahtua. Ja olen niiin samaa mieltä, nettikaupan kuvassa nahan kiilto ja kultaiset yksityiskohdat eivät tulee ollenkaan niin hyvin esille, kuin livenä!

  Ihanaa torstai-iltaa sinne! :)

 4. No niinhän se on! ;) Ja hei, tässähän on joulu ja kaikki tulossa ja itsensä lahjominen on aina hyvä idea! :D

  Itseasiassa en osaa sanoa, enkä tullut kysyneeksi myyjältäkään.. Nahka on kuitenkin sen verran jämäkkää, etten uskoisi siihen tulevan naarmuja kovin helposti. Esimerkiksi sileänahkainen Longchampin Roseauni on Lilyyn verrattuna “heppoisempaa” ja sileämpää nahkaa ja se on kyllä naarmuuntunut.

 5. Hui ! En haluu ees ajatella :D toivon todella että kerkeän hankkia sen bayswaterin ennen nousua…muuten itken varmaan verta!

 6. Voi Lily, hän on kyllä tavattoman kaunis. :) Asukuvia pian uutukaisen kanssa,jookos!? :)

  Huivista puheenollen, ehdottomasti hinta-laatusuhde kohtaa kyseisessä tuotteessa, samalla ajattomuus puhuu puolestaan! Itseltäni löytyy vaalea tamara ja nyt unelmoidaankin salaa viinipunaisesta yksilöstä… ;)

 7. Todella kaunis! Tykkään mustan nahan ja kultaisten yksityiskohtien yhdistelmästä valtavasti juuri tällä hetkellä… niin ei ihme että tuo kolahti ja kovaa :)

 8. Hih, aina yhtä ihana Pauliina! No höpsistä mitään kade, onhan sinulla siellä uunituore Bayswater paijailtavana! ;)

 9. Hih, kiitos murunen :) Asukuvia tarjoaisin näytille niin pian kuin mahdollista, jos vaan saisi edes pikkiriikkisen valoa näihin päiviin että voisi kuvata! :/

  Itseasiassa tämä ei ole Tamara, vaikka ulkonäöllisesti kovin samalta näyttääkin, vaan Tree Scaf, joka on täysvillainen huivi :) Aivan ihana joka tapauksessa, huivi on ollut koko ajan kaulaani lämmittämässä! Sinun Tamarasi on kyllä todella kaunis :)

 10. Kiitos Cara :) Olen kanssasi niin samaa mieltä, minusta tuo mustakultainen yhdistelmä on vaan jotenkin niiin tyylikäs ja näyttävä kaikessa yksinkertaisuudessan!

 11. Hih, johan oli sattuma! Vielä samat perustelut ja kaikki ;D Paljon onnea sinullekin ihanaisesta, on meillä vaan kauniit uudet laukut! Ja kiva, että innostuit kommentoimaan :)

 12. Siis KÄÄK meinasin pökertyä kun kävin katsomassa hintoja!! Uusissa väreissä näyttäisi Lilyn hinta olevan 900e, meinaako ne tosiaan nostaa hintoja niin paljon?! Aivan käsittämätöntä jos niin on, sillä jää minulta kyllä sitten monet haluamani laukut kauppaan :/

 13. Coming Soon-osioiden Lilyjen materiaalit oli jotain erikoisempia, Soft Grainy Leather ja jotain sen sellaisia, joten en uskoisi että perus-Lilyjen hinnat voisi nousta noin tähtitieteellisiin lukemiin :o Noh, se jää nähtäväksi, mutta tuo Tamaran hinta enteilee jo aika huonoa! :/

 14. Huomasin kanssa medium Lilyn ja oli tulossa tuo pienempikin malli, mutta hinta joo oli korkeampi (900e!!). Ja en tiedä onko se hopea? näyttää vähän erilaiselta.

  Mutta huomasin itsekin tänä aamuna hintojen korotukset, yök!

  Onneksi kuukausi sitten ostin itselleni Bayswaterin ja vielä se että se on valmistettu Englannissa on plussaa! Tuntuisi vaan hassulta että bayssistä maksoin 870e ja lilystä maksaisin melkein saman verran ja koko eroahan löytyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *