London Shopping

Ennen kuin jatketaan Lontoon reissua kuvien kera, niin vilautan teille vähän matkalla tekemiäni ostoksia! Kuten jo aiemmin mainitsin, niin shoppailtua ei tullut mitenkään kassikaupalla, emmekä oikeastaan kierrelleet kaupoissa muuten kuin outletkylä Bicester Villagessa. Löytöni ovat kuitenkin sitäkin mieluisampia ja kuvia katsellessa ei kuin todeta, että niin minun näköisiäni ;)

Bicesterissä minulla oli lähinnä yksi määränpää, jonne halusin suunnata heti ensimmäisenä, nimittäin Polo Ralph Lauren. Enkä muuten ollut ainoa, voi sitä ihmisten määrää! Siellä hullunkiilto silmissä säntäilevien, vaatteita kasseihin kahmivien ihmisten seassa onnistuin kuitenkin nappaamaan ne, mitä lähdin etsimäänkin! Viime reissulla hankkimani palmikkoneuleet ovat osoittautuneet niin hyviksi ja laadukkaiksi perusvaatteiksi, että hamstrasin vielä kaksi lisää.

Kassiini päätyi yksi hiekanruskea lampaanvillaisena ja yksi puuvillainen luonnonvalkoinen V-aukolla varustettu neule. Hintatasosta sen verran, että esimerkiksi Gantilla lampaanvillaiset palmikkoneuleet maksavat kaksinkertaisesti sen, mitä tämä outletkylän tuliainen, joka rokotti lompakkoa 60 e. Puuvillaisissa sen sijaan ovh on yli 100 puntaa ja loppujen lopuksi maksoivat kassalla vain 39 puntaa, eli n. 50 euroa.

Palmikkoneuleiden lisäksi ostin vielä yhden puuvillaisen kauluspaidan sinivalkoraidallisena, näitähän minulta löytyy eri väreissä jo muutamia kaapistani. Outletkylistä kannattaa hankkia juurikin näitä klassisia perusvaatteita, jotka kestävät vielä pitkään :) Toinen paikka, josta poistuin pieni paperikassi kädessäni oli Juicy Couture, josta ostin kuvaamatta jääneet tummansiniset veluuripöksyt.

Ja vielä se aiemmin mainittu paremmalta puoliskolta saatu syntymäpäivälahjani, Mulberryn villainen Tree Wrap värissä Black Forest ♥ Huivihan oli ehditty myydä loppuun jo niin verkkokaupasta kuin liikkeistäkin, mutta poikaystäväni onnistui metsästämään tämän vielä Lontoosta. En päässyt sovittamaan huivia itse ollenkaan, joten turvauduinkin Virtuaalisovittelua-postauksessa Polyvoreen mallaillakseni sitä vaatekaappini sisällön kanssa. Ja kyllä se vaan osoittautui juuri niin täydelliseksi, kuin odotinkin! :) Huivi on ihanan muhkea, lämmin ja viininpunaisen sävy mitä upein, kiva lisä muuten niin neutraalin sävyiseen huivikokoelmaani. Tätä tulette varmasti näkemään vielä rutkasti!

Näiden lisäksi matkalaukkuuni päätyi myös hieman kosmetiikkaa, mutta palataan siihen vielä ihan omassa postauksessaan :) Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa!

20 thoughts on “London Shopping

 1. Ihania vaatteita, ja tosi hyviä löytöjä. Juurikin kaikki monikäyttöiset ja laadukkaat vaatteet ovat minusta parhaita. Niitä voi yhdistellä mielin määrin, eikä niihin kyllästy niin helpolla.

  Kiva blogi muuten, tupsahdin ID:n kautta..

 2. Ihania,ihania,ihania. Tyylisi on kyllä ihan mieletön ottaen huomioon ikäsi. Alan tuntea itseni jo aika vanhaksi, vaikka totuushan on, että joskus ei 15-vuotiasta ja 25-vuotiastakaan erota toisistaan, varsinkin jos tyyli on juuri tuollainen siisti ja klassinen. :) RL:n neuleet on kyllä parhautta. Hyviä valintoja!

 3. Ihania ostoksia! Ens kerralla ku meen lontooseen, meen ihan ehdottomasti Bicester Villageen, kun viimeks ei ehditty :)

 4. Kiitos Tiramisuheidi, kiva kuulla! :) Huivi on minustakin mieletön ja viininpunainen väri piristää neutraalin sävyisiä asukokonaisuuksia!

 5. Samaa mieltä! Esimerkiksi puseroita ja housuja ostan kyllä ketjuliikkeistäkin, mutta neuleeni hankin mielummin hieman laadukkaammilla materiaaleilla, vielä kun niitä saa tuolta outletista näin sopuhintaan :) Kiitos Liisa T. kommentistasi, mukava että löysit tänne ja toivottavasti tupsahdat toistekin!

 6. Hih, voi kiitos kivoista sanoistasi :) Tyylini on kyllä pääosin klassinen, mutta on myös päiviä, kun esimerkiksi kauluspaita tai bleiseri tuntuu aivan liian jähmeältä päälläni. Fiiliksen mukaan! ;) RL:n neuleet voisin kyllä nimetä vuoden parhaiden ostosten joukkoon, aivan parhaita enkeksimitäänpäällepantavaa-vaatteita!

 7. Tattista, itsekin olen tyytyväinen pieneen saaliiseeni :) Bicesterissä kannattaa kyllä vierailla, kiva kun on alennuksia ilman kamalaa sekasortoa! Tosin toista kertaa en mene sinne sunnuntaina.. ;)

 8. Niin kivoja ostoksia, ja vieläpä sopuhintaisia :)
  Huiviin alkaa tulla pieni pakkomielle, niin ihanan sävyiseltä se näyttää. Harmi vaan kun ei enään saa mistään :/

 9. Kiitos Kirsi! :) Neuleet ovat kyllä varsin sopuhintaisia laatuunsa nähden, monessa ketjuliikkeessäkin saa pulittaa saman summan, vaikka olisi tekokuiduista kyse.

  Hitsit :/ Joku aiemmin kertoi kyllä löytäneensä huivia vielä verkkokaupasta pienoisen kyttäämisen jälkeen. Sain myös eräältä lukijaltani sähköpostia pari viikkoa sitten, kuinka hän olisi myymässä omaa huiviaan, joten voisin kysäistä häneltä, vieläkö se on myymättä? :)

 10. oot kyllä niin oikeassa, ralph laurenin neuleet on ihan lemppareita! omani myöskin ostettu outletista :) hei minkälainen toi lontoon outlet-kylä muuten oli? oliko muissa liikkeissä vaatteet selvästi vanhempaa mallistoa tai oliko hinnat alhaisia normaali liikkeisiin verrattuna? :)

 11. Eikö vaan! :) Olen täysin jymähtänyt tähän uuteen vaaleaan neuleeseen ja kulkenut valehtelematta kaikki viime päivät se päälläni.. :D Köh, taitaa olla ylläni nytkin.

  Outlet-kylästä tulen kirjoittelemaan vielä ihan erikseen, tosiaan se on kyllä vierailun arvoinen paikka! Tarjonta on muutakin kuin edellisten sesonkien vaatteita ja kaupat yleisesti todella siistejä, eikä mitään kamalia ale-sekasortoja. Alennukset vaihtelevat aika paljon liikkeittäin, esim. Juicy Couturelta ostamani veluuripökät olivat muistaakseni n. 20-30 punnan alessa. Esimerkiksi Mulberrylla oli pääosin edellisen sesongin laukkuja, mutta bongasin sieltä myös klassikkolaukku Alexan tummanruskeana.

  Kovin paljoa en osaa muuten neuvoa, sillä en käynyt niin monessa muussa liikkeessä tai kiinnittänyt erityistä huomiota niiden hintoihin. Toivottavasti tästä oli kuitenkin edes jotain apua! :)

 12. Itsellä ei oo yhtään Ralpin neuletta, pitääkin ostaa. Ganttia löytyy ja niihin olen ollut tyytyväinen. Tykkään näistä palmikkokuosisista. Pitääkin googlettaa saako mistään tilattua, aika huonosti kyseistä merkkiä saa mistään.

  Eikä, ihanko totta, kysy olisiko huivi vielä lukijalla. Nyt kun näitä alkaa näkemään blogeissa, tullu ihan pakkomielle, niin hyvältä se näyttää. En malta odottaa asukuvia huivista :)

  Jos huivi on vielä lukijalla, voisitko vaikka antaa hänelle sähköpostiosoitteeni, hän voisi laittaa hintapyyntöä ja semmoista. Nyt peukut pystyyn että huivi olisi vielä tallella :)
  hippusia@gmail.com

 13. RL:n neuleita tosiaan taitaa saada aika huonosti näitä outletteja lukuunottamatta, muistaakseni esim. Duetto myy jotain, mutta niiden hinnat ovat ihan älyttömiä! Jotain 200:n euron luokkaa :o

  Voi kurjuuksien kurjuus, olen käynyt illan aikana sähköpostini läpi parikin kertaan ja valitettavasti olen ehtinyt poistaa hänen sähköpostinsa :/ En löytänyt osoitetta enää edes lähetetyistä viesteistä, voi että harmittaa! En voi siis auttaa muuten kuin kehottamalla katsomaan aktiivisesti Huutonettiä, josko vaikka tämä kyseinen lukijakin sattuisi laittamaan huivinsa sinne myyntiin. Siellä on nyt yksi Tree Wrap siinä toffeenruskeana, joten hyvin joku saattaa luopua omasta viininpunaisestaankin :) Toivon kovasti, että huivi päätyisi vielä luoksesi!

 14. Niin ja tosiaan pari lukijaa kertoi löytäneensä huivin verkkokaupaa kyttäämällä, sinne tulee varmaan jotain palautuksia :) Joten silmät ja korvat auki!

 15. Miten olet muuten pessyt noita RL:n lampaanvillaisia neuleita? Pitääkö ne pestä kemiallisesti pesulassa vai voiko ne pestä käsin? :) Kovasti haluaisin joskus sellaisen hankkia, mutta täällä pienellä paikkakunnalla pesulaa ei ole ja siitä tulisi ehkä turhan hankalaa..

  T. Maria

 16. Tätä RL:n lampaanvillaista en ole vielä pessyt, mutta Gantin neulettani olen pessyt ihan villapyykin joukossa eli enintään 30 asteessa, ja se on ainakin säilynyt oikein hyvin. Samoin ajattelin siis toimia tämän RL:nkin neuleen kanssa, joten huoletta voit hankkia sellaisen! :) Kivaa tiistaipäivää, Maria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *