London, Day

Lontoossa meillä oli vielä koko sunnuntai aikaa nauttia kaupungista! Tärkeimmät nähtävyydet oli jo ehditty kiertää edellisenä päivänä, joten kuten jo kerroinkin, niin suunnitelmissa oli herätä aikasin shoppailua varten ;) Tiemme kävi siis outletkylä Bicester Villageen!

Ajattelin fiksuna tyttönä, että Bicester on varmaan näin sunnuntaina aika hiljainen, kun ihmiset lähtevät takaisin kotiin viikonloppureissuiltaan. Voi kuinka väärässä olinkaan… :D Kylässä oli varmaan kolme kertaa enemmän ihmisiä kuin edellisellä visiitillämme ja kuvastakin näette, että tungosta riitti! Olin myös silmät aivan pyöreinä nähdessäni, että moniin liikkeisiin, kuten Pradaan ja Mulberrylle, oli useamman metrin jonot! Viimeksi olimme kävelleet suoraan sisään kaikkiin haluamiimme kauppoihin, mutta meininki oli tällä kertaa aivan toinen.

Olen kertonut outletkylästä ennenkin, tosin blogini aivan alkumetreillä, joten kerrattakoon hieman vielä :) Bicester sijaitsee Oxfordshiressa noin reilun 40 minuutin junamatkan päässä Lontoosta, sinne pääsee ilmeisesti myös bussilla ja näin ollen hieman halvemmalla, mutta juna on kaikista nopein kulkuväline. Englantilaistunut poikaystäväni keksi muuten kysyä junalippuja ostettaessa ryhmäalennusta ja se kyllä kannatti! Meitä oli neljän hengen porukka ja säästimme alennuksen myötä useamman kympin, kuin jos ne olisi ostanut erikseen.

Bicester on tosiaan kuin pieni kylä täynnä designer merkkejä, kotisivuilta luntattuna liikkeitä olisi kaiken kaikkiaan yli 130! Sieltä löytyy niin Mulberry, Polo Ralph Lauren, Juicy Couture, Diesel, Tory Burch, Michael Kors, Tommy Hilfiger, ihan näin muutamia mainitakseni.

Alennusten suuruudet taitavat vaihdella vähän liikkeittäin. Täällä kerroinkin jo hieman esimerkiksi Polo Ralph Laurenin hintatasosta, jossa 100:n punnan neuleen hinnaksi jäi kassalla vaivaiset 29 puntaa, joillain merkeillä taas alennukset olivat ehkä keskimäärin noin 30:n prosentin luokkaa. Liikkeet ovat siistejä ja henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista, eikä tarjonta suinkaan ole pelkkiä viime kauden jämiä. Esimerkiksi Mulberrylla suurin osa oli toki edellisen sesongin laukkuja, mutta bongasin sieltä myös yhden klassikon – Alexan tummanruskeana!

Kylässä ei suinkaan tarvitse olla nälissään, vaan sieltä löytyy myös muutamia ruokapaikkoja. Suurimmasta osasta saa jotain pientä purtavaa, mutta taisipa siellä yksi kunnon ravintolakin olla. Vapaiden paikkojen löytäminen tuona kovin ruuhkaisena päivänä tosin oli pieni haaste ;) Kävimme haukkaamassa pientä suolaista sekä kahvilla perinteisesti Starbucksissa. Hih, istuinpa muuten tismalleen samalla paikalla tuolloin helmikuussa!

Sesonkiaikana (tai krhm, sunnuntaina) kannattaa varata visiittiin lähes koko päivä, ainakin jos haluaa kiertää kaikki liikkeet perusteellisesti. Me viihdyimme tuolla muutaman tunnin suosikkikaupoissa käyden, kunnes suuntasimme rättiväsyneinä kassiemme kanssa takaisin päin!

Uhosin vielä junamatkalla kohti hotellia, kuinka käyn viemässä vain nyssäkät hotellille ja raahaan sitten poikaystäväni vielä kiertelemään kauppoja Regent Streetille ja Oxford Streetille. Niin vaan muuttui neidin mieli, kun vaihtoehtona olikin kömpiä päiväunille hotellin unelmanpehmään sänkyyn ;)

Päikkäreiden jälkeen halusimme päästä vain vaivattomasti jonnekin lähelle kurnivien vatsojemme kanssa ja päädyimme Oxford Streetin täyteen ahdettuun pihvipaikkaan. Ravintolasta löytyi juuri sopivasti yksi vapaa pöytä (meillä oli reissun ajan selvästi tuuria näiden kanssa!), jossa istuskelimmekin sitten illan mehevien pihvien ja viinilasillisten äärellä.

Ilta jäi aika lyhyeen ja hotellille oli suunnattava ajoissa, sillä laukut täytyi pakata ennen varhain aamulla lähtevää lentoamme. Oli aika jättää hyvästit Lontoolle, mutta onneksi ei montaakaan kuukautta, kunnes pääsen sinne taas pian uudestaan… ♥

35 thoughts on “London, Day

 1. Heippa! Blogisi kuuluu ehdottomasti ensimmäiselle sijalle lempiblogeissani! Löysin tieni blogisi pariin viime talvena, jonka jälkeen olen klikkaillut itseni tänne päivittäin :) Pidän valtavasti raikkaista ja tyylikkäistä kuvistasi, sekä siitä, miten kauniisti ja ystävällisesti kirjoitat ja vastailet lukijoillesi. Kaiken tämän päälle en voi muuta kuin todeta, että miten joku voi olla niin kaunis, kuin sinä olet! Kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogistasi, tämä on oikea päivieni piristys! :)

 2. Tulee kyllä todellinen Lontoo kuume! Mitä hintatasoa oli tuolla Juicy Couturen liikkeessä?

 3. Voi että, kiitos aivan mahdottoman paljon kommentistasi <3 On aina yhtä ihanaa, kun etenkin joku jo pidempään seurannut innostuu jättämään jäljen itsestään! Olen todella otettu kauniista sanoistasi, tuli ihan hymy huulille tätä lukiessa :) Kiitos siis vain itsellesi, kun piristit päivääni, toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin!

  Oikein ihanaa alkanutta viikkoa sinulle S! :)

 4. Hih, voin uskoa ;) Minulla on taas jo uusi kuume meneillään, vaikka juuri sieltä palasinkin! Juicyn liikkeessä alennukset olivat esimerkiksi housujen kohdalla muistaakseni jotain 20:n punnan tienoilla, omat veluuripöksyni maksoivat euroihin käännettynä n. 70e!

 5. Lontoo kuume senkuin kasvaa näitä kuvia katsellessa ;)
  Näyttääpäs hyvältä noi ruoat! <3 Oliko paikan nimi Angus Street?

 6. Miksi poistit sen skimp ja spent postauksen? :) jäi se gantin takki kaiveleen…

 7. Vitsi mä en tiennytkään että lontoosta ois löytyny tollanen! Kiitos vinkistä, pitää seuraavalla visiitillä suunnata tuonne :)

 8. Voi mikä Lontoo-kuune tässä iskee! Täytyy kyllä suunnitella ensi vuodella reissua ja vierailua tuonne Outlettiin :)

 9. Hih, eikun matkaa varailemaan sitten vaan ;) Minä voisin lähteä takaisin vaikka heti! Ruuat olivat kyllä ihan hyviä :) Paikan nimi oli Angus Steak House, ihan siinä kulmassa vastapäätä Top Shopia, jos en nyt ihan väärin muista!

 10. Se jäi vielä vähän työn alle ja en halua julkaista useampaa mainospostausta viikossa, joten se odottelee vielä hetken ;) Palaan siihen kuitenkin mahdollisimman pian!

 11. Mahtava kuulla, että tästä oli apua seuraavaa reissua varten! :) Suosittelen kyllä ehdottomasti vierailemaan tuolla, valitse sinä sitten vaan päivä minua fiksummin, ei ainakaan sunnuntai! ;D

 12. Ouuu ! Se Lontoo kuume kuin vain kasvaa kasvamistaan ! Olisi niin ihana päästä käymään siellä ja vrsinkin tuolla outlet-kylässä :)

 13. Hihih, pahoittelen Lontookuumeen aiheuttamista ;) Ehdottomasti kyllä suosittelen sinne lähtemistä, ihanaihana kaupunki!

 14. saanko kysyä mitä poikaystäväsi opiskelee? =) vai onko liian henk.koht. kysymys :D mielenkiinnosta kyselisin :) ihana blogi ja piristävä postaus!

 15. Ääks, ehdottomasti seuraavalla Lontoo-reissulla suunnattava tuonne shoppailemaan! Hih, minun parantumaton matkakuume nousi taas huippuihin! ;) Ihana kyllä lueskella näitä matkapostauksiasi, pääsee pienelle nojatuolimatkalle!:)

 16. En valitettavasti halua tarkemmin kertoa poikaystäväni asioista ihan vain vetääkseni jonkin rajan yksityisyydelle, kiitos kun ymmärsit! :) Ja kiitos itsellesi piristävistä sanoistasi! :)

 17. No aivan varmasti suuntaat! Oletko ajatellut piankin lähteä Lontooseen? :) Hih, voi kun näitä matkapostauksia voisikin kirjoitella joka päivä! Tosin ehkä niitä ihania reissuja ei sitten enää osaisi niin arvostaa :) Mutta kiva kuulla, että viihdyit Jonna Airlinesin nojatuolimatkalla! ;D

 18. Okeii no hyvä tietää, ostan poikaystävälleni (meille) synttärilahjaksi lentoliput lontooseen, joten maaliskuussa lontoo kutsuu! <3 :)

 19. Tyylikkäänä olet taas ollut liikenteessä! Heheh, meillä on tapana käydä joka matkalla tuossa Angus Steak Housessa, mutta Piccadilly Circusin lähellä olevassa. Ovat sen verran hyviä pihvejä! Kyllä näitä matkapostauksia on vaan mukava lueskella :)

 20. Oioi kuinka ihanaa! Me olimme poikaystäväni kanssa viime helmikuussa Lontoossa, ja silloin siellä oli jo mieletön kevät aluillaan ja asteita varmaan 15 :) Kotiin tullessa odotti valtava lumipyry.. :D Menette siis varmasti hyvään aikaan sinne!

 21. Voi kiitoksia :) Ihanko totta! Bongattiin niitä keskustasta useampikin, joten hyvää pihvipaikkaa etsiessä ajattelimme suunnata sinne :) Ja kiva kuulla, että näistä matkapostauksista tykätään, voi kun näitä voisi tosiaan kirjoitella joka päivä!

 22. Pakko varmaan sijoittaa neuleshoppailut ensi kevään Pariisin reissulle ja La Valléen outlet-kylään, Suomesta kun tuntuu olevan mahdotonta löytää fiksuun hintaan kohtuullisen hyvälaatuisia neuleita. Osaatko muuten tällaista noviisia neuvoa, mikä olisi sopiva prosentti tekokuitua vaatteessa niin, ettei se tunnu muoviselta? Pahimmillaanhan “villaneuleissa” on vain 5% villaa. :/

 23. saisiko sitten kysyä kuinka kauan hän on vaihdossa? :) puoli vuotta vai koko vuoden vai mitenkä?

 24. No voi höh! Oletko kurkannut Mangon neuleita? Esimerkiksi palmikkoneuleet maksavat muistaakseni alle 30e ja ovat 100% puuvillaa! Ja jos haluaa maksaa hieman enemmän, niin Gantilta viime vuonna ostamani lampaanvillaneule on säilynyt kuin uutena.

  Itseasiassa en valitettavasti osaa yhtään sanoa, sillä aika noviisi olen itsekin. Pyrin ostamaan neuleeni aina joko täys-puuvillaisina tai villaisina, moni sekoiteneule on mennyt niin huonoon kuntoon :/ Luulisi, että niissä tulisi olla ainakin yli puolet villaa, jotta ne myös tuntuvat laadukkailta? Jos joku fiksumpi osaa sanoa, niin korjatkoon! :)

 25. Hih, siksi että hän ei halua esiintyä täällä blogissa ja kunnioitan sitä toivetta täysin :) Joten jos joskus harvoin hänestä näkyy täällä kuvia, niin kasvot ovat peitettyinä.

 26. Moikka,

  Huomasin että olet maktalla Tukholmaan marraskuun aikana ja ajattelin kertoa että myös Tukholman lähettyviltä löytyy vastaavanlainen Outlet-kylä. Tässä linkkiä: http://qualityoutlet.com/

  :)

 27. Heippa! Kiitos oikein kovasti vinkistä, onpa mukava tietää että outletkyliä löytyy hieman lähempääkin :) Lähdemme tosin Tukholmaan laivateitse, joten aikaa maissa on hyvin vähän, mutta ehkäpä jollain toisella reissulla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *