Kolme kelloa – kolme tyyliä

Nuorempana en osannut lainkaan käyttää kelloja ja aika pitikin aina tarkistaa joko seinäkellosta taikka puhelimesta, parhaimmassa tapauksessa olin täysin pihalla ajankulusta. Kummasti halu oppia kasvoi, kun hieman vanhempana sain rannettani koristamaan upean kellon – enkä enää voisi kuvitellakaan eläväni ilman! Nykypäivän kiireen täyteisessä maailmassa ilman rannekelloa on lähes mahdotonta pärjätä, mutta kello on monelle myös yksi tärkeimmistä asusteista.

Kuulun itsekin tähän edellämainittuun joukkoon ja olinkin aivan innoissani, kun sain suuren kunnian päästä Inspiration-bloggaajana mukaan Indiedaysin ja Timanttisten yhteistyökampanjaan. Tehtävänä oli luoda eri tyylien inspiroimana kolme asua valitsemiensa korujen ympärille, ja minä päädyin stailaamaan asuja kellojen kanssa. Minkähänlainen kello löytyy ranteestani arjessa, juhlassa tai lenkkipolulla?

1. Arki


Takki / Gant
neule / Ralph Lauren
housut / Zara
huivi ja laukku / Mulberry
saappaat / Piano


Kello / Esprit

Varmaan jo tiedättekin rakkauteni konjakinruskeaan, joten ei liene yllätys, että iskin välittömästi silmäni Espritin Galaxis Brown -kelloon. Olen jo pitkään ihastellut nahkaisia rannekelloja, sillä ne ovat teräksisiä hieman arkisempia, mutta silti kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikkäitä ja klassisia. Innostus ruusukultaan on myös nostanut kovasti päätään viime aikoina, joten kiinnitin huomiota punakultaisiin reunoihin. Espritin kello oikein huusi rinnalleen valkoista palmikkoneuletta ja mikä parasta, se sopi täydellisesti samansävyisten asusteideni pariksi.

2. Sportti


Takki / Peak Performance
juoksuhousut / Nike
lenkkarit / Nike


Kello / Puma

Sporttiseen menoon taas valitsin Puman valkoisen Loop-kellon. Kukaan tuskin haluaa pönöttää salilla tai lenkillä teräksinen kello ranteessa ja ajan tarkistaminen puhelimesta ei myöskään ole aina kaikista helpoin vaihtoehto. Urheiluun tarkoitettua kelloa sen sijaan ei tarvitse varoa kovemmassakaan menossa taikka rankkasateessa lenkkeillessä, sillä se on myös vesisuojattu. Pidän urheiluvaatteissa räikeistä väreistä, joten valkoinen kello tasapainottaa kokonaisuutta mukavasti, vaikka niin pinkki kuin turkoosikin kello hieman kutkuttelivat

3. Juhla


Pusero / Zara
hame / Zara
laukku / LV


Kello / Kenneth Col

Juhlapukeutumiseni on aika neutraalia ja pääpaino on yleensä paitsi hiuksissa ja meikissä, niin tietysti myös asusteissa. Kenneth Colen näyttävä valkoinen, punakultaisin yksityiskohdin koristeltu kello kiinnitti heti huomioni ja on asussa oikea katseiden kääntäjä. Kello sai rinnalleen valkoisen juhlavan, ilmavan puseron ja tummansinisen kynähameen, pronssin väriset yksityiskohdat taas sopivat loistavasti tummanruskeaan laukkuun!

Mikä asuista oli suosikkinne? :) Kaltaisteni koruharakoiden kannattaa muuten kurkata tänne ja osallistua kilpailuun, jossa suosikkikorunsa valitsemalla voi voittaa kimmeltävän lahjakortin!

29 thoughts on “Kolme kelloa – kolme tyyliä

 1. Kysymykseni ei niinkään liity tähän aiheeseen, mutta kysynpä nyt kuitenkin :) Olen huomannut, että hiuksesi näyttävät hurjan tuuheilta jopa niiden ollessa tuolla lailla taaksepäin vedettynä, niinkun tuossa sporttityyli-kuvassa. Meneekö sinulla hiukset luonnostaan noin ilmavasti, vai tupeeraatko tms saadaksesi ne noin? Minulla on varmaan suunnilleen saman paksuiset hiukset kun sinulla (tai ehkä jonkun verran ohuemmat), mutta en todellakaan osaa laittaa niitä noin ihanan tuuhean näköisesti kiinni. Vinkkejä siis otetaan vastaan :)

 2. ai sunkin blogiisi alkaa tulla näitä yhteistyöjuttuja.. aika peestä, pitää vissiinki alkaa etsiä taas uusia blogeja luettavaksi

 3. ensimmäinen kello, ihana! Hei by the way, mitä kulmakynää käytät? Mulla on oma lopuillaan ja väri ei ole ollut ihan passeli, joten ajattelin kysyä sulta kun näyttäis olevan aika semmonen mitä haen:)

 4. Ensimmäinen ja viimeinen kello mun lemppareita! :) Kivasti tossa ensimmäisessä sopii värit yhteen laukun ja buutsien kanssa :)

  Muuten tosi kivat noi Niken lenkkarit!

 5. Aina saa kysyä, oli aiheen vierestä tai ei ;) Oi, olen ihan otettu kehusta, minusta tukkani on nimittäin niin ohut liru kuin vain voi olla! Ilmavuuteen vaikuttaa varmasti ainakin se, että föönaan tukkani aina kuivaksi ja osittain alaspäin. Sporttityylikuvassa kuontaloni on pesty edellisenä päivänä ja vain freesattu aamulla kuivashampolla (Kicksin Proffsin on paras!), joka on myös iso apu tuuheuden aamisessa. Hiuspuuterin olen todennut myös hyväksi apukeinoksi, omani on Osiksen pikkuinen puteli. Tupeerata en valitettavasti osaa en sitten ollenkaan.. :D

  Kokeile siis ihmeessä tuota kuivashampoota, josko siitä olisi mitään apua. Voin kyllä niin samaistua tuskaasi, suomalaista ohutta hiusta on todella vaikea saada tuuhean näköiseksi!

 6. Harmi, että olet tuota mieltä, itse olen nimittäin todella innoissani siitä, että saan kunnian päästä pienellä blogillani mukaan näin mahtaviin yhteistyökampanjoihin. Olen kuitenkin hyvin tarkka blogini sisällöstä ja menen mukaan vain kampanjoihin, joiden uskon olevan kiinnostavia myös teidän näkökulmastanne, ja tämä Timanttisten kampanja jos mikä oli lähellä blogini genreä. Kohtuus kuitenkin kaikessa ja liian kaupalliset blogit eivät säily omallanikaan lukulistalla kovin pitkään.

  Onneksi blogeja löytyy kuitenkin jokaiseen makuun ja varmasti myös sinä löydät uutta luettavaa :) Mukavaa uutta viikkoa sinne!

 7. Espritin kello on kyllä ihana, pidin kovasti myös sen hieman erikoisemmasta tummasta kellotaulusta!

  Voi kulmien meikkaaminen on minulla itsellänikin ikuisuuspulma :/ Käytin pitkään Lumenen harmaanruskeaa kynää, joka oli sävyltään aika passeli, mutta aloin kaipailemaan hieman pehmeämpää lopputulosta ja siirryin kulmaväriin. Oikeanlaista sävyä, tarpeeksi vaaleaa sellaista ei ole tähän mennessä löytynyt kuin eräästä vanhasta Diorin meikkipaletistani. Se ei vaan ole kovin kompakti, joten metsästän yhä jotain hyvää kulmaväriä :) Kannattaa kuitenkin kokeilla tuota Lumenea!

 8. Hih, no mutta nythän joulu jo kolkuttelee ovella, joten on oiva hetki pistää kello vaikka lahjalistalle! ;D Jos ei kukaan läheinen innostu, niin itsensä lahjominen on aina hyvä syy ostaa jotain!

 9. Samat suosikit löytyy täältäkin :) Konjakinruskea nahkakello olisi kyllä ihana, kun se mätsäisi asusteisiini! Niken lenkkarit ovat olleet tosi hyvät ja onhan ne aika päheän näköiset, hih ;)

 10. Tosi kauniita kelloja ensimmäinen ja viimeinen! Minäkin kaipaisin kyllä kellokokoelmaan uutta kapistusta, mutta kaikki aikanaan ;)

  Hei jos törmäät/kuulet tarjouksesta, jossa sen 45mm objektiivin saisi PEN kameraan, niin vinkkaathan minua! :)

 11. Heippa! Eipä liity aiheeseen mitenkään, mutta miten ja millä meikkaat kulmasi? Hyvän- ja niin ihanan luonnollisen näköiset :) Vai onko niissä meikkiä ollenkaan?! :D

 12. Kiitos, minustakin etenkin tuo Kenneth Colen kello on todella päheä ruusukultaisine yksityiskohtineen :) Ja kokoelman täydennystä kaipailtaisiin täälläkin, en vain ole vielä ihan varma millaisen haluaisin, joten toistaiseksi pärjäilen vielä tällä yhdellä ;)

  Hei minullapa onkin sinulle loistouutinen tuohon liittyen! Pistän heti sähköpostia tulemaan! :)

 13. Heippa Henna! Hauska sattuma, kun tätä ehdittiin kysyä ylempänä myös :) Kiva kuulla, että kulmani näyttävät luonnollisilta, ne ovat nimittäin minulla usein yksi kinkkisimpiä meikattavia :D Ja meikkiä niissä tosiaan on, minulla on aika vaaleat kulmat luonnostaan.

  Käytin pitkään ihan kulmakyniä, mutta rupesin kaipailemaan hieman luonnollisempaa ja pehmeämpää lopputulosta, joten siirryin kulmaväriin. Sopiva väri löytyi eräästä vanhasta Diorin meikkipaletistani ja sitä sudin kulmasiveltimellä. Olen koittanut löytää joltain muulta merkiltä saman sävyistä väriä, sillä se paletti on valtavan kokoinen eikä kovin kompakti, mutta tarpeeksi vaaleaa sävyä on tosi vaikea löytää :/ Moni vannoo esim. Make Up Storen kolmen värin trioon, mutta minulle sekään ei jotenkin sopinut. Silloin harvoin kun käytän kulmakynää, niin minulla on käytössä Lumenen harmaanruskea kynä.

 14. Kiitoksia kovasti vinkistä, täytyykin kokeilla tuota kuivashampoota, tällä hetkellä käytössä oleva kuivashampooni kun ei pahemmin tuuheuta.

  Ja jos yhtään lohduttaa, niin ainakin kampaajani mukaan minulla ei ole ollenkaan ohuet hiukset jos suomalaisiin vertaa noin yleensä. Yksittäinen hius on ohut, mutta hiuksia on kuitenkin paljon. Ja kuvistasi päätellen kyllä sinulla on ainakin jonkun verran paksumpi tukka kun minulla, joten kyllä hiukset voisi ilmeisesti vielä ohuemmatkin olla, hih :D

 15. Vau miten upeita kuvia! :)
  Mun lemppari on ehdottomasti tuo viimeinen kello, todella tyylikäs ja kaunis!

 16. Oi kiitos ihana! :) Minäkin tykästyin Kenneth Colen kelloon kovasti ja merkillä oli vaikka mitä muita tyylikkäitä malleja!

 17. Kun teet näitä yhteistyöjuttuja niin saatko tuotteet aina omaksesi? esim. kosmetiikkatuotteet, kamerasi, kellosi yms.? ilman että niitä tarvitsee palauttaa tai maksaa niistä? monessa blogissa kun on esillä tämä yhteistyö.

 18. Nyt kysytään kyllä vähän väärältä ihmiseltä, kun en itse ole tehnyt montaakaan yhteistyöjuttua vielä, enkä pahemmin saa tuotteita testiin :) Vastaan nyt kuitenkin vain omalta kantiltani ja esimerkiksi nämä kellot olivat vain kuvauslainassa, enkä saanut niitä itselleni. Kamera on vielä toistaiseksi minulla testissä :)

 19. Ihania kelloja :)

  Ohi aiheen, aivan syötävän söpöt noi niken lenkkarit!!
  Mistä oot hankkinu ne? Mäkin tahdon, tois piristystä treenailuun :D

  -jansku

 20. Mulla olisi kysymys. Kävit viime kesänä pariisissa minkä nimisessä hotelissa olit ja minkä hintainen ja pärjääkö hyvin englannilla siellä? :)

 21. Kiitos Jansku! :)

  Hih, Niken lenkkarit ovat minustakin aika päheät, sekä toki hyvät jalassa ;) Muistan miesmyyjän naureskelleen, kun kriteerini lenkkareita ostettaesa oli jotain piristävää pinkkiä! Hankin ne muistaakseni puolisen vuotta sitten Stadiumista, niitä saattaisi siis hyvinkin vielä olla myynnissä :)

 22. Heippa Reetta! Hotellimme nimi oli Lenox Montparnasse ja sitä voin kyllä suositella. Huoneet olivat toki eurooppalaiseen tyyliin todella pieniä, mutta kuitenkin hyvin siistejä. Sijainti oli loistava, metrolla pääsi vajaassa vartissa keskustaan ja ympärillä oli niin leipomot, kahvilat, viini- ja juustokaupat kuin ravintolatkin. Hintaa en tarkemmin hotellin osalta valitettavasti muista, sillä ostimme matkat pakettina Ebookersilta.

  Pelkäsin etukäteen sitä, miten englannilla pärjää, sillä omat ranskan kielen taitoni rajoittuvat muutaman vuoden opiskelusta huolimatta lähinnä tervehdyksiin! Meillä ei kuitenkaan ollut mitään kommunikaatio-ongelmia, tervehdimme ja kiitimme kyllä kohteliaasti ranskaksi, mutta muuten asioimme kaikkialla englanniksi :) Kauempana keskustaa, esim. outeltkylässä ei kaikkialla puhuttu englantia kovin hyvin, mutta pääasiassa siellä pärjää kyllä loistavasti.

  Pariisi on aivan mieletön kaupunki ja voisin lähteä sinne takaisin tältä istumalta! :)

 23. Oi mitä kelloja! Tuo ykkönen on kyllä ehdoton lempparini! Tosi nätti! Vitsi, rupesi tekemään mieli kelloja, varsinkin tuota ekaa.. Itselläni ei ole rannekelloa, olen niitä ihmisiä, jotka kyselevät jatkuvasti kelloa tai tarkastavat sen kännykästä.. Mutta tuo ensimmäinen kello sai kyllä kellohimon kasvamaan :D

 24. Oon täällä vähän jälkijunassa, mutta ajattelin vinkata tuosta Lumenen kulmakynästä :) Itselläni on se ollut puolisentoista vuotta käytössä. Sillä ei tosiaankaan helposti kovin pehmeää jälkeä saa aikaan, etenkään vaaleisiin kulmiin, joskin itselläni on luonnostaan melko tummat kulmat mutta kuitenkin. Itse ratkaisin tämän ongelman siten, että ensin piirtelen kynällä tarvittaviin kohtiin ja sen jälkeen harjaan kulmat huolellisesti karhealla pikkuharjalla (jonka olen ostanut varmaan joskus 10 vuotta sitten, muistaakseni se on itseasiassa ripsiharja, samanmallinen ainakin kuin ripsivärien sudit yleensä, mutta vain todella karheaa/kovaa “karvaa”). Ja voilá, jälki on tasaista eikä mitään kynänjälkiä näy! Kynän korkissa oleva harja ei tähän tarkoitukseen itselläni riittänyt, se on jotenkin liian tiivis. Täältä siis sivupoluille eksyneet suositukset Lumenen kulmakynälle, sävyt ovat erinomaiset :)

 25. Espritin kello oli kyllä mielettömän nätti, eikä edes pahan hintainen :) Voi sinähän tarvitset ehdottomasti kellon rannettasi koristamaan, nyt siis kipin kapin osallistumaan Timanttisen arvontaan! ;)

 26. Hei kiitos sinulle SuviAnni, kun jaoit ystävällisesti vinkkisi! :) Täytyykin vielä ehkä antaa mahdollisuus vanhalle kulmakynälleni, ainakin silloin kun en jaksa raahata suurta palettia mukanani ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *