Joko saa…?

…fiilistellä joulua nimittäin! Tai noh, tuskin tässä on enää tarvetta mitään lupia kysellä, kun innokkaimmat ovat virittäytyneet tunnelmaan jo kuukausi takaperin… ;) Monella varmasti viimeistään nyt joulukuun kynnyksellä koristeet haetaan varastosta päivänvaloon, korkataan glögikausi ja joululaulut raikavat. Täällä ainakin eräs levy on soinut Spotifyssa repeatilla, nimittän Michael Bublén Christmas-levy, joka on yhtä ihana vuodesta toiseen ja varma merkki joulun lähestymisestä! Aleksanterinkadulle on ilmestynyt jo kauniita valaistuksia ja jouluostoksilla käy kova tohina. Pitäisikö tässä muka enää malttaa pysyä pöksyissään? :)

Meillä oli kotona eilen pienet pikkujoulun tapaiset iltamat perheen kesken. Illan aikana nautiskeltiin muun muassa ensimmäiset joulutortut ja juotiin mukilliset glögiä (ilman rusinoita, kiitos). Paljon kynttilöitä ja valoa iltahämärään luomaan tunnelmaa, sekä hellyyttäviä joulukoristeita – näistä on minun joulufiilistelyni tehty!

Oikein ihanaa, piparintuoksuista joulun odotusta ja leppoisaa viikonloppua! ♥

15 thoughts on “Joko saa…?

  1. SAA!! Me Iidan kanssa edellis iltana pompittiin täällä Justin Bieberin joululevyn tahtiin :-DDD Under the mistletoeeeeee…..Ja ah joulutortut <3

  2. Kyllä saa alkaa fiilisteleen joulua! Oon fiilistelly jo puolet tästä marraskuustakin. ;) Tälläki hetkellä joulubiisit soi ja väkerrän joulupostauksia blogiin!

  3. Pikkasen kyllä lähti käsistä toi lumentulo, kääk :D Onneksi tänään voi ihan vaan köllötellä viltin alla glögimuki kädessä ja vaan katsella ulos myräkkään :) Mutta tosiaan, joulua saa jo fiilistellä ja huomenna pääsee avamaan kalenterin ekan luukunkin!

  4. Justin Bieberin joululevy, voi tytöt! :D Michael Bublé sulattaa meikäläisen sydämen! Joulutorttuja täytyy syödä taas koko joulukuu niin että napa paukkuu ;)

  5. tää kysymys ei liity tähän postaukseen mut oisko sulla jotai vinkkejä mistä Helsingissä kannattais ettiä juhlamekkoa yo-juhliin?:)

  6. Heippa! Oi ihanaa, lähestyykö sinulla yo-juhlat :) Muistan kuin eilisen, kun metsästin itse sitä täydellistä mekkoa! Omani löysin Stockalta Karen Milleniltä, heillä on monia upeita mekkoja kauniilla leikkauksilla. Ystäväni taas löysi ylioppilasjuhliinsa kauniin mekon Max Maralta, sieltäkin kannattaa katsoa. Molemmilla merkeillä on klassisia mekkoja, kuitenkin jollain pienellä jujulla varustettuna sekä sopivalla pituudella, minusta minimekot eivät kuulu ylioppilasjuhliin.

    Tämän enempää vinkkejä en valitettavasti osaa antaa, toivottavasti juhlamekko löytyy! :)

  7. Michael Bublen levy on ihana! :D Mukavaa pikkujouluaikaa! (Itselläni on tällä viikolla kahdet pikkujoulut ja yhdet pikkujouluetkot.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *