Helsinki – Tukholma

Hyvät matkustajat,

Tervetuloa kyytiin matkallemme Helsingistä Tukholmaan. Matkamme kestää noin viitisen minuuttia ja tänä aikana pääsette nauttimaan makunystyröitä kihelmöivistä elämyksistä, kauniista jouluisesta Tukholmasta sekä ostoskassien rapinasta.

Aloittakaamme ilta lasillisilla kuohuvaa ja kilistämällä juhlakaluille – pyöreitä täyttäneille vanhemmille…

… minkä jälkeen menussa on alkupalana herkullinen rapuskagen.

Lasillinen punaviiniä ja sisäfilettä sienipaistoksella, olkaa hyvät.

Seuraavaksi ohjelmassa Muumi-disko kannella seitsemän! (Tätä se on kun lähtee risteilylle lapsiperheiden kanssa ;D)

Makoisien yöunien jälkeen on aika erikoisaamiaisen (jolta allekirjoittanut pariskunta meinasi myöhästyä unenlahjojensa vuoksi). Saavumme Tukholmaan tunnin kuluttua. Perillä asteita on noin viisi ja sää sateinen, joten varautukaa sateenvarjoilla!

Perillä meidät ottaa vastaan tunnelmallisissa jouluvaloissa kylpevä kaunis Tukholma! Ensimmäinen määränpäämme on Sture Gallerian.

Sade ei kuitenkaan menoa haittaa ja onneksi sitä voi aina paeta sisätiloihin shoppailemaan. Arvaatte varmaan, minne suosikkikauppaansa tämä matkanjohtaja halusi suunnata heti ensimmäisenä… ;) Massimo Duttilla vierähtää hetki jos toinenkin.

Seuraavaksi otamme suunnaksi Biblioteksgatanin. Kiitos Lindan Tukholman shoppailuoppaan, kaupoilla kiertely on helppoa ja sujuvaa!

Silkkipaitojen ihastelua ja pieni sisustusostos By Malene Birgeriltä…

Iltapäivästä on aika palata rapisevien kassien kanssa takaisin laivaan, hyvästellä kaunis Tukholma ja aloittaa matka kohti kotia. Toivottavasti viihdyitte tällä pienellä reissullamme ja saitte nauttia palasen mahtavasta viikonlopustamme! :)

26 thoughts on “Helsinki – Tukholma

  1. Haluaisin kysyä sellaista, että kun muokkaat sun kuvat niin upeasti niin haluaisitko joskus tehdä sellaisen postauksen, jossa vähän opastaisit meitä tyhmempiä?:) vai haluatko pitää tiedon ja taidon salassa?:)

  2. Heippa Riikka! Oi, kiitokset kehuista :) Muokkaan Photoshopin Elementsillä kuviani muutamien perusjuttujen avulla, muun muassa säädän tasoja ja kontrastia ja terävyyttä, joten mitään ihmekikkoja- tai taitoja ei minulla valitettavasti ole ;D Voisin kuitenkin ehdottomasti tehdä aiheesta postauksen yrittäen opastaa hieman, kiitos toiveesta! :)

  3. Upea kaupunki se on kyllä ja minä niin rrakastan sitä kieltä, jota kuuluu kaikkialla ympärillä! Oli kiva nähdä kerrankin jotain muutakin kuin pelkkä Drottningsgatan, jolle lukion risteilyillä usein vain nopeasti poikettiin ;) Ja sanoinkin juuri, että olisi ihana lähteä tuonne kesällä ihan lentäen ja yöpyä hotellissa pari yötä! :)

  4. Voi ihana, kaunis, upea, trendikas ja aina innostava Tukholma! Kiitos Jonna, kun toit kuvien kautta Tukholmantunnelmaa! Taisitte olla “päivä Tukholmassa” -risteilyllä? Itsekin olen ollut niillä lukemattomat kerrat ja ne on kyllä aivan loistavia tilaisuuksia pyörähtää Tukholmassa ilman suurempaa vaivaa ja suunnitelmia! Mutta tosiaan, siellä saa loistavasti kulumaan useammankin päivän, sen sain todeta viime kesänä! :) Suosittelen :)

  5. Sä olet kyllä taitava kuvaaja neiti hyvä! Täällä ilmoittautuu eräs blogiisi vasta tutustunut ja samalla siihen täysin hurahtanut;) Ps. sienimuhennos ja sisäfile on ehkä yksi herkullisimmista yhdistelmistä <3

  6. No siinäpä tuli adjektiivejä kerrakseen, jokaiseen voin yhtyä täysin! Olimme tosiaankin päivä Tukholmassa-risteilyllä, tämä oli meidän sisarusten lahja pyöreitä täyttäneille vanhemmillemme :) Olen ennen ollut vain lukion risteilyillä ja oli kiva nähdä kerrankin kaupunkia muuten kuin pikaisesti ihan pöhnäisenä huonosti nukutun yön jälkeen.. ;) Ehdottomasti voisin lähteä vaikka ensi kesänä Tukholmaan ihan lentäen ja yöpyä hotellissa pari päivää, niin paljon tuolla olisi ihasteltavaa ja nähtävää :)

  7. Voi vinde, kiitos ihanasta kommentistasi! Tuli ihan hymy huulille tätä lukiessa :) Kiva kuulla, että olet eksynyt tänne juttujani lueskelemaan, lämpimästi tervetuloa! <3 Ja ruoka vei kyllä kielen mennessään ;)

  8. Mitäs kummaa… Osuttiin näköjään Tukholmaan juuri samana päivänä! :D eikös kesällä käynyt niin, että Porvoossa olimme reissussa yhden päivän heitolla?! Minneköhän me seuraavaksi eksytään samaan aikaan? ;D

  9. Oli kyllä ihanaa ja niin tunnelmallista jouluvalaistuksineen kaikkineen :) Tuolla olisi mielellään viipynyt pidempäänkin!

  10. Ei ole totta, olimme juuri Silja Symphonylla! :D Mieletön sattuma, etenkin kun tosiaan olimme siellä Porvoossakin samoihin aikoihin. Harmi ettei törmätty! Mihinkäs reissataan seuraavaksi? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *