Get Inspired!

Huomentapäivää, tai enemmänkin iltapäivää, vaan kaikille!

Nyt on Indiedaysin Inspiration -juhlat juhlittu ja oli kyllä onnistunut ilta! Kekkerit järjestettiin ravintola Adam’sissa, joka oli tupaten täynnä iloisia juhlijoita. Oli mahtavaa tavata niin uusia kuin vanhojakin kasvoja, upeita leidejä kuten Idaa, Liliä, Cherryä ja Celinaa, ehdinpä moikata myös supertyylikkäinä olleita Caraa ja Marjukkaa! Ihanien tyttöjen kanssa istuskellessa ja rupatellessa ilta kului kuin hujauksessa :)


Olympuksen E-PL5 kulki näppärästi mukanani, tytötkin hämmästelivät jossain vaiheessa iltaa, että mahtuuko kamera todella noin pieneen laukkuun! Sillä napsin muutamia fiiliskuvia tännekin jaettavaksi. Oli muuten hauskaa, kun lähes jokaisella vastaantulijalla roikkui kamera olalla, eipähän tarvinnut kahta kertaa miettiä, että viitsinkö nyt räpsiä kuvia ;)

Ilta sujui rattoisasti hyvässä seurassa ja siirryimme myöhemmin vielä tyttöjen kanssa hetkeksi Namuun. Kovin myöhään emme tosin jaksaneet juhlia ja hipsimme lopulta kaikki väsähtäneinä kotiin :)

bleiseri / Zara
pusero / Zara
housut / H&M
laukku / Mulberry
kengät / MK

Illan asuna oli yksinkertainen, mutta minunnäköiseni kokonaisuus, joka koostui tänä syksynä minua kovasti inspiroineesta viininpunaisesta sekä vaalean ja mustan sävyistä. H&M:n ikivanhat vahapintaiset housut toivat vähän juhlavampaa fiilistä, jalassa vielä MICHAEL Michael Korsin luottokorkkarini!

Nyt alan pikkuhiljaa valmistautua lähtöön ja suuntaan kohti lentokenttää hakemaan parempaa puoliskoani kotiin ♥ Kiitos vielä tytöille loistavasta seurasta ja tietysti Indiedaysille hienoista juhlista! :)

46 thoughts on “Get Inspired!

 1. Oli ihana nähdä Jonna viimein sinuakin <3 Olitte kyllä lilin kanssa kaksi niin mieletöntä kaunotarta! Vaan eipä se ollut yllätys ollenkaan :)) Kiva katsella sun ottamia kuvia, itse jätin kameran kotiin, kun en sitä mötikkää viitsinyt tällä kertaa ulkoiluttaa. Kröhöm, taas olisi ollut kivasti laukussa tilaa semmoisella pikku Olympukselle ;))

 2. Ihanan asun olit kyllä valinnut! Harmitti, etten itse päässyt piipahtamaan indiedaysin juhlissa :-(

 3. Voi miten kauniina olet ollut liikenteessä! :) Me olimme juuri hiljattain adams'sissa juhlimassa ystäväni synttäreitä, yläkerta oli kokonaan varattu meitä varten ja paikka on kyllä aivan mahtava!

 4. Oletpa ollut kauniina liikenteessä! :)

  Miten muuten loihdit nuo kiharat? Suoristusraudalla kenties? Entä mitä tuotteita käytit, jotta ne myös pysyivät? :)

  Nimimerkillä pikkujoulukauden hiuspuolen juttuja pohtiva! :D

 5. Ihana asu tosiaankin ! Onnistut aina näyttämään niin supertyylikkäältä. Jäi harmittaa yks päivä, etten napannu tota paitaa Zarasta mukaan ja sen näkeminen sun päällä ei yhtää auta asiaa, murr.. Pitääpi käydä huomenna kurskistelemassa, jos sitä vielä ois Zarassa :)

 6. Olet kyllä jälleen ollut liikenteessä erittäin kauniina.:) Ihana asu myöskin!

  -pinja

 7. Voi tyylikäs sä olet! :)

  Todella tyylikästä toi yhdistelmää viininpunainen + musta ja punainen! Ja korkokengät näyttää tosi hyvin sulla. Erittäin sopivaa tohon iltaan varten :)

  Miten se sanonta..:D “tosi nappiin mennyttä asu!” :)

  Muuten tiedätkö MiuMiu-merkki. Sain sen korkkarit isältä syntymäpäivälahjaa. Mä ihan sekasin, kun avasin pakettia. Maksoivat joku yli 400 euroa. Minäkin iloinen korkkarityttö haha! :)

  -Sofia

 8. Kiitos ihanasta blogistasi! Kirjoitat todella taitavasti ja kuvasi ovat kauniita. Harvoin kolmekymppinen kotiäiti jaksaa lukea parikymppisen tytön tekstejä, mutta sinun blogisi tekee poikkeuksen. Tyylisi on aivan ihana, ja olet luonnollisen kauniin näköinen. Toivoisin postausta meikkaamisesta, esimerkiksi miten teit tuon juhlameikkisi :)

 9. Ihana asu ! Oot tosi kaunis ja sulla on aivan ihana tyyli !
  Löysin sun blogin äskön sattumalta jotain kautta ja on tässä nyt
  tovi vierähtänytkin kun olen selaillut postauksiasi.
  Ehdottomasti jään seurailemaan :)

 10. Oli aivan ihana nähdä! Hih, olit juuri niin rempseä ja iloinen kuin blogin perusteella voi olettaakin <3

 11. Voi niin oli, oli niin kivaa viettää hetki illasta teidän ihanien kanssa! <3 Toivottavasti teidän ilta jatkui vielä mukavasti :) Olympus on kyllä joka naisen unelma, kun sen saa niin näppärästi pikkulaukkuun mukaan ;)

 12. Kiitos kovasti, ihana kuulla, sillä ressasin asua ihan hirmuisesti ;) Harmi, ettet päässyt juhliin, toivottavasti noita tulisi vielä jatkossakin!

 13. Voi kiitoksia :) Adam's oli kyllä ihan mukavanoloinen paikka, en ollut siellä itse aikaisemmin ollutkaan!

 14. Oi kiitos kovasti :) Kiharat teen Cloud Nine-suoristusraudallani, kiharavideota on toivottu kovasti ja yritän sellaisen vielä jossain vaiheessa toteuttaa! Pohjalla käytin KMS Californian suihketta, josta löytyy juttua täältä http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/08/kiehkurat.html. Se pitää kiharat todella hyvin, päälle suihkautan vielä kosteussuojan sisältävää Sebastianin Re-Shaper-lakkaa. Näiden avulla kikkurat säilyivät aamuun asti :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua pikkujoulujen tukkakriiseihin! ;)

 15. Kiitos :) Uggin tohvelit olen tilannut Brandokselta viime jouluna, niitä näytti olevan nytkin siellä (malli on Cozy Knit). Myös Aleksi 13 myi näitä ainakin viime vuonna!

 16. Voi kiitos valtavasti kauniista sanoistasi, kiva jos juhlafiilis välittyi kuvien myötä sinnekin :) Rentouttavaa sunnuntaita sinne!

 17. Oli mielettömän kiva nähdä, toivottavasti vielä törmätään joskus :) Ja voi kiitos, itse olit niin stylenä että!

 18. Voi että, kiitos kovasti sanoistasi :) Ihana kuulla, että asu oli onnistunut, minä nimittäin ressailin sitä hirmuisesti ja pelkäsin olevani alipukeutunut ;) Hih, minä kähvelsin paidan serkkuni kaapista ja se on kyllä todella kaunis! Toivottavasti löytäisit vielä omasi :)

 19. Voi kiitos ihana Sofia :) Kiva kuulla, että asu oli mielestäsi tilaisuuteen sopiva, pelkäsin nimittäin etukäteen olevani hieman alipukeutunut! Oi, MiuMiun korkkarisi ovat varmasti upeat! :)

 20. Aivan mielettömän iso kiitos kommentistasi, olen ihan otettu sanoistasi :) Mahtava kuulla, että sieltä ruudun takaa löytyy niinkin eri-ikäistä porukkaa! Tämä vuorovaikutus on koko touhussa parasta, joten kiitos vain itsellesi :)

  Toiveita on aina mukava saada ja meikkijuttuja voisin ehdottomasti tehdä! Pistän juhlameikki-idean korvan taakse ja yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian :) Oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa!

 21. Voi kiitos valtavasti, ihana kuulla että olet löytänyt tänne ja jätit vielä jäljenkin itsestäsi :) Toivottavasti viihdyt blogini parissa, tervetuloa seurailemaan!

 22. Onpas kaunis kokonaisuus, tässä suorastaan inpiroituu ajatellen omaa pikkujoulukokonaisuutta ainakin noin töiden pikkujouluihin. Ne kun vietetään laivalla :)

 23. Aivan ihana asu ja sun hymy on aivan vallottava! Lueskelin sun vanhoja postauksia ja vitsit, tosi kiva löytää välillä uusi (ja ihana sellainen) blogi :))

 24. Voi olisi ollut ihan äärettömän kiva törmäillä! Paikalla tuntui porukkaa olevan niin paljon, ettei millään ehtinyt joukosta bongailla kuin muutamia “tuttuja”! :)

  Psst. Ihana asu ♥

 25. Onpa ihana kuulla, että sait tästä inspiraatiota :) Kiitos Dahlia! Huh, onneksi minulla ei ole tiedossa pikkujouluja, niin ei tarvitse stressata asujen kanssa enää tämän jälkeen! :D

 26. Vai että ihan vallottava, hih! Olipa ihanasti sanottu, kiitos kovasti :) Ja todella kiva kuulla, että olet löytänyt tänne, lämpimästi tervetuloa seurailemaan! Tällaista palautetta on aina kiva saada :)

 27. Heippa! Huomasin tuon jo Tyyliä metsästämässä-blogissa ja on kyllä mielenkiintoinen haaste :) Katsotaan, uskaltaudunko itse tarttumaan tuohon!

 28. Ai sinäkin olit tuolla! Voi vitsit, harmi kyllä kun ei ehtinyt väkijoukon seasta bongailla kaikkia, olisi ollut niin kiva tutustua uusiin nassuihin :) Ja kiitos kaunis <3

 29. Voi kiitos Hanna, oletpa herttainen :) Hih, minäkin innoissani selitin ystävälleni, kuinka puseron koristukset mätsäävät bleiserin kanssa ja hän vain nauroi minulle, joten kiva että joku huomasi! ;D

 30. Vau, todella upeana olet ollut! Ihan nappisuoritus :D Ja nuo kiharat ovat kyllä todella ihanat. Täytyykin testata noita hiustuotteitasi, joilla saa pysymään nuo kiharat pidempäänkin kuin vain muutaman tunnin..

 31. Voi kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi! :) Tuo KMS:n suihke on kyllä hyvä tökötti pitämään kiharat paikoillaan, samoin kuin Sebastianin lakka! Tosin jos on oikein kunnon sade ja kosteus, niin mikään ei pysy hiuksissani oli mitä tahansa aineita alla.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *