Asu uutukaisten kanssa

Heippa ja mukavaa keskiviikkoa! Tulin ihan pikaisesti ennen luennolle lähtöä näyttämään asua viime viikolta. Reissulta kotiutetut uutukaiset ovat molemmat vilahtaneet jo täällä, mutta nyt ensimmäistä kertaa ihan asun muodossa. Muistatteko vielä kuukauden takaisen Virtuaalisovittelua-postaukseni? Tämä asuhan on suoraan tekemistäni inspiraatiokollaaseista :)

Takki / Zara
farkut / Liu Jo
huivi / Mulberry
laukku / Mulberry
saappaat / Zara

Trenssi on nyt ehtinyt vaihtua jo villakangastakkiin, mutta tässä asussa pärjäsi vielä viime viikolla kaupungilla käydessäni. Lily on ollut kovin ahkerassa käytössä ja parasta laukussa onkin juuri sen monipuolisuus! Sitä voi käyttää myös cross body -tyylisesti, mutta juuri nyt olen tykästynyt kantamaan sitä noin olalla pitkän hihnan kanssa. Huivi taas on ihana piristysruiske muuten neutraalin sävyiseen asuun!

Nyt kuitenkin lämmintä takkia niskaan ja menoksi, reipasta päivää kaikille! :)

34 thoughts on “Asu uutukaisten kanssa

 1. Onpa kiva nähdä laukustakin parempia kuvia. :) Ja tuo huivi on todella kaunis – menee varmasti pitkään, vaikkei burgundy enää värinä niin pinnalla olisikaan. Menin muuten tilaamaan samaisen laukun mytheresasta vaalean beigen värisenä, juuri ennen kuin hinnat nousivat.. Saatuani paketin siinä jo lukikin korotettu hinta. Eli hyvä tuuri kävi. Nyt vaan täytyy varmistua siitä, että pidän sen. Mustakin on kaunis, ja jotain erikoisempaakin olisin voinut harkita. Ei vaan ollut sopivaa saatavilla.

 2. Sinä senkin, kiitos ihana! :) Hih, niin Lilyä kuin huiviakin tulee kyllä varmasti näkymään vielä rutkasti ;)

 3. Voiei! Nyt sinun täytyy äkkiä bongata joku Lontooseen menevä tuttu, joka voisi tuoda sinulle laukun kentältä hieman halvemmalla :) Taikka viimeistään, kun lähdette Jenkkeihin, niin ostaa Helsinki-Vantaalta! Ja kiitos kovasti murunen :)

 4. Hih :) Se on kyllä tosi siron näköinen, mutta vetää sisäänsä syvyyden ansiosta aika reippaasti tavaraa. Kiitos ihanainen! :)

 5. Hih, voi anteeksi! :D Kannattaa varmaan laittaa jotkin laput silmille, sillä laukkua tulee varmasti näkymään vielä rutkasti ;)

 6. Ihana se kyllä on! Minua ei ainakaan häiritse toisen puolen vaalea väri, aika hyvin sen saa pidettyä piilossa :)

 7. Kiitos kultainen Kirsi :) Voi että, minua harmittaa aivan vietävästi, etten löytänyt enää sitä sähköpostia.. Toivon kovasti, että löytäisit huivin vielä itsellesi! Josko nettikaupan ahkera kyttääminen vaikka tuottaisi tulosta :)

 8. Minä uskon myös, että saan huivista pitkäaikaisen kaverin :) Viininpunainen on kuitenkin niin kaunis syksyinen sävy, että se toimii oli pinnalla tai ei!

  Oi että, piti heti mennä ihan katsomaan Mytheresan sivuja, onko laukku tämä http://www.mytheresa.com/en-de/lily-shoulder-bag-158693.html ? Aivan uskomattoman kaunis! Tuo on kuitenkin erikoisempi väri kuin vaikka Oak, mutta ei liian vaikeasti yhdisteltävissä :) Oih, jäin ihan kuolailemaan! Ja tosiaan mieletön tuuri, onneksi ehdit saada omasi vielä halvempaan hintaan.

 9. Näytätpä ihanan aurinkoiselta näissä kuvissa. :) En ole kovin paljoa lämmennyt noille Mulberryn huiveille, joissa on noita puunkuvia, mutta tuossa värissä kieltämättä on jotakin, mikä vetää puoleensa. ;)

  -pinja

 10. Tuo laukku se juuri on. :) En ole mielestäni ko.sävyä nähnytkään aiemmin.. Jossain kirjekuorilaukussa se on myös ja bayswaterissa, mutta en sitten tiedä onko uusi sävy vai kuvittelenko vain. Oak on todella kaunis myös ja konjakin värinen nahka ylipäätään, mutta tähän laukkuun en sitä jotenkin halunnut. Mytheresa on kyllä muuten huippu paikka – palvelu on aina ollut moitteetonta!

 11. Voi kiitos! Erityisen ihana kuulla, sillä minusta nämä kuvat näyttivät jotenkin kovin harmailta niin ympäristön kuin mallinkin puolesta.. :D Hih, itse olen ainakin aivan ihastunut huiviin ja kuten tuossa ylempänä jo totesin, niin väri on oikea katseidenkääntäjä ;)

 12. Oih, todellakin mielettömän kaunis! Bayswaterissa olen tainnut tuota väriä ihaillakin, kun ystäväni mietti sen hankkimista, mutta minusta tuossa Lilyssä se pääsee vielä kunnolla oikeuksiinsa! Ja kiitos vinkistä, itse en olekaan tilannut sieltä koskaan mitään, joten pistetään korvan taakse :)

 13. Kaunis asu! Ja Lily näyttää todella ihanalta! Näinkin yhdellä tytöllä tänään tuollaisen Lilyn ja tuli jotenkin heti sinä mieleen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *