Virtuaalisovittelua

Pari päivää sitten leijailin pilvilinnoissa Syksyn haavelista-postauksessa listaillen muutamia asustepuolen toivehankintoja, joihin kuului muun muassa Mulberryn Tree Wrap Wool ihanassa viininpunaisessa värissä Black Forrest. Tuijoteltuani huivikaunokaista kollaasissa tarpeeksi pitkään löysin itseni jo soittelemasta Fabianinkadun liikkeeseen, josko sieltä sattuisi vielä löytymään yksi kappale sopivasti minua varten, huivi kuitenkin oli loppu niin sieltä kuin nettikaupastakin.
Lopulta tajusin, että minullahan on muruseni siellä Lontoon puolella ja hän voisi kysellä huivia puolestani. Poikaystäväni soitteli useampaankin paikalliseen liikkeeseen ja lopulta selvisi, että jossain peräkylässä huivia olisi vielä jäljellä ja se voitaisiin lähettää Oxford Streetin liikkeeseen, jippiii! Hih, myyjättäret puhelimen päässä olivat aivan heltyneitä, kuinka toinen etsi kissojen ja koirien kanssa huivia tyttöystävälleen
En tietenkään pääse tätä paikan päälle sovittelemaan ja epäröin vielä hieman, kuinka erikoisemman sävyinen asuste sopisi vaatekaappiini. Ei siis auttanut kuin luottaa “virtuaalisovituskoppiin” ja kehitellä Polyvoressa muutamia asukokonaisuuksia nähdäkseni, kuinka moneen eri asuun ja menoon huivi oikein mukautuisi!
Halusin nähdä, kuinka Tree Wrap sopisi neutraalien sävyisten vaatteiden kanssa, joita kuitenkin enimmäkseen löytyy vaatekaapistani. Aivan erityisen paljon ihastuin tuohon vasemmanpuoleiseen kokonaisuuteen, huivin vaaleat puukuviot sopisivat täydellisesti vaaleiden housujen kera! Ja vaikka olen aika tarkka kuvioiden yhdistelemisessä, niin eipä tuo ihan pöhköltä näyttäisi tummanruskean Damier Ebenenkään vieressä.
Klassikot toimivat aina, joten jotain erikoisempaa asustetta on hyvä kokeilla tällaisten kunnon perusvaatteiden kanssa. Trenssin kanssa huivi natsaa mielestäni hirmuisen hyvin, tässäkin puukuviot sopivat vaalean takin rinnalle kuin nakutettu!  Tarvitseeko edes sanoa, että näiden kollaaisen jälkeen olen aika vakuuttunut huivin monikäyttöisyydestä ja sopivuudesta vaatekaappiini? ;) Miten on, iskevätkö kokonaisuudet teihin ollenkaan?

28 thoughts on “Virtuaalisovittelua

 1. Istuu varmasti sun vaatekaappiin mainiosti! Viininpunaihan tuo kivasti väriä neutraalien sävyjen keskelle olematta liian silmiin pistävä. :)

 2. Kyllähän toi huivi sopii kollaasien jokaiseen asuun ihan mielettömän hyvin! Ja kyllä mäkin oon aivan vakuuttunut siitä, että toi huivi sopisi sun vaatekaappiisi täydellisesti. ;)

 3. Voi miten ihana toinen kun metsästi sulle tuota huivia! :) Kivoja asuja oot sen ympärille rakentanut,on kyllä monikäyttöinen vaikka minäkin aluksi epäilin;)

 4. Hih, näin minäkin alan kyllä uskoa.. ;) Ja viininpunainen olisi kyllä ihana piristys syksyiseen vaatekaappiin!

 5. Hih, ihana, kiitos vakuutteluista ;D Ihan yllätyin itsekin, miten moneen eri asuun viininpunainen huivi toisi kivan lisäsäväyksen!

 6. No eikö ollutkin herttainen! :) Ja itsekin ihan yllätyin, miten monen eri asun kanssa huivi oikein sopisi! Kyllä tuo Polyvore on kätsä ;) Nyt vaan toivotaan, että poikaystävä saisi pian puhelua että huivia tosiaan löytyy!

 7. Katselin samaa huivia, jo ennen ennen kuin pääsi loppumaan, mutta väri hieman epäilytti. Nyt se näyttää kollaaseissa erittäin hyvälle, ja sopii yllättävän monen kanssa! Ehkä vähän harmittaa, kun en sitä silloin tilannut, niin kiva se on :)
  Onneksi saat omasi pian :)

 8. Tuo huivi on niin kaunis! Uskon että olet tehnyt hyvän ostoksen ja nuo kollaasit näyttää oikein hyviltä :) Itselläni on hakusessa uusi huivi talveksi ja olen aivan ihastunut tähän Mulberryn huiviin:

  http://www.mulberry.com/#/storefront/c6731/3934/moreviews/

  Tuossa on tuo sama kaunis puukuvio mikä sinunkin huivissa :) Tosin itsekin vielä mietin, että sopisiko noinkin monivärinen huivi sitten kovin moneen asukokonaisuuteen..

 9. Uskoisin huivin istuvan vaatekaappisi sisällön kanssa vallan loistavasti. Se sopii niin monen värin kanssa ja menee niin monessa kokonaisuudessa, että eihän se voi olla sopimatta.

  Oikein hyvää viikonloppua sinne!

 10. Mukavaa, että huivi löytyi vielä, itse en ole vielä vakuuttunut viininpunaisesta, vaikka monessa asukuvassa olenkin tuota huivia ihaillut. Luulen, että et tule katumaan ostostasi. Mukavaa viikonloppua!

 11. toi huivi on kyl ehdottomasti aivan ihana ja oon aika satavarma et sille löytyy varmaan käyttöä ihan liikaakin :D Ainakin ite käyttäisin tota varmaan vaikkei asun kanssa täydellisesti natsaisikaan :D

 12. Voi harmi, tiedän kyllä tunteen kun jotain jää empimään ja sitten se meneekin sivu suun :/ Toivottavasti tuosta vaikka tulisi vielä jotain täydennyksiä, niin saisit sinäkin omasi :)

  Odottelen vielä, että poikaystäväni saisi puhelua että huivia tosiaan löytyy ja se lähettäisiin eteenpäin! :)

 13. Hih, no ostostahan ei ole itse asiassa vielä tehty ;D Mutta jos kaikki menee hyvin niin pian sen pitäisi olla minun!

  Tuo linkkaamasi huivi on kyllä todella nätti ja kivaa vaihtelua sille perusklassikkohuiville :) Rakastan tuota Mulberryn puulogoa! Uskon kyllä, että tuo on hyvin yhdisteltävissä mutta jos epäilet asiaa niin tee ihmeessä näitä tällaisia kollaaseja, niiden avulla on tosi helppo mallailla :)

 14. Hih, kiva kuulla, olen kyllä aika vakuuttunut siitä itsekin :) Iiks, toivottavasti sitä nyt tosiaan vielä löytyy ja poikaystäväni pääsee sen noutamaan!

  Ihanaa viikonloppua sinullekin, Dahlia :)

 15. Olin kyllä jo täysin menettänyt toivoni tämän suhteen, kun nettikauppakin myi “eioota”, mutta onneksi keksin keinon :) Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin, Mrs J!

 16. Hihih, voi olla että minäkin tulen käyttämään tuota kyllä ties minkä kanssa ;) Yllättävän monen värin kanssa se kyllä näyttää sopivan!

 17. Tuo on aivan ihana huivi! Minulle kävi myös niin että jahkasin sen kanssa ja sitten se oli loppu. Ajattelin että se on kohtalo. Ja jos se jostain vielä ilmestyy eteen (=etsin käsiini), sekin on kohtalo. ;) Tai jos jostain kumman syystä päätät luopua omastasi jos/kun sen saat, voit tarjota minulle, ostan! :D

  En ole varma olenko montaakaan kertaa kommentoinut, mutta seuraillut olen kesän alusta asti. :)

 18. Voi että meitä jahkailijoita! Noh, toisaalta on kyllä hyväkin osata miettiä hankintoja kunnolla ja hartaasti, mutta välillä tämä piirre on kyllä ärsyttävä kun menee ja missaa jotain :D Toivottavasti sinäkin vielä jotenkin saisit omasi, jos vaikka nettikauppaan tulisi vielä täydennyksiä tai jotain :) Ja hihih, pidän sinut toki mielessä ;D

  Kiva kuulla, että olet jo kesästä asti pysynyt mukana! Ja arvostan aina kovasti kommenttejanne, joten ihana että jätit pienen merkin itsestäsi :) Mukavaa viikonloppua!

 19. tää blogi oli kyllä tän perjantai illan pelastus :)) oon nyt taas etsiskelemässä uusia blogeja lukulistaan ja tämä blogi pääsi kyllä suosikkeihin :) oot tosi nätti ja postaukset on kivoja ja sulla on ihana tyylikin ;) keep going! :)

 20. voiiii sinun poikaystävääsi. kuinka kultainen :) tuo on kyllä aivan ihana huivi kuten myös lily ;-) sinun speedysi on ilmeisesti kokoa 30.. haluaisin itsekin sen mielummin entä 35. jotenkin 35 näyttää liian suurelta, ainakin minulle kun olen niin lyhyt. minua kuitenkin huollettaa onko se liian pieni, kun luin, ettei a4 kokoiset paperit sinne mahdu. oletko sinä kokenut sen käytössä liian pieneksi? olisi mukava kuulla sinun mielipidettä laukusta! …kaipas ne a4 kokoiset paprut saa sinne mahtumaan kun vähän taittaa hah.

 21. Voi kiitos venla, kommenttisi sen sijaan oli minulle lauantai-aamun piristys! :) Kiitos herttaisista sanoistasi ja lämpimästi tervetuloa tänne! :)

 22. No eikö ollutkin, hih :) Lilykin on yllättäen puolessa kollaaseista, kuumeiluni on aika selvää ;D

  Speedyni on juurikin kokoa 30, jostain syystä se tuntui heti oikealta vaihtoehdolta. Toisaalta olin myös etsimässäkin pienempää laukkua, sellaista jota voisi käyttää arjessa esim. ihan vaan töihin tai kaupungille mennessä. Tosiaan tuo ei ole ihan ideaali A4-kokoisille papruille, yhtenä päivänä otin laukun mukaan luennolle, jonne tarvitsin muutamat luentopaperit, niin taitoin ne sitten kahtia saadakseni ne mahtumaan. Pääasiassa koululle tms. lähtiessäni käytänkin siis muita laukkujani, jotka ovat enemmän siihen tarkoitukseen :) Kertaakaan en ole kyllä kokovalintaa katunut, se on juuri omiin tarpeisiini loistava :)

  Niin ja vielä, minäkin olen tosi lyhyt niin ehkä sekin oli osa päätöstä ;) Toisaalta taas Neverfullini on suurinta kokoa, mutta jotenkin olalla kulkevan laukun suuruus ei häiritse minua yhtä paljon!

 23. Moi! Tämä kommentti ei nyt liity tuohon huiviin, toivottavasti ei haittaa :) Mutta mietin tuota yhdistelmää beiget housut ja mustat/ruskeat saappaat. Eikös siinä ole “vaarana” että tulee vaikutelma, että jalat on tosi lyhyet ja sen lisäksi liian kontrastinen yhdistelmä?

 24. Moikka! Ei toki haittaa, aina saa kommentoida vaikka aiheen vierestäkin :) Itse en ole kovin tarkka tuollaisissa, ei siis tule oikeastaan mietittyä saako jokin yhdistelmä minut nyt näyttämään vaikka lyhyemmältä tms. Olen siis huoletta pukenut vaaleat pöksyt tummempien saappaiden kanssa :) Jonkun silmään voi tietysti näyttää huonolta, mutta makuja on monta!

 25. Tuo huivin sävy on täydellinen!! Kyselin ystävältä, josko hän sattuisi siihen törmäämään.. Nuo muut sävyt yleensä olleet niin pehmeitä ja hillittyjä, tuossa taas on sopivasti asennetta. I love it.

 26. No eikö olekin!! Tykkään aivan erityisesti myös siitä, että kuviot ovat huivissa vaaleita, niin tuo mätsäisi lähes kaikkiin asuihini. Minäkin kuumeisesti odotan, että poikaystäväni saisi Mulberrylta soittoa :) Toivottavasti ystäväsi törmäisi tuohon ja saisit sinäkin omasi!

 27. Aivan super ihana huivi! Ottaisin itsellenkin ihan koska vain ;)
  Ihana poikaystävä sinulla, kun etsi huivin sinulle :)
  Kivoja asuja olet koonnut huivin kanssa, näyttävät ihan tyylisillesi! Muutenkin pidän blogistasi sekä tyylistäsi todella paljon!

 28. Eikö olekin ihana! Malttamattomana odottelen, että poikaystäväni saisi Mulberrylta soittoa :) Hih, hän oli kyllä aika liikuttava!

  Kiva kuulla, että asut ovat minunnäköisiäni :) Ja kiitos oikein kovasti, kylläpä ilahduin sanoistasi! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *