Tyttöjen brunssilla

Tänään minulla oli kello soimassa jo yhdeksän aikoihin (naurakaa vaan aamuvirkut, tämä on minulle sunnuntaiaamuna aikaisin!) ja vaikka unihiekkoja piti hetken aikaa kaivaa silmistä, oli syy heräämiseen mitä parhain. Olimme nimittäin tyttöjen kanssa sopineet menevämme tänään brunssille!

Kukaan meistä ei ollut aiemmin käynyt Fazerin brunssilla, joten odotimme innolla tulevaa masut kurnien. Onneksi olimme varanneet pöydän jo hyvissä ajoin, jonoa nimittäin riitti ovelle asti ja vähän pidemmällekin!

Keskityin kuvaamista enemmän ahtamaan vatsaani kaiken maailman herkkuja, mutta muutaman räpsäisyn ehdin kuitenkin ottamaan. Brunssin parasta antia oli omasta mielestäni herkulliset tuoreet kurpitsansiemensämpylät leikkeleineen, sekä makoisa ceasar salaatti. Jälkkäriksi otin lettuja kermavaahdolla ja hillolla, mutta tyttöjen mukaan täytekakkukin vei kielen mennessään ;)

Me harvemmin saamme tyttöjen kanssa aikaiseksi mitään tällaista, joten tämä sunnuntaipäivä oli aivan erityisen ihana! Puhuimme jo, että tämä täytyy ihan ottaa tavaksi, jos nyt ei ihan joka viikonloppu, niin kerran parissa kuukaudessa ainakin ;) Syömisen jälkeen olisi ollut kiva jäädä vielä ihastelemaan aurinkoista keskustaa ja käydä vaikka kaupoilla kiertelemässä, mutta olimme kaikki niiin täynnä, että lyllersimme vain onnellisina kotiin! Kiitos ihanasta aamupäivästä ♥!

Mitäs teidän sunnuntaihinne kuuluu? :)

8 thoughts on “Tyttöjen brunssilla

  1. Kuullostaa ihanalta, nam! Kannattaa testata joskus myös Fazerin normaali aamiaiskattaus. Olemme jokusen kerran testanneet senkin ja tarjontansa puolesta on kyllä ihan brunssitasoa!

    Ps. Jos jossain välissä ehdit, niin tervetuloa tsekkaamassa mun uunituoretta blogiani, sadehtien.blogspot.fi :)

  2. Kuulostaa niin hyvältä! Tänään olikin just tarkoitus laittaa varausta fazerin brunssille menemään, oon kuullut siitä paljon kehuja :)

  3. Tiedätkö lueskelinkin juuri netistä Fazerin sivuilta myös tuosta ihan normaalista aamiaisesta, sieltä kun kuitenkin saisi yhtä lailla kaikkia noita perusherkkuja. Sitä voisi ehdottomasti käydä testaamassa, kiitos vinkistä! :)

    Ja minäpä menen heti kurkkimaan blogisi puolelle, on aina kivaa saada uutta luettavaa! :)

  4. Hih, eikä ainostaan kuulostanut ;) Kannattaa tosiaan tehdä varaus hyvissä ajoin, niin ei tarvitse jäädä jonottelemaan :) Ihanaa sunnuntaita, Tiramisuheidi!

  5. Tämä tuskin jää minunkaan viimeiseksi kerrakseni siellä, sen verran onnellisena ja kylläisenä lähdin kotiin, hih ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *