Toivepostaus: Asuja nettikaupoista

Jo jokin aika sitten lukijani Sini jätti kommenttiboksin puolelle toiveen, josko voisin koota tyylisiäni asukokonaisuuksia edullisten verkkokauppojen valikoimista. Innostuin ideasta kovasti ja ryhdyin pian tuumasta toimeen, nyt vihdoin sain tämän tuolta luonnoksista virumasta! Selasin sekä yhteistyökumppaneideni, Booztin, Spartoon ja Zalandon valikoimia, että muun muassa edullisten ketjuliikkeiden kuten H&M:n ja Mangon tarjontaa. Päädyin sekoittelemaan hieman edullisempia ja tyyriimpiä vaatekappaleita keskenään, jokaiselle jotakin ;)


1. Takki, 2. pusero, 3. huivi, 4. laukku, 5. farkut, 6. nahkakäsineet, 7. nilkkurit

Tämä jos mikä on minunnäköiseni asu! Rakastan valkoisia puseroita, joissa on jokin pieni juju. Omaan silmääni valkoinen toimii erityisen hyvin sinisten farkkujen kanssa, vielä mustat asusteet kokonaisuutta rauhoittamaan. Minulta löytyy nuo Vagabondin nilkkurit ruskeina viime vuodelta, noita olen ryhtynyt kuitenkin vakavasti harkitsemaan mustiksi arkinilkkureiksi… Todella mukavat jalassa paksun ja tukevan korkonsa ansiosta!


1. viininpunainen bleiseri, 2. valkoinen pusero, 3. housut, 4. nilkkurit, 5. laukku

Viininpunaisen bleiserini perään on kyselty kovasti ja vihdoin voin jakaa teille vinkin, mistä sellaisen voisi itselleen hankkia! Mangon malli näyttää lähes identtiseltä kuin oma Zaran bleiserini, joka on vilahtanut täällä kerran jos toisenkin :) Ylläolevan kaltaisessa asussa olen ollut esimerkiksi illanvietossa useammankin kerran.


1. huivi, 2. neulebleiseri, 3.toppi, 4. laukku, 5. farkut, 6. saappaat

Sitten asukokonaisuutta hieman tyyrimpään makuun! Kuten olen jo aiemmin maininnut, omassa pukeutumisessani raidat säilyvät vuodenaikaan katsomatta. Raidallinen Tommy Hilfigerin neulebleiseri vei sydämeni täysin!


1. Takki, 2. raitapaita, 3. laukku, 4. housut, 5. nilkkurit, 6. nahkahanskat, 7. huivi

Vaaleita sävyjä, tummansinistä, konjakinruskeaa, raitaa… Kuulostaako meikäläiseltä? ;)


1. Takki, 2. palmikkoneule, 3. farkut, 4. huivi, 5. vyö, 6. tennarit

Klassikot toimivat aina, palmikkoneuleen voi helposti yhdistää niin saappaisiin kuin raikkaisiin valkoisiin Conversen tennareihinkin! Kipparitakki olisi ihana tummansinisen lisäksi myös kauniina hiekanvärisenä.

Siinä niitä asuja nyt sitten olisi, toivottavasti tässä oli toivojalle edes jotain vastinetta ja muillekin tietysti inspiraatiota syysasuihin :) Mikä näistä on lempparinne? Oma suosikkini on ehkä tuo raitapaita-asu kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Mainoslinkkejä

10 thoughts on “Toivepostaus: Asuja nettikaupoista

 1. Hih, ihana kuulla että pidit! :) Ykkönen on kyllä minunkin mieleeni, Ted Bakerin takki on upea! Nilkkurit myös kummittelevat yhä mielessäni..

 2. Eka ja vika mun lempparit! :) Varsinkin vika mun tyyliä, jos korkkarit mukaan :D

  Ihanan elegantti ja kauniit vaatteita. Meillä aika samanlaista tyylimme. Voisin kuvitella, jos tekisin oma blogin, niin olisi melkein samannäköisiä asuyhdistelmää haha :D

  Käytätkö talvella neuletakkia? Sellainen takki-tyyli neule, ei normaalia neuletta. Mulla yksi beige, mutta mä epävarma, sopiiko kengäni siihen. Siis mulla aina korkeat korkkarit. Vaikka periaate että helppo vaate (neuletakki), niin vaikea yhdistelmä kaikki muita vaatteet siihen ! Ainakin mun mielessä. :D

  -Sofia

 3. Oih, mitä kokonaisuuksia! Oma lempparini on ehdottomasti tuo viimeinen ja varmaan siksi, että olen metsästänyt täydellistä valkoista palmikkoneuletta ikuisuuden! Miten voi olla niin vaikeaa löytää neuletta, joka on laadukasta materiaalia? Huoh. :D Ja tuo Mulberryn huivi on kyllä kanssa alkanut houkuttelemaan mukavasti (hyi hyi). Se kun tuntuu sopivan lähes kaiken kanssa yhteen niin hyvin. :)

 4. Korkeammat korot sopisivat erityisesti ekaan kokonaisuuteen loistavasti! :) Hih, siitä vaan sitten blogia perustamaan! Mielelläni luen blogeja, joiden tyyli on samankaltainen kuin omani, niin saa helposti inspiraatiota :)

  Käytän kyllä viileämmillä ilmoilla neuletakkejakin! Suosikkini on Mangon napiton pitkä neuletakki, joka on minulla sekä mustana viime vuodelta että myös kamelinruskeana. Niihin on näppärä yhdistää vaikka kauluspaita alle :) Enemmän tulee kyllä käytettyä ihan neulepuseroita, etenkin niitä palmikoituja!

 5. Hih, kiitos Niina ja kiva kuulla, että bongasit sieltä jo jotain mitä olet etsinyt! :) Valkoinen palmikkoneule on kyllä sellainen vaatekaapin peruspilari että, niin kliseiseltä kuin kuulostaakin. Omani ostin RL:n outletliikkeestä viime Lontoon reissulla, hintaa taisi olla 50e ja käyttökertoja kertynyt varmaan sata (jos nyt vähän liiottelen)! Edelleen priimakunnossa, joten materiaaliin kyllä kannattaa kiinnittä huomiota :) Tuossa Vilan neuleessakin oli 60% puuvillaa.

  Ei ole Mulberryn huivia voittanutta, olemme useasti ystävieni kanssa ihmetelleet, kuinka yksi huivi voi sopia oikeasti kaikkeen! :) Tuokin on palvellut minua jo viitisen vuotta, eikä loppua yhteiselle taipaleellemme näy ;)

  Aurinkoista uutta viikkoa! :)

 6. Kiitos ihana, samoja lemppareita minullakin :) Takkien metsästäminen oli alkuun yllättävän hankalaa, mutta sitten löysinkin sellaisia helmiä että!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *