Syyskenkiä part 2

Lupailin jo hieman teille, että keräisin vielä yhden erän syksyisiä suosikkejani yhteistyökumppaniltani Spartoolta blogini alekoodin voimassaolon kunniaksi. Havahduin yhtäkkiä, että eletään jo lokakuun loppua, mutta koodi on onneksi voimassa vielä muutaman päivän!

Keskityin selailemaan valikoimia erityisesti niiden kenkien saralta, joita itse suosin tai jotka ovat vielä etsinnän alla. Kollaasiin päätyi nilkkureita niin matalalla kuin hieman korkeammallakin korolla, klassisia ratsastussaappaita sekä lämpöisiä töppösiäkin.

Nilkkurit ovat omassa kenkäkaapissani kaikista heikoiten edustettuna. Ottaisin mielelläni jotkin hieman paksummalla korolla varustetut nahkaiset yksilöt, kuten nuo 1. Bronxin mustat simppelit nilkkurit, joissa pieni platoo on plussaa. Eniten sydämen tykytyksiä aiheuttivat kuitenkin minulle entuudestaan tuntemattoman merkin, 2. Betty Londonin kultaisella soljella varustetut matalat nilkkurit! Kerroin aiemmin myös kaipaavani siroja 3. mokkanahkaisia kiilakorkoja hieman korkeammalla korolla, kuvan yksilöt miellyttävät kovasti silmääni!

Äsken mainitulta Betty Londonilta löytyi myös mielettömän tyylikkäät 4. mustat nahkasaappaat kultaisilla yksityiskohdilla. Hunterin klassikoiksi muodostuneet 5. kiiltävät kumisaappaat olisivat minun valintani, jos nyt lähtisin kumppariostoksille. Erityisesti minua kiinnostaisi se, että näihin saisi tilattua lämmittävät pitkät sukat viileämpiä ilmoja varten!

Tänä syksynä olen muuten lämmennyt ratsastuksesta vaikutteita saaneille kengille täysin, erityisesti tuollaiset 6. resorilliset saappaat ja myös nilkkurit näyttävät todella hyviltä. Perinteisemmät 7. Geoxin tummanruskeat nahkasaappaat löytyvät omastakin kaapistani ja ovat vilahtaneet jo täällä asun muodossa.

Ystäväni harkitsi juuri Uggien tilaamista ja laskeskelimme hänen kanssaan, että Spartoolta alekoodien kanssa tilattuna esimerkiksi nämä 8. pähkinänruskeat popot tulisivat jopa yli 60e halvemmaksi, kuin vaikka merkin omassa liikkeessä! Vinkkinä niille, jotka ovat miettineet lämmikkeitä paleleville varpailleen ;) Jatketaan kuitenkin vielä perinteisimmillä syysnilkkureilla, joista huimempia korkoja edustavat kauniit 9. toffeenruskeat nilkkurit. Voi kuinka rakastan kultaisia yksityiskohtia! Vagabondin 10. tukevakorkoiset Dee’t käyvät hyvin klassisista arkinilkkureista ja näistä viime vuoden malli löytyy omastakin kaapistani!

Siinäpä ne tämän kertaiset lempparit, osa onkin jo vanhoja tuttuja! Sitten niihin itse alekoodeihin, koodilla JONNAMAISTA saatte 15% alennuksen yli 100:n euron ostoksista. Lisäksi on vielä Spartoon omat alekoodit, jotka ovat tuon minun koodini lailla voimassa lokakuun loppuun, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin :)

FICT5: -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€.
FICT1: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€.
FICT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€.
FICT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€.

Linkit mainoslinkkejä

13 thoughts on “Syyskenkiä part 2

 1. Hei! Käsittääkseni alennuskoodeja ei voi yhdistää tai ainakin itse kun kokeilin tilata nuo uggit, pystyin syöttämään vain yhden (FICT2) alennuskoodin jolloin hinnasta lähti vain se 30 euroa?

 2. Voih, minun mokani! Ennen spartoolla on ollut vain 10 ja 20% alet, jolloin tuo blogikohtainen koodi jää sitten siihen väliin. Korjaan asian ja poistan yhden noista kun pääsen koneen ääreen :)

 3. Aivan ihanat nuo Betty Londonin saappaat! Sellainen juttu tuli mieleeni, että käytätkö samoja saappaita ym. kenkiä talvella kuin syksyllä? Tai että onko sulla vielä jotain paksumpi vuorisia kenkiä vai meetkö ihan näillä kevyempi vuorisilla saappailla myös talvella? :)

 4. Hei Jonna,toivottavasti viikonloppusi on sujunut mitä parhaiten rakkaiden parissa <3 Kun palailet kotia, niin blogissani on tunnustus sinulle :)

 5. Tämä postaus jäi vahvasti mieleen ja kävin tuijottelemassa noita kenkiä tovin jos toisenkin Spartoon sivuilla=) Tänä aamuna tilaukseen lähti Betty Londonin mustat nahkasaappaat sekä Hunterin kumisaappaat kiiltävinä=)!! Kumpisaappaita ja saappaita olen jo muutaman kuukauden etsinyt ja nuo oli niin ihanat ja alekoodilla sai hyvin hinnasta pois=) Kiitos vinkistä=)

 6. Eikö olekin! Minusta on kiva, että saappaissa on jokin pieni yksityiskohta ja nuo näyttävät todella hyviltä :) Täytyy tosiaan pistää merkki korvan taakse!

  En oikeastaan omista mitään paksumpivuorisia saappaita (sellaiset olisi kyllä ihan hyvä olla), joten pärjään samoilla saappailla syksystä talveen :) Kunnon pakkasilla jalassani ovat kyllä sitten Uggit, niin ei varpaat palellu!

 7. Hei muru, kiitos ihanasta kommentistasi <3 Menen pikimmiten katsomaan, mitä kivaa sieltä oikein löytyy! :) Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

 8. Voi kuinka kiva kuulla, että löysit kollaaseista jotain kivaa ja vieläpä kaksin kappalein! :) Toivottavasti kengät ovat sopivat, niin on sitten sekä päheät saappaat että kumpparit syksyksi! Tulen sitten heti kurkkimaan, miltä nuo Betty Londonin kaunokaiset näyttävät ihan “livenä” kuvissa :)

 9. Sunnuntaita, voi hyvää päivää! Olen vähän pihalla päivistä loman jäljiltä.. :D Maanantai-iltaa siis, hih!

 10. Resorilliset saappaat voisivat olla vastaus mun ongelmiini. Alppihiihtoa koko pienen ikäni harrastaneena kun on niin kovin vaikea löytää pohkeesta kiinni meneviä saappaita! Kiitos vain siis vinkistä, vaikkakaan budjetti ei nyt noihin kyseisiin tällä hetkellä taivukaan! :)

 11. Höh, kurja juttu, aika monella tuntuu olevan ongelmia löytää pohkeesta sopivia saappaita! Jotain hyvää näissä rimppakintuissa.. ;) Resori voisi tosiaan toimia, toivottavasti löydät jotkin kivat yksilöt! :) Olen kuullut, että saappaita voisi myös venyttää hieman suutarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *