Syksyn lempivärit asussa

Lempivärejäni tänä syksynä ovat ehdottomasti jo moneen kertaan hehkutetun viininpunaisen lisäksi khakivihreä ja ruskean eri sävyt. Näitä on helppo yhdistellä muihin vanhoihin tuttuihin suosikkeihin, kuten esimerkiksi tummansiniseen ja valkoiseen. Eräänä päivänä jo pari viikkoa sitten ylläni olikin asu, jossa yhdistyi huomaamattani kaikki nämä syksyiset sävyt!

Takki / Zara
housut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / LV
Pusero / Mango
Kello / MK
Saappaat / Geox

Khakipöksyt ovat kyllä nousseet suuriksi suosikeiksini ja ne ovatkin olleet jalassani harvasepäivä. Khakivihreä ei vaadi rinnalleen kuin keveän valkoisen puseron sekä kokonaisuutta vielä maustamaan iki-ihana monta vuotta palvellut Mulberryn huivini, josta löytyy niin viininpunaisen sävyjä kuin tätä vihreääkin. Monta kertaa on ihmetelty, miten yksi huivi voikin sopia kaiken kanssa? :)

Sokerina pohjalla vielä tummanruskeat asusteet, Damier Ebene Speedyn parhaat kaverit ovat nuo Spartoolta viime talvena tilatut Geoxin ratsastushenkiset saappaat, jotka vilahtivat jo kollaasissakin! En yleensä ole kovin tarkka siinä, mätsäävätkö laukku ja kengät toisiinsa, mutta kyllä kokonaisuus näytti ihan erilaiselta mustien saappaiden kanssa, sitäkin nimittäin kokeilin. Saappaat löytyvät täältä, mikäli joku kaipailee vielä omia tummanruskeita buutseja tälle syksylle :)

Spartoosta puheen ollen, pääsenkin jakamaan teille blogini alekoodin! Koodilla JONNAMAISTA saatte 15% alennuksen yli 100 euron ostoksista. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin ja se on voimassa lokakuun loppuun asti :) Voisinkin koota teille vielä jotain muutamia suosikkejani koodin voimassaoloaikana.

Linkit mainoslinkkejä

14 thoughts on “Syksyn lempivärit asussa

 1. Ihana päivänasu! <3 Täälä samat lempivärit, varsinkin viininpunainen! Onneksi pian on joulu, niin "saa" jatkaa tuolla punaisella. ;) Teinkin mun blogiin ekan joulupostauksen, ei voi mitään! :D

  Ihanaa päivää suloinen Jonna. :)

 2. Hei taas, tuli mieleen että täällä yksi Olympus penin omistaja odottelee innolla postausta siitä objektiivista jonka sait kokeiluun Olympukselta! :)

 3. Voi kiitos herttainen naana <3 Viininpunainen on kyllä aivan ykkönen minunkin väriskaalassani tällä hetkellä! Hih, näinkin jo joulupostauksesi :) Minä en ihan vielä osaa fiilistellä joulua, mutta eiköhän se sieltä pian hiivi!

  Ihanaa illanjatkoa! :)

 4. Heippa Minna! Iiks, se on ihan jäänyt, kun hovikuvaajani lähti maailmalle :/ Optiikka on nimittäin juuri erityisesti asukuviin soveltuva ja niiden kuvaaminen on jäänyt valitettavan vähälle viime aikoina, tähän tulossa kyllä petrausta ;) Ja vielä tarkentaakseni, sain optiikan valokuvausliike Top Shotila kokeiluuni :)

  Lupaan ihan lähipäivinä, kun taivaalta pilkahtelisi sateen sijaan vähän aurinkoa kuvaamista varten, niin palata asiaan! ;)

 5. Paita on valitettavasti ostettu jo alkukeväästä, joten sitä tuskin on enää myynnissä :/ Kurkkasin vielä nettikaupastakin, eikä siellä kyllä näkynyt, höh.

 6. Aivan ihana asu, kuten aina sinulla ;) Vihreistä housuista on tullut kyllä omatkin lempparini! Kivaa vaihtelua perusfarkuille, mutta ei silti liian räväkät :)

 7. Voi kiitos muru :) Sinäpä sen sanoit! Olen kulkenut lähes koko syksyn joko khakivihreissä tai sitten tummanbeigeissä housuissa, farkut ovat jääneet vaihteeksi vähemmälle käytölle :)

 8. Heippa!

  Ihastelin saappaitasi, tuo väri on täydellinen omaan makuuni! Tuossa viittaamassasi kollaasissa esittelit näitä saappaita:
  http://www.spartoo.fi/Geox-MENDI-STIVALI-x87271.php?track_id=ttracker106951
  mutta tässä oleva linkki viittaa näihin saappaisiin:
  http://www.spartoo.fi/Geox-MENDI-x158132.php?track_id=ttracker106951

  Voitko vielä tarkentaa kummat nuo omasi ovat, ovat nimittäin todella kauniit! Omaan silmääni jälkimmäisen linkin saappaat näyttävät kivemman värisiltä, mutta ei noista kuvista koskaan tiedä…

  Kiitos jo etukäteen!

 9. Heippa emm!

  Kiitos, saappaat ovat kyllä kovasti mieleeni ja sävy sopii täydellisesti laukkuunkin! :) Ja hei hyvä kun huomautit, en ole edes tajunnut, että noiden linkkien saappaat ovat eri sävyä, minun mokani! Omat saappaani ovat siis viime talven mallia Mendi Stivali (eka linkki) ja niissä värin kohdalla lukee Brown, kun taas tuossa Mendissä lukee Café. Olin ihan luullut, että saappaiden ainoa ero olisi tuo takasauma! Ilmeisesti niissä on siis kuitenkin ainakin pieni väriero :)

  Toivottavasti tästä oli jotain apua, kivat lauantai-illan jatkot sinne! :)

 10. Hih, itseltäni löytyy Neverfull samassa kuosissa, sen takia kiinnitinkin saappaisiin huomiota ;) Kiitos vielä tarkennuksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *