Syksyn haavelista

Syksy on loistavaa aikaa haaveilulle, mikä sen parempaa sateisena iltana kuin pistää kynttilät palamaan, ottaa teemuki käteen, käpertyä viltin alle ja haaveilla kauniista asioista. Ja kaikista parasta tässä touhussahan on se, että se on täysin ilmaista ;) Keräsin muutamia mielessäni jo pidemmän aikaa pyörineitä, sekä sitten vasta tuoreempia ihastuksiani kollaasiin.

1. Heräsin ruusukultahimoon todella hitaasti, tyyliniekat ovat hehkuttaneet tätä joka paikassa jo pidemmän aikaa, mutta minä mattimyöhänen tulen vähän jäljessä. Näin nimittäin ruusukultaisen kellon tummansinisellä kellotaustalla varustettuna erään tytön ranteessa ja ihastuin ikihyviksi, saattoi olla tämä Michael Korsin Chronograph Watch. En tosin ihan ole vielä varma, kuinka vaaleanpunertava sävy sopisi muihin asusteisiini, joten annan ajatuksen vielä vähän kypsytellä… Ensin pitäisi myös myydä alta pois vanhoja hopeisia kellojani!

2. Lily, voi Lily… Oli pakko tunkea kaunokainen kollaasiin, vaikka se onkin vilkkunut täällä jo kerran jos toisenkin. Laukku tulee näillä näkymin olemaan syntymäpäivälahja minulta minulle ja aion kipaista Lontoosta tullessa Heathrow’n Mulberryn liikkeen kautta ;)

3. Sitten niitä pieniä, mutta sitäkin mieluisampia asusteita, eli korvakoruja. Yhdet MbyMJ:n korvikset ovat korulippaassani jo entuudestaan, mutta näitä kultavalkoisia söpöläisiä olen ihastellut jo pitkään.

4. Asusteista hypätäänkin vähän toiselle alueelle. Tähän asti olen luottanut niin Moleskinen kuin Ordning&Redankin kalentereihin, mutta nyt olen iskenyt silmäni Longchampin Veau Foulonné-nimiseen klassiseen mustaan nahkakantiseen kalenteriin. Ehkäpä joululahjalistalle? :)

5. Huivit ovat suosikkiasusteitani, ne ovat sieltä helpoimmasta päästä kun asua haluaa piristää jollain pienellä elementillä. Mulberryn Tree Logo Wrap jäi kummittelemaan mieleeni nähtyäni sen muuallakin kuin netin katalogikuvissa, ihana! Olen vaan aika arkajalka pistämään rahojani kausiväreihin, joten ihan heti en ole tätä kuitenkaan ostamassa… Viininpunainen olisi kyllä aika päheä väri huivissa!

Sellaisia pieniä ja vähän suurempiakin materialistisia haaveita löytyy täältä! Kun nyt kerta vauhtiin päästiin, niin kertokaas näin tiistaipäivän ratoksi, että mistä siellä haaveillaan? :)

33 thoughts on “Syksyn haavelista

 1. Mä haaveilen edelleen tuosta Mulberryn viininpunaisesta huivista,mutta sitä ei vaan taida enää saada mistään:/ Myös LV:n Eva clutch ja Palermo pyörivät mielessä aika usein;)

 2. Itse olen haaveillut juuri tuosta samasta 1. kohdan kellosta varmaan 1,5 vuotta. Viimeiset puoli vuotta olen jo metsästänyt sitä ahkerasti, mutta koska se on mennyttä mallistoa ei sitä missään ole enää myytävänä. Tosin olen katsellut vain ns. oikeista kaupoista koska en ihan mistä tahansa sellaista uskaltaisi ostaa väärennöksen pelossa. :D Nyt olen katsellut muitakin ruusukultaisia, mutta ei yhtä ihanaa ole löytynyt kuin tuo ja nyt oma jahkailu harmittaa. Vinkkejä otetaan siis vastaan.. ;)

  Yksi pidempiaikainen toinen haave on Pradan BN2274 laukku. :) Viimeisimpänä olen myös nyt ihastunut näihin miu miun kenkiin: http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/2012/09/kamalan-ihana-uusi-kenkarakkaus.html

  Kengät tosin taitavat oikeasti jäädä haaveilun tasolle. Voisin kyllä antaa kodin myös kaikille, jotka olivat sinun listallasi.. ;)

 3. Ihania juttuja haavelistallasi:)
  Lähden Lontooseen tällä viikolla ja ajattelin tiedätkö onko Heathrow'n Mulberry edullisempi?

 4. Tuo Mulberryn huivi on kyllä ihana:) Ja Lilykin alkaa näyttää aina vain paremmalta mun silmissä… Mä en kyllä sais nyt haaveilla enää yhtään mistään!:D

 5. Hmh, huivia ei siis ilmeisesti ollut Helsinki-Vantaan kentälläkään? Jos satuit sieltä katsomaan :) Täytyy vielä yrittää metsästää tuota Heathrow'lta! Minäkin olen kyllä lämmennyt Palermolle, todella näppärän mallinen :)

 6. Eikä, eikö sitä saa mistään?! Voiei, meninpä iskemään silmäni.. :/ MK:n omilla sivuilla oli, mutta sieltä tilaaminen ei toki ole mikään ihan helppo juttu. Täytyy yrittää katsoa tuota Lontoosta, vinkataan puolin ja toisin, jos törmätään kelloon jossain! ;)

  Parada on i-ha-na! Voiko niin yksinkertaisen kaunista laukkua ollakaan, huh! Ainoa este välillämme on hinta.. :D Ja näinkin nuo kengät jo blogissasi, hih, suloiset!

 7. Hih, eikö olekin ;) Heathrow'n Mulberrylla saa verot pois, eli jos olet jotain Mulberrya ostamassa, niin malta ihmeessä kentälle asti! Esimerkiksi oma Bayswaterini oli vajaa 150e halvempi sieltä ostettuna :)

 8. No muuta sano, himoitsen sitä koko ajan vaan enemmän ja enemmän.. Harmi, ettei sitä ole enää nettikaupassakaan :/ Täytyy yrittää katsoa Lontoosta! Lilyn kotiuttamista en millään malttaisi odottaa, niin kauan siitä on haaveiltu! :)

  Ja haaveilu on aina sallittua! ;)

 9. Tuo Mulberryn huivi on niin kaunis ja eri värisen version omistajana en jaksa kuin jakaa vain kehuja sille. Joskin mahdollisesti kyllästymiseen saakka, joten totean, että kannattava ostos ainakin :) Taitavat vaan olla loppu :(

  Lily on ikuisuushaavelistalla ainakin täällä, aina sitä jotenkin on kaikkea muuta ostettavaa. Samoin olen tuosta samasta kellosta haaveillut, mutta vielä en ole tilannut, kaikki muut koruni ovat hopeaa ja valkokultaa, joten tuo ei välttämättä soveltuisi, vaikka sitä kovasti tahtoisinkin.

 10. Hyvä kello sulla himostuslistalla ;) Suosittelen! Ollut mulla ranteessa lähes päivittäin ostosta lähtien ;))

  Esim Keskisen Kellosta pystyy tiedustelemaan MK:n malleja meilitse, jos ei myynnistä löydy!

 11. Kävinkin heti kurkkaamassa asukuviasi, huivisi on hirmuisen nätti! Eihän siihen nyt voi kyllästyä, hih ;) Todella harmi, jos nuo tosiaan ovat jo loppu.. Mahtaisikohan niitä löytyä Lontoostakaan, jos vaikka pyytäisiin poikaystävääni käymään kyselemässä!

  Lily pyörii mielessäni nyt aivan taukomatta! Erityisen innoissani olen sen käytännöllisyydestä, kerrankin pikkulaukku johon saa tuon pikkuruisen Olympuksenikin mahtumaan! Ja samaa mietin kellon suhteen, toisaalta minulla on usein päiviä kun ylläni ei ole muita koruja kuin helmikorvikset ja kello, joten silloinhan ruusukulta sopisi oikein hyvin :)

 12. Tiedätkö googlettelin kuvia tuosta ja eksyin ihastelemaan sitä blogiisi, muistelinkin että sulla olisi ollut tuo! :) Ja täytyykin pistää tuo korvan taakse, kiitos vinkistä ihana :)

 13. Voi, haaveita riittää ja onneksi niin, sillä haaveilu on niin mukavaa! Kuules Jonna, mitä jos laittaisit joskus blogikirppistä pystyyn? Mä huudan heti sun vanhan MK-kellon jos ostat uuden ja myyt vanhan ;)!

 14. Ei vitsi! Meillä on tosi samanlainen tyyli, mutta kun nyt klikkasin tälle sivulle, totesin, että oho, ostin juuri tuon huivin :D

 15. Onpas ihania cravingseja sinulla! Erityisesti tuo Lily ;) toivottavasti löydät omasi Lontoon reissulta. Täällä odotellaan jo sormet syyhyten lauantain Bicester Villagen reissua ja Heathrown liikettä. Toivottavasti minäkin palaan Suomeen ruskean pussukan kanssa :)

 16. Ihania haaveita!:) Tuo Lily on aivan mielettömän ihana ja niin klassinen! Hih, ihana syntymäpäivälahja itsellesi!;)
  Mukavaa tiistai-iltaa!:)

 17. Apua tuli paniikki kun luin ylempää ettei tuoa Korsin ruusukultaista enää saisi :o Olen nimittäin ihaillut sitä jo reilun vuoden ja se on ollut seuraava kellohankintani :/ Ajattelin kuitenkin ostaa sen vasta vuoden päästä USA:sta… Toivottavasti se vielä silloin jostain löytyisi, sillä siellä on tietenkin paremmat valikoimat :) Kaikki muutkin kollaasin jutu ottaisin kilkuen itselleni, paitsi nuo korvikset löytyykin jo ;)

 18. No eikö olekin! Voi että, se kyllä syöpyi nyt verkkokalvolleni ja pahasti ;) Toivottavasti tuota saisi vielä jostain..

 19. Hih, sinäpä sen sanoit, haaveilu on kivaa puuhaa! :) Ja kaikista parasta on sitten sen pitkän unelmoinnin ja säästämisen jälkeen kotiuttaa jotain haluamaansa.

  Blogikirppistä, tai no huutishan se enemmänkin olisi, olen joskus miettinytkin! Tosin valitettavasti kultaista MK:n kelloani en olisi kyllä myymässä, vaikka tuollaisen rosekultaisen jossain vaiheessa ostaisinkin ;D Minulla on vanhempia hopeisia kelloja, joita ei ole tullut käytettyä pariin vuoteen, ne ajattelin ehkäpä myydä.

 20. Eikä! Pakko kysyä, mistä ostit sen ja milloin? :) Täällä kun on ylemmissä kommenteissa todettu, että huivi olisi jo loppuunmyyty.. Innostuin siis, josko sitä vielä saisi jostain, niin ihana se on! :)

 21. Hih, en kyllä millään malttaisi odottaa Lilyn kotiuttamista :) Voi vinde, olen ihan vihreä kateudesta kun pääset jo Lontooseen! Tule sitten heti kertomaan, miten meni reissu ja tietenkin sitä Bicesterin syysvalikoimaa, sekä omia löytöjäsi ;) Ja nykyäänhän pussukat eivät enää ole ruskeita, vaan harmaita! :D Oikein ihanaa matkaa jo etukäteen <3

 22. Lily jos mikä on kyllä klassinen, en millään malttaisi odottaa että saisin sen käsiini :) Itsensä lahjominen on kyllä kivaa ;D

  Ihanaa tiistai-iltaa sinullekin, Elle-Marie!

 23. Mustan, ehdottomasti! :) Mietin hetken Oakiakin, mutta viimeistään nähtyäni molemmat laukut vierekkäin olin vakuuttunut päätöksestäni!

 24. Voisi kyllä kuvitela, että tuokin olisi kuitenkin aika klassinen malli ja olisi täten myynnissä myöhemminkin.. Voi itku, jos jäätkin ilman kun olet siitä niin pitkään haaveillut! :/ Toivotaan parasta! Hih, korviksia muistankin joskus sinulta ihailleeni :)

 25. Hih, kyllähän sitä aina saa haaveilla! Tuo kello näyttää mahdottoman hienolta, ihan kuola valuu sitä katsellessa..! Mutta en myöskään tiedä sopisiko se mulle, kun oon luonnostani vaalea.. Ääh, kaikkihan nuo haavelistallasi olevat on ihania! :D

 26. Hihih, no niinpä! ;) Minä mietin myöskin juuri sitä, miten ruusukulta sopisi tällaiselle vaaleaverikölle.. Tyttö, jolla kellon näin oli tummatukkainen- ja piirteinen ja hänelle se sopi mielettömän hyvin! Täytyisi sovitella ruusukultaista kelloa joskus ihan livenä jossain ;)

 27. No eikö olekin! Harmi vaan, että heräsin sille vähän liian myöhään, soittelin tänään Mulberrylle ja loppu on :/ Voi itku!

 28. Ostin sen kesän lopussa, muistaakseni elokuun lopussa. Helsingin liikkeestä sen löysin, tuolloin niitä oli vielä. Toivottavasti löydät jostain itsellesikin sellaisen! :)

 29. Voi kun olet huomaavainen, kiitos! Nyt en kyllä raaski ostaa uutta kelloa, joten hankinta saa vielä odotella :) Kiitos kuitenkin valtavasti ystävällisyydestäsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *