Punahuulet

Olen jo muutamaan otteeseen vilauttanut teille käytetyimpiä huulimeikkituotteitani, viimeksi Meikkipussin suosikkeja-postauksessa, ja olenkin tunnustautunut varsinaiseksi huulikiilto- ja punahamsteriksi. Huulimeikkikokoelmani koostuu pääosin neutraaleista sävyistä, mutta löytyy sieltä muutama värikkäämpikin puna! Itselleni kevyet pinkin sävyt ovat todella helppoja käyttää ja tunnen oloni niissä mukavimmaksi, mutta kun mennään vähänkään punaisen puolelle, on minulla kyllä vielä opettelemista.

Kesällä hankin kuitenkin aivan upean korallinpunaisen sävyn kokoelmiini, Diorin uuden mustanpuhuvan Addict Extreme-sarjan sävyn Riviera, joka onkin jo vilahtanut täällä! Puna pääsi kesällä käyttöön, mutta nyt se on taas unohtunut meikkilaatikon pohjalle, kunnes muutama päivä sitten yritin taas totutella väriin.

En millään saanut vangittua kuvaan oikeaa sävyä, sillä tuossa se näyttää huulillani lähinnä pinkiltä.. Se on kuitenkin jokin sekoitus punaista, korallia ja ehkä vähän sitä pinkkiäkin ;) Pidän punasta hurjasti, vaikka siihen on kyllä vähän vielä totuttelemista. Tunsin väkisinkin itseni kuin liikennevaloksi!

Totuus kuitenkin on, että huulipunalla saa tehtyä yleisilmeelle todella paljon. Juuri oikean sävyn löytäminen tuntuu olevan todella hankalaa, mutta ehkä sen sitten löydettyään punan käyttökin on helpompaa. Ajattelinkin joku päivä piipahtaa Diorin pisteellä ja etsiä jotain hieman syksyisempää sävyä, Riviera kun sopii nimensäkin mukaisesti paremmin kesään. Myös yksi erittäin oleellinen osa huulimeikkiä, eli rajauskynä punahuulia varten uupuu meikkipussistani tyystin!

Mitä mieltä siellä ollaan hieman räväkämmästä väristä? Ja millaisia huulipunan käyttäjiä itse olette?

6 thoughts on “Punahuulet

  1. Kiitos kellysein :) Täytyy hieman totutella, mutta ehkä minusta vielä jonain päivänä saadaan kunnon huulipunien käyttäjä ;)

  2. Sulle kyllä tuntuu kaikki punat käyvän todella hyvin! :) Itse olen toistaiseksi tyytynyt kiiltoihin ja kiitos sinun, Dioria löytyy jo useampi putkilo ja mummo saa tuoda laivalta ensi viikolla lisää :D

  3. No mutta kiitoksia ihana Hjenn, kiva kuulla että olet sitä mieltä :) Hih, vai on sinustakin tullut Diorhirmu! ;) Oletko muuten jo huomannut, että Dioria saa nykyään Feeluniquelta edullisempaan hintaan? Esim. hehkuttamani Lip Maximizer on noin kympin halvempi siellä kuin Suomessa, vinkkinä jos ei joskus ole Tax Free'hen asiaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *