Outfit With a Statement Necklace

Huomenta!

Alkuun valtava kiitos ja halaus kaikille eilen onnitteluja lähettäneille! Olen ihan otettu, kuinka moni minua muisti :) Syntymäpäiväni oli aivan ihana, kiitos kaikkien kauniiden sanojen ja läheisten läsnäolon ♥

Sitten näytille eräs vanha asu, josta olette nähneet pientä sneak peekia jo aikaisemmin. Asu oli kuitenkin kovasti mieleeni ja halusin näyttää sen teille vielä näin kokonaisena saatuani siitä kuvat. Olen aivan hurahtanut kauluspaidan ja neuleen yhdistelmään ja lähes sama asu hieman eri variaatioina on ollut päälläni jo parikin kertaa, varmasti näette niitä muitakin vielä!


Neule / Gant, kauluspaita / Polo Ralph Lauren, farkut / Zara, laukku / Longchamp, saappaat / Zara

Kaulakoru / Myfiina

22 thoughts on “Outfit With a Statement Necklace

 1. Hihi tulin jo siihen sneak peek-postaukseen hehkuttamaan tätä kauluspaita + neule -yhdistelmää, aivan ihana! :) tykkään ihan kamalasti!

 2. toi asu toimii tosi hyvin, olet niin älyttömän kaunis! :) olen melko uusi lukija ja täysin tykästynyt blogiisi. ihania kuvia, asuja! ainiin ja saanko kysyä, että minkä hintainen tuo longchamp oli?

 3. Siis ihan offtopic eikä liity postaukseen mitenkään, mutta tuli mieleen ihan siitä kun olet tänne kirjoittanut sun opiskeluhaaveista. Ilmeisesti kauppakorkeakoulu olisi sulle se ykkösvaihtoehto, niin ajattelin kysäistä, että oletko harkinnut hakea Jyväskylän Kauppakorkeakouluun?

  Jyväskylän Kauppakorkeakoulu ei kuulu yhteisvalintaan, vaan opiskelijavalinta tehdään erikseen. Yrityksen taloustieteiden puolelle pääsykoekirjoja on kolme, ja kirjallinen koe on esseemuotoinen. Lisäksi järjestetään soveltuvuuskoe, joka sisältää erilaisia kirjallisia tehtäviä sekä haastattelun ja ryhmäkeskustelutestin. JSBE (Jyväskylä University School of Business and Economics) on melkoisen suosittu verrattuna muihin samankokoisten kaupunkien vastaaviin, ja tänne riittääkin hakijoita, mutta sisäänpääsy ei ole yhtä hankalaa kuin esimerkiksi Helsinkiin.

  Opiskelen siis itse kyseisessä opinahjossa ensimmäistä vuotta, ja itse ainakin olen viihtynyt erittäin hyvin! Jyväskylän Yliopisto on melko iso ja monimuotoinen, ja kampuksia on ympäri kaupunkia. Jyväskylässä on väkilukuunsa nähden hyvin paljon opiskelijoita, ja niitä tulee tänne ympäri maata. Pörssi ry (JSBE:n opiskelijoiden ainejärjestö) on aktiivinen ainejärjestö ja omasta mielestäni aivan loistava! Pörssi järjestää kaikenlaista toimintaa liikunnasta sijoituskerhoon ja bileisiin. Lisäksi pörssiläiset (me opiskelijat) ovat kaikki aivan huipputyyppejä, itse olen löytänyt paljon ihania uusia kavereita ja kulunut fuksisyksy on ollut aivan paras!

  Suosittelen laittamaan harkintaan Jyväskylään hakemisen ensi kevättä ajatellen. Ja mikään ei myöskään estä hakemasta sekä yhteisvalinnassa että Jyväskylän erillisvalinnassa. Monet ovat tehneet niinkin, että ovat lukeneet yhteisvalinnan kirjat ja päässyt Jyväskylään, sillä pääsykoekirjoissa on osittain hyvin paljon samoja asioita johtajuudesta, markkinoinnista ja laskentatoimesta. Lisäksi esseemuotoinen koe ei mittaa nippelitietoa, vaan asioiden syvällisempää ymmärtämistä. Pörssi Ry myös järjestää keväisin viikon mittaisen valmennuskurssin Kauppakorkeakouluun hakijoille.

  Linkki Pörssin sivuille: http://www.porssiry.fi/ käy tsekkaamassa erityisesti Toiminta -linkin takaa löytyviä asioita. :)
  Kauppakorkeakoulun viralliset sivut: https://www.jyu.fi/jsbe

  Toivottavasti oli jotain kiinnostavaakin infoa tässä! Oikein ihanaa keskiviikkopäivää sinulle! :)

 4. Hih, minäkin tykästyn tähän koko ajan vain enemmän, vaikka alkuun tuntui hieman liian “viralliselta” päälläni :) Hirmukiva ja käytännöllinen yhdistelmähän tuo on!

 5. Voi kiitoksia kovasti kauniista sanoitasi! :) Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne ja jätit vielä jäljenkin itsestäsi, lämpimästi tervetuloa! Tottahan toki saa kysyä, laukkuni on tosin ostettu jo pari vuotta sitten, joten en ihan tarkkaa hintaa muista ja se on saattanut muuttuakin, mutta silloin muistelen maksaneeni siitä n. 250e :) Saattoi olla hieman allekin!

 6. Moikka!

  Ei haittaa vaikka on ohi aiheen, kommenttisi oli todella mielenkiintoinen :) Olen kyllä kuullut Jyväskylän kauppiksesta, mutta en ole tähän mennessä suonut sille sen kummemmin painoa ajatuksissani. Alkuun kommenttia lukiessasi mietin myös, että onko mahdollista lukea sekä yhteishaussa että Jyväskylään, niissä kun on ne eri kirjat. Hyvä kuitenkin kuulla, että jotkut ovat onnistuneet siinäkin! :)

  Kiitos valtavasti, että näit noin suurta vaivaa kommentin kirjoittamiseen, minun täytyy ihan perehtyä tähän vielä kunnolla paremmalla ajalla! Tässä tuli paljon uutta mielenkiintoista tietoa :) Ihanaa päivää sinnekin!

 7. Hih. Kovin samanlainen kokonaisuus se on täälläkin päällä. Neule ja kauluspaita, ihastunut olen itsekin vaikka tämän yhden päivän tätä vasta pitänyt, niin hyvin vaikuttaa toimivan. Helppoa pukeutumista tällainen. Oikein kaunis on kokonaisuus! <3

 8. Minullakin oli tänään nämä samat elementit taas asussa.. ;) Alkuun yhdistelmä tuntui liian viralliselta omaan makuuni vaikka klassisesta pukeutumisesta pidänkin, mutta nyt olen kyllä hurahtanut! Kiitos Dahlia, olet mahdottoman ihana kun aina piristät päivääni kommenteillasi :)

 9. Voi kiitos! :) Sen verran monta vuotta olen näitä ranskiksia väkertänyt, etten osaa olla ollenkaan ilman, hih.

 10. Nätti asu, sopii todella hyvin sulle! Oon miettiny kanssa, että tuleeko kauluspaita+villapaita -yhdistelmästä jotenkin kauhean virallinen olo, mutta näköjään siihen sitten tottuu. Ja voihan asusteilla tehdä asusta vähemmän virallisen :)

 11. Voi kiitos! :) Ja tosiaan, alkuun yhdistelmä tuntui omaan silmääni todella viralliselta ja olo oli kuin koulutytöllä, mutta nyt olen kääntänyt kyllä kelkkani! Jep, asusteilla saa jo paljon aikaan :)

 12. Hei, täällä myös yksi pörssi-fuksi Jyväskylän kauppakorkeakoulusta. Kannattaa todellakin hakea myös tänne, ensi vuonna ei ole kuulemma kai edes niitä soveltuvuuskokeitakaan.. Pääsykoekirjat oli ainaki tänä vuonna todella paljon helpommat kun yhteisvalinnan ainakin minun mielestä. Helsingin kauppakorkeakouluun pääseminen vaatii 4-6kk työmäärän, tänne monet lukivat 1-2kk. Monet ovat hakeneet sekä yhteisvalinnassa että tänne kansantaloustieteeseen, koska kansikseen Jyväskylään on vain yksi kirja ja se on yleensä sama kun yhteisvalinnassa.

  Olen kuullut että monet Vaasan kauppikseen päässeet/joutuneet ovat jälkikäteen harmitelleet kun eivät tienneet että Jyväskylässäkin voi opiskella kauppatieteiden maisteriksi. Onhan tämä lähempänä kaikkea kuin Vaasa.. Ja paljon aktiivisempi ja isompi opiskelijakaupunki.

  Itse ainakin olen viihtynyt todella hyvin, rentoo porukkaa, eikä niin kilpailuhenkistä kun kuulemma Helsingin kauppakorkeakoulussa. Kavereita kannustetaan ja autetaan, eikä nipoteta turhasta :) suosittelen lämpimästi!!

 13. Hei, voi miten mukava että sinäkin intouduit raapustamaan pitkän kommentin! Jyväskylästä olen kyllä tiennyt, mutta tämän teidän antamanne tietomäärän myötä olen vieläkin viisaampi ja voisin jopa harkita sinne hakemista :) Etenkin nyt, kun tiedän ettei ole mahdoton ajatus hakea sekä yhteisvalinnassa että sinne!

  Mahtava kuulla, että olet viihtynyt koulussa :) Kiitos valtavasti kommentistasi, pian täytyykin jo alkaa pohtia hakemisia, joten pidän tämän muistissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *