Outfit Details

Olen yrittänyt henkisesti asennoitua siihen, että jatkossa jalusta ja kaukolaukaisin tulevat olemaan ylimpiä ystäviäni rakkaan hovikuvaajani ollessa muilla mailla. Eilen teinkin tuttavuutta näiden edellä mainittujen vempeleiden kanssa, mutta yhteinen tiemme loppui lyhyeen onnistuttuani rikkomaan kaukolaukaisimen. Taas. Joten, tässä näin sneak peekina yksityiskohtien muodossa asua, kunnes pääsen taas yhteisymmärrykseen laukaisimen kanssa tai isken kynteni johonkin varakuvaajaan ;)

Neule / Gant
kauluspaita / Polo Ralph Lauren
farkut / Zara
laukku / Longchamp

26 thoughts on “Outfit Details

 1. Neule on hieno ja tosi kivan värinen! Olen etsiskellyt juuri tuon väristä neuletta (myös sen valkoisen lisäksi), mutta vielä ei ole hyvää sattunut silmiin. Ehkä täytyy taas piakkoin käydä katsastamassa kauppojen tarjonta!

  Kyllä sulla taas on hieno asu! :) Mistä olet tuon upean korun ostanut? Sopii todella hyvin asuun!

 2. Oikein kiva syksyinen arkiasu! :) Mistä mahtaa olla tuo kaulakoru peräisin, itsellä olisi haussa joku tuon tyyppinen?
  -SuviAnni

 3. Kiitos Marianna! :) Itse harvemmin pukeudun näin “virallisesti”, mutta nyt kyllä menin ja ihastuin kauluspaidan ja neulepuseron yhdistelmään!

 4. Kiitos ihana! :) Gantilla luulisi olevan tällaista meleerattuaharmaata valikoimissaan tänäkin syksynä, käy ihmeessä kurkkaamassa sieltä :) Neule on ihanan pehmoinen ja lämmin!

  Koru on tilattu jo aikapäiviä sitten sellaisesta verkkokaupasta kuin myfiina :) Harmittaa vain sen huono laatu ja pelkään että siitä irtoaa pian jokin kivi, pidän korusta niin kovasti!

 5. Heippa SuviAnni ja kiitos oikein kovasti! :) Kaulakorun tiedot näköjään unohtuivat kuvasta, se on tilattu jo keväällä sellaisesta verkkokaupasta kuin My Fiina. En tosin tiedä, onko pulju enää pystyssä, kun netissä ei ollut missään kategoriassa enää tuotteita? :o

  Toivottavasti löydät jonkin kivan korun, kannattaa katsoa myös esimerkiksi eBay! :)

 6. Korunen on jo vanhempi löytö, tilasin sen joskus keväällä sellaisesta verkkokaupasta kuin My Fiina :) Harmittaa vain sen huono laatu, sain ensin jo valmiiksi rikkinäisen yksilön ja tämäkin on hajonnut jo pariin kertaan :/ Toivottavasti kaikki kivet pysyisivät tuossa kiinni, pidän korusta muuten niin kovasti!

 7. Moikka!

  Jos pelkäät kivien tippumista, käyhän ostamassa kaupasta tekokynsien kiinnittämiseen tarkoitettua liimaa. Itse olen korjannyt sillä monet korut ja kengät, joista tuollalailla kiinnitetyt kivet ovat tippuneet.

  Liima on todella pitävää ja kuivuu ihan muutamassa sekunnissa ja ainakin itsellä on kivet pysynyt paikoillaan liiman jälkeen :D

 8. Moikka! Hei tuota en olekaan tullut ajatelleeksi, kiitos tuhannesti vinkistä :) Nyt ei tarvitse pelätä kivien tippumista, tietysti on sitten eri asia jos ne tippuvat jonnekin teille tuntemattomille ;) Toivotaan, että ne kuitenkin pysyisivät paikallaan!

 9. Moikka! Sulla on kyllä ihana blogi, jään seurailemaan! :) ja kaulakoru on upeus :)

  taran-taratara.blogspot.fi

 10. Moikka Tara! Kiitos oikein kovasti ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan, uudet lukijat ilahduttavat aina! :) Käyn kurkkimassa sinunkin blogiasi!

  Kaulakorua pitäisi kyllä ehdottomasti käyttää useamminkin, ei noin kaunista korua saisi laatikon pohjalla säilyttää :)

 11. Voi kiitoksia :) Harmaa ja valkoinen pelaavat kyllä hyvin yhdessä ja minusta tuo deniminsininenkin raikastaa mukavasti, sekä myös tekee asusta rennomman.

  Saan varmasti pian uuden kaukolaukaisimen tilalle, tietysti olisi mukavampi saada tänne kunnon kuvia! Kiva kuitenkin, että siedätte näitäkin paremman puutteesa hih ;)

 12. Kauluspaita ja neule on kyllä hyvä yhdistelmä! Itse olen toimistotöissä, jossa ei mitään erityistä pukukoodia ole niinkuin esim pankeissa, mutta kuitenkin pukeutuminen tulee olla siistiä ja asiakkaiden silmien kestävää. Tätä yhdistelmää minäkin usein sovellan, jotta saan vähän työasuun ryhtiä, farkutkin näyttää siistimmältä näin :) Kaapista löytyykin jo neuleita ja kauluspaitoja vinot pinot ja useissa väreissä :)
  Milloin se inspiration-konsepti lanseerataan?

 13. Yhdistelmä on kyllä varmasti todella toimiva työpaikkaan, jossa ei tarvitse pukeutua ihan virallisimman koodin mukaan mutta siististi kuitenkin :) Ja tuostahan tosiaan saa vaikka kuinka monta eri variaatiota erivärisillä vaatekappaleilla ja tietenkin voi sitten aina lisätä jonkin kivan statement-korunkin ;)

  Inspirationista ei ole annettu vielä mitään sen tarkempaa julkaisupäivää, mutta luulisin sen tapahtuvan kyllä aika pian! Sen verran voin sanoa, että aika hieno siitä tulee ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *