My Friend’s Outfit of The Day

Heippa! Tällä kertaa en tarjoakaan teille omaa päivän asuani, vaan pääsette ihastelemaan tyylikkään ystäväni upeaa asua! Ihastuin itse asukokonaisuuteen niin kovasti, että pyysin lupaa saada kuvata hänet ja onnekseni ystäväni, tai tarkemmin sanottuna rakas serkkuni suostui. Olin aivan innoissani kerrankin kameran toisella puolella!

Takki / Zara
farkut / Diesel
saappaat / Zio
laukku / D&G

Nahkahansikkaat / Mango

Kello / Guess

Aivan upea asu ja niin on sen kantajakin! Rakastuin erityisesti asun pieniin yksityiskohtiin, kuten oliivinvihreisiin rusetillisiin nahkahansikkaisiin ja takin rypytyksiin olkapäissä. Takki itsessään on myös todella kaunis! Klassinen punainen huulipuna on kuin piste iin päällä :)

Kuvausinnostukseeni oli myös eräs toinenkin syy potentiaalisen mallin lisäksi. Sain jo jokin aika sitten kamerakauppa Top Shotilta testiini erään himoitsemani Olympuksen objektiivin, jonka kokeilemista tositoimissa olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Kyseessä on nopeatarkenteinen M.Zuiko 75mm, joka 1.8:n valovoimallaan piirtää kuvat aivan uskomattoman kauniisti ja luo taustalle upean bokehin. Tämä on aika paljon järeämpi (etenkin vastavalosuojan kanssa) kuin pikkuruinen silmäteräni 45mm, jolla olen kuvannut lähes kaikki blogini kuvat tähän asti. Objektiivi on ihanteellinen juurikin muotokuvaukselle, joten se sopi tähän tarkoitukseen loistavasti. Ei varmaan tarvitse sanoa, kuinka ihastunut olen tuohon näiden kuvien jälkeen! Tällä objektiivilla kuvattua materiaalia tullaan varmasti näkemään vielä myöhemminkin.

Viimeksi muuten vinkkasin PEN Minin olevan hyvässä tarjouksessa, mutta nyt tuota minun E-PL3:stakin saa hieman huokeampaan hintaan :) Täällä olen kertonut itse tarkemmin omista kokemuksistani PENin kanssa ja voisinpa vaikka höpistä innostuksissani toisen mokoman lisääkin!

34 thoughts on “My Friend’s Outfit of The Day

 1. Ihana kokonaisuus kauniilla naisella! :) Mulla samat nahkahanskat eri värisinä, ja on kyllä tosi kivat. Takin huolisin itsellenikin, onkohan tämän vuoden mallistosta, osaatko sanoa?

 2. Joo, jee! Kamerapostausta odotellaan! :) Voisit ehkä samalla jakaa vaikka muutaman kuvausvinkin?

 3. Onpas todella kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Hanskat kiinnittivät heti huomioni. Todella kauniin tyylikäs lady.

 4. Ihana asu serkullasi!:) Tuota takkia olen mäkin kuolaillut Zarassa, se on niin kaunis! Ja vau, tuolla objektiivilla saa kyllä ihmeitä aikaan, ihan uskomattoman terävää ja kaunista jälkeä!:)

 5. Mä myös ihastuin heti ensi silmäyksellä asun yksityiskohtiin, serkkusi on upea! :)

  Kuvien piirto on todella tarkan näköistä, hyviä kuvia olet ottanut kuten aina. :)

 6. Kaunis kiitos ystäväni puolesta! :) Itsekin mietin poikkeavani Mangoon, josko noita nahkahanskoja olisi vielä mustina tai konjakinruskeina, hirmusuloiset! Ja takin hän on ostanut ihan viikko-pari sitten, joten sitä varmasti luulisi olevan vielä Zarassa :)

 7. Kiva kuulla, että innostusta löytyy sieltä ruudun toiselta puolelta :) Ja ehdottomasti, tuohan olisi hyvä idea, kiitos toiveesta! :)

 8. Kaunis kiitos hänen puolestaan :) Minäkin pidin kokonaisuudesta aivan mielettömästi! Hanskoja täytyy kyllä käydä vielä kurkkaamassa Mangosta, josko saisin itselleni mustat tai konjakinruskeat :)

 9. Suuret kiitokset hänen puolestaan! :) Minustakin kokonaisuus kaikkine yksityiskohtineen on aivan upea! Piti muuten hetki miettiä nimimerkkiäsi, että mitä ihmettä, hih! :D

 10. Hih, kiitos serkkuni puolesta :) Takki on tosiaankin aivan upea, huh! Ja olen kyllä ihan myyty tuolle 75 milliselle, sitä tullaan varmasti näkemään täällä myöhemminkin ;)

 11. Voi kiitokset serkkuni puolesta :) Ja kuvaaja myös kiittää, oli todella hauskaa olla pitkästä aikaa kameran toisella puolella!

 12. Voi kun kiva postausidea :) Ja niin tyylikäs serkku sinulla, ihan pariisilaista eleganssia!

 13. Voi miten kaunis ystäväsi!

  Tykkään kamalasti toi takki, tosi tyylikästä! :) Ihana asuyhdistelmä.

  -Sofia

 14. Ihana, että tykkäsit! :) Ehkäpä täällä siis nähdään vierailevien tähtien asuja myöhemminkin! Ja kaunis kiitos serkkuni puolesta <3

 15. Kiitokset ystäväni puolesta, Sofia! :) Takista pidän itsekin hurjasti, kaikessa yksinkertaisuudessaan se on jotenkin todella näyttävä! Ja asuyhdistelmä kaiken kaikkiaan, aivan ihana :)

 16. Oi miten staili, aivan kuin italiatar! Teissä on vähän samaa näköä, vaikka hän on tumma ja sinä vaalea – ehkä silmien seutu?

 17. Voi että, kiitokset hänen puolestaan! :) Minusta tuntuu, että olemme kuin yö ja päivä, itse olen pieni ja vaalea, hän taas pitkä ja tumma! Ihmiset pyytävät välillä ihmeissään toistamaan, kun kerromme olevamme serkuksia, heheh :) Mutta kai meissä jotain samaa kuitenkin on!

 18. Hän on varsinainen kaunotar <3 Ja kiva kuulla, että tykkäsit! Ehkäpä täällä tullaan siis näkemään vierailevia tähtiä jatkosakin ;)

 19. Aivan upeita kuvia ja tosi kaunis malli! Siis nämä kuvat on otettu sillä 75 mm objektiivilla? Käytätkö ollenkaan sitä mukana tullutta 14-42mm vai kuvaatko muuten pelkästään sillä 45mm?

 20. Voi kiitoksia kovasti niin kuvaajan kuin mallinkin puolesta :) Kyllä vaan, nämä on otettu 75 millisellä! Samoin postauksen Punahuulet ja Asu 12.10 kuvat on otettu tällä optiikalla, kuin myös tämän postauksen http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/09/asu-79.html.

  Käytän 14-42mm pääasiassa sellaisissa tilanteissa, kun ei ole mahdollisuutta liikkua itse kauemmas kohteesta. Ihan näin esimerkkinä niin vaikka ravintolassa/kahvilla, kuten tässä postauksessa http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/09/ravintola-sunnin-lauantaibrunssi.html, nuo minusta otetut kuvat on otettu tuolla. Muuten käytän lähes aina 45mm, esineitä tai potretteja kuvatessa jne., sillä sen valovoima on niin huikea ja tausta piirtyy kauniisti :) Tietysti kiinteäpolttoväliseen objektiiviin oli alkuun totuttelemista!

 21. Kaunis kiitos hänen puolestaan! :) Takki on kyllä mieletön, ystäväni kannattaa pitää silmänsä auki, ettei tuo joku kerta yllättäen häviä hänen vaatekaapistaan parempiin kätösiin, kjeh ;)

 22. Voi ei olen niin kauan venkslannut tuon Zara takin kanssa ettei tosikaan. mutta koskaan en ole vakuuttunut siitä niin kovin kuin nyt! Näyttää mielettömän hyvältä ystäväsi päällä :) Ihanan tyttömäinen ja elegantti asu=toimii!

 23. No tämähän sattui sitten hyvään saumaan, niin ehdit vielä hankkia takin itsellesi! Se on kieltämättä aivan upea ja sopi erityisesti kantajalleen mielettömän hyvin :) Kiitos kaunis ystäväni puolesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *