Maltillista hulluttelua

Heippa!

Käsi ylös, kuka löysi tänään itsensä ihmispaljoudesta keskellä keltaisia päiviä? Pitkästä aikaa en itse suunnannut sinne heti aamusta kärkkymään jotain tiettyjä juttuja hullun kiilto silmissä, vaikka moni katalogin tuotteista, muun muassa kerrankin nätin sävyiset Gantin pyyhkeet tai Kartellin Bourgie-valaisin, olisikin kutkutellut. Kenties pientä aikuistumista havaittavissa näin kahdenkympin kynnyksellä köhköh, tai sitten ihan vain säästämistä Lontoon reissua varten.. ;) Kävin ystäväni kanssa kuitenkin vaihtamassa kuulumisia ruuan äärellä ja piipahdimme ohimennen myös tuolla tönivien kyynärpäiden ja kirkuvien keltaisten muovikassien keskellä!

Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion on ollut vakiotuotteeni ihonhoidossa jo pitkään ja hamstraankin sitä yleensä alennuksista isomman putelin. Schwarzkopfin hiuksia selvittävä ja hoitava Moisture Kick kuuluu myös pitkäaikaisiin suosikkeihini, joten nappasin senkin varastoon odottelemaan edellisen loppumista. Mukaani tarttui myös Lexingtonin tyynyliinat, jotka sattuivat olemaan ihan samaa sävyä, beigevalkoista raitaa ripauksella tummansinistä, kuin kesän alennusmyynneistä ostamani pussilakana. Silloin jäin ilman tyynyliinoja, mutta nyt on nekin samaa sarjaa :)

Ihan ilman hulluttelua sen siis selvinnyt, mutta onneksi lompakko kuitenkin välttyi sen suuremmalta lovelta ;) Oletteko te käyneet tänään keltaisilla päivillä, mitä tarttui mukaan?

Ps. Vielä perjantaihin mennessä ehtii käydä tykkäämässä Olympuksen Facebook-sivuista, mikäli arvonnan palkintona oleva PEN Mini, paitsi itsellesi myös ystävällesi, yhtään houkuttelee!

14 thoughts on “Maltillista hulluttelua

 1. Tuo Moisture Kick on minunkin mielestä tosi hyvä tuote, harmi vaan etten kestä sitä hajua, ihan kamala ://

  Mutta hiuksille tosi hyvä! Tekee ihanat kutrit. :)

 2. Tuo hoitosuihke on aivan loistava! Selvitän sillä tukan takut joka suihkun jälkeen. =)

  En mennyt sinne hullunmyllyyn. Mielummin ostan vaikka täydellä hinnalla. heh. ;)

 3. Hmm, aika jännä, minusta siinä on todella neutraali tuoksu :o Noh, meitä on moneksi :) Se toimii todella hyvin märän tukan selvittäjänä!

 4. Hyvä maku sinulla, höhöh ;) Lakanoiden sävy on minusta todella nätti ja ainakin se aiemmin ostamani pussilakana on osoittautunut oikein laadukkaaksi :)

 5. Minäkin käytän sitä märän tukan selvittämiseen, ihan loistava! Kaveriksi vielä Tangle Teezer, tuolla kombolla kalpenee jokainen takku ;)

  Heheh, ymmärrän hyvin! Itsekään en mene vapaaehtoisesti keskustan Stockalle, siellä räjähtäisi pää :D Kävelin illemmalla keskustassa ja voi sitä keltaisten kassien määrää..

 6. Ihania ostoksia sinulle :) Pitäisi varmaan hankkia tuota rasvaa itsellenikin, olet sitä sen verran kovasti kehunut ;) Onko se hajustettu vai hajusteeton? Oma ihoni on välillä herkkä hajusteille. Itse kävin ostamassa vain pari kirjaa, meikkivoiteen ja ruokaa… Mutta Bourgie on myös hankittuna minulle ;) Siskoni kävi hakemassa sen sieltä Helsingistä :) Ouluun tuotteita tulee niiiin vähän Helsinkiin verrattuna, että ajattelin ottaa varman päälle ja laittaa siskon asialle! :D

 7. Cliniquen rasva on kyllä ihan suosikkini! Yövoiteeksi se ei kuivalle iholleni oikein riitä, mutta päivävoiteena loistava :) Ja se on hajusteeton, joten toimisi varmasti herkälle ihollesi :)

  Luinkin juuri ostoksistasi, ihana että sait valaisimen piitkän haaveilun jälkeen! Odotan innolla sisustuskuvia :) Kävin Jumbon Stockalla vasta iltapäivällä ja suureksi yllätyksekseni Bourgieta oli siellä vielä vaikka kuinka paljon jäjljellä, kyllä vaati itsekuria ohittaa ne ;)

 8. Oi mukavia ostoksia teit!:) Kauniit tyynyliinat! Itselläni samainen Cliniquen rasva käytössä ja toimii aina vain. :) Itsellä tarkoitus lähteä hieman hulluttelemaan viikonloppuna. Saa nähdä tarttuuko jotain mukaan.;)

 9. Mä olin tänään aamulla metsästämässä niitä vaaleen ruskeita
  Uggeja.. Tietenkin oli heti loppu joka paikasta! Ai että ketutti :D
  Onneks sulla on ollu parempi tuuri!

  Jos saa esittää postaus toivetta niin olis kiva jos esittelisit sun
  Laukut tai korut! :))

  Mukavaa loppu viikkoa!

 10. Kiitos Elle-Marie! Cliniquen rasva on huippu, minulla on menossa jo ties kuinka mones puteli :) Hih, et varmaan ole ainoa sinne suuntaava viikonloppuna ;) Onnea hullutteluun, toivottavasti löydät jotain kivaa!

 11. Voi harmi, ettei sinua onnistanut! :/ Minusta on ihan uskomatonta, että kaikki suosituimmat tuotteet on myyty loppuun jo viisi yli kahdeksan. Miten ihmiset oikein ehtivät?! :D Vinkkinä, jos meinaat vielä Uggit ostaa, niin Spartoolla taitaa olla tällä hetkellä halvin hinta niissä, vielä kun laittaa alekoodinkin pälle :)

  Ja ehdottomasti, aina saa esittää toiveita! Oletkin oikea ajatustenlukija, sillä minulla oli jo korupostaus suunnitteilla :) Molemmat menevät varmasti toteutuksen alle, kiitos kovasti ideoista! Ja ihanaa loppuviikkoa sinnekin :)

 12. Kommenttini ei liity tähän postaukseen, mutta laitan sen tähän kuitenkin. Olisitkohan halukas tekemään joskus kysymyspostauksen, jossa me lukijat saisimme kysyä ja sinä vastaisit? :) Sillä varauksella tietenkin, että saat itse päättää, mihin kysymyksiin vastaat ja mihin et. :)

 13. Ei sen väliä, vaikka kommentti olisikin ohi aiheen! :) Kysymyspostausta on joskus ennenkin toivottu ja olen sen toteuttamista aina välillä miettinyt. Ehkäpä voisin siis harkita sellaisen tekemistä, siinä askarruttaa vain se, että haluan vetää yksityisyydelleni jonkin rajan.. Toki kuten sanoit, niin voisin itse valita, mihin sitten vastaisin :) Joten miksipäs ei! Kiitos kovasti toiveestasi, niitä on aina kiva kuulla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *