Look who’s here!

Voi pojat! Kaiken sen vaaleanpunaisen hömpän ja glitterin alla piileskelevä tekniikkahirmu sisälläni nostaa päätään, eikä malttaisi millään pysyä nahoissaan. Olen odottanut tätä hetkeä kuin kuuta nousevaa ja vihdoin käsissäni on Olympuksen upouusi, uunituore PEN Lite E-PL5!

Uusissa PEN:eissä on vaikka mitä hienouksia, ihan näin esimerkkinä mainittakoon kuvien langaton siirtäminen suoraan älypuhelimeen, mikä kuulostaa erityisesti näin bloggaajan korviin mahtavalta. Lisäksi kuvanlaatu on aivan omaa luokkaansa, mutta palataan kaikkiin näihin nippelitietoihin sitten matkan jälkeen tarkemmin! :) Mustaa E-PL5:ta löytyy jo varastosta ja hätähousut voivat ennakkotilata valkoisen itselleen!

Olen aivan mahdottoman innoissani, etenkin kun sain kameran testattavakseni Olympukselta juuri sopivasti ennen reissuun lähtöä! Voin taata, että tulette matkan jälkeen näkemään Big Beniä ja kumppaneita vieläkin enemmän, jos mahdollista ;

Nyt kiireenvilkkaa takaisin pakkaamaan, se kun hieman, kröhöm, keskeytyi tässä innostuessani!

8 thoughts on “Look who’s here!

  1. Siis saitko tän vaan lainaan? Entäs sen 75-millisen objektiivin? Kun te bloggarit aina sanotte jotenkin salamyhkäisesti, että saatte muka jotain “lainaan”, mutta aina siitä edespäinkin kyseiset tuotteet ovat teillä käytössä….

  2. Tämä on minulla lainassa Olympukselta, kuten tekstissä lukeekin :) 75 millisen sain kokeiluun Top Shotilta ja ihastuin siihen niin, että ostin sen sitten ihan omakseni. Ei tässä ole tarkoitus olla mitenkään salamyhkäinen, tuskin kenelläkään muullakaan :)

  3. Oijoi! Mielenkiinnolla jään odottelemaan kuvia! Olen kyllä niin rakastunut tuohon omaan yksinkertaiseen peniin, että tuskin lähtisin ihan heti vaihtamaan, ainakaan niin kauan, kun en juurikaan taida mitään erikoisia säätöjä. ;)

  4. Näyttää näppärältä! Itselläni on vain pokkarikamera, kun en valokuvausta juurikaan harrasta. Ihailen mieluusti muiden ottamia (esim sun) kuvia :)

  5. Siis ostit tosta noin vaan 800 euron objektiivin itsellesi lainaamisen jälkeen, kun niin ihastuit siihen, okkee…

  6. Täällä yksi todella ihastunut, uutukaista on nyt testailtu viikonlopun ajan ja olen aivan myyty! Tulen jakamaan kuvia ihan piakkoin ja käyttökokemuksia myös, joten pysy kuulolla hih ;)

  7. Pokkarilla saa näppärästi ikuistettua tärkeät hetket :) Tämä uusi PEN vei kyllä sydämeni ihan täysin, tulen kertomaan tästä pian lisää! Ja kiitos kauniista sanoistasi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *