Lokakuun ensimmäinen

Kukkuu ja mukavaa maanantaita!

Allekirjoittaneella oli aamulla hieman vaikeuksia herätä (toisaalta koska se aamu tällä unikeolla kovin ruusuisesti sujuisikaan), mutta lopulta sain kuin sainkin itseni muutaman torkutuksen jälkeen ylös ja vielä liikkeellekin. Kahvia on mennyt kurkusta alas useampi kuppi kuin laki sallii, mutta ehkä se on ihan ok näin viikonlopun jälkeen ;)

Kaipasin vähän väriä tähän harmaaseen päivään ja nappasin kaupasta kimpun neilikoitakin!

Miltäs se tämän viikon kalenteri sitten näyttää? Tänään olin aamun töissä ja nyt saan hetken nautiskella rauhassa iltapäiväkahviani, kunnes riennän luennolle. Luentoja on tällä viikolla, ja oikeastaan melkeinpä seuraavat pari kuukautta nelin kappalein, joten nyt pääseekin opiskelun makuun sitten ihan kunnolla (ensin tosin pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni)! Opiskeluun totuttelun lomassa varmasti kyllä ehtii kaikkea muutakin, syysiltana ei ole mitään mukavempaa kuin pyytää ystävä kylään ja nauttia kupit teetä :)

Kohta pakkailen laukkuni ja kaivoinpa kumisaappaatkin ensimmäistä kertaa tänä syksynä esiin! Ainakin tällä hetkellä ulkona on niin piiskaava tuuli että oksat pois ja tihkua tulee melkeinpä vaakatasossa, huh, tätä onkin sitten varmaan tiedossa koko lokakuu! Ankeudesta ja pimeydestä huolimatta lokakuu ei kuitenkaan tunnu niin tylsältä, tässä kuussa vietän nimittäin synttäreitäni ja vieläpä pyöreitä sellaisia!

Semmoinen pieni kuulumispläjäys, mukavaa päivää kaikille! :) Ei anneta sateen pilata fiilistä, piristää kummasti kun jalkaan saa vetää päheät kumpparit!

27 thoughts on “Lokakuun ensimmäinen

 1. Mäki oon lokakuulapsi! Mul on itseasiassa ens sunnuntaina synttärit just :P Yleensä mun synttäreillä on ollu ihan nätit ilmat nii saas nähdä kaunistuuko nää ilmat tästä viikon sisällä :P

 2. Tällaiset sadekelit saa kyllä haaveilemaan kunnon kumisaappaista! :) Miten ne kumpparit tuntuvatkin aina niin tarpeettomalta hankinnalta, kunnes taas vettä sataa kaatamalla ja oikein hirvittää tallustella nahkasaappaissa tuolla vesilätäköiden keskellä. Kyllä ne vaan olisivat tarpeelliset täällä Suomen säissä! :)

 3. Kyllä tuollaisilla kumppareilla kelpaa tallustella sateessa :) Mulla olisi vielä omat hakusessa,harmi kun mun pohje ei taida Burberryihin mahtua;)

 4. Jee, lokakuun lapsia! No mutta, täytyykin sitten muistaa onnitella :) Toivotaan, että silloin pilkahtelisi vähän aurinkokin!

 5. Hih, nuo on kyllä ihan supersöpöt! Pähkäilin viime syksynä näiden ja vaaleampien välillä, päädyin kuitenkin loppujen lopuksi harmaisiin :)

 6. Kumpparit on kyllä todella fiksu hankinta! Loiskuttelin juuri läpi lätäköiden kuin pikkulapsi konsanaan, eipähän tarvinnut murehtia kenkien pilaamisesta tai sukkien kastumisesta ;) Kumppariostoksille siis! :)

 7. No eikö, loiskuttelin innoissani lätäköiden läpi kuin mikäkin pikkulapsi ;D Onneksi kumppareita on nykyään myynnissä vaikka kuinka monenlaisia, etköhän löydä sieltä viidakosta omasikin hih :)

 8. Hih kiitos :) Kahvikuppi, tai no termosmuki, on löytö Riviera Maisonin kesäaleista ja minusta hirmu suloinen! :)

 9. Tosi kiva kuulla näitä sinun “peruskuulumisiakin”! :) Kerrohan ihmeessä sitten kun olet päässyt opiskelun makuun, että miltä tuntuu! Minkä aineen kursseja nyt käyt? On mennyt minulta ohi tieto jos olet sen maininnut! :) Oletko muuten samassa paikassa vielä töissä? :)

 10. Voi kun kiva kuulla, harvemmin kun innostun täällä sen kummemmin lörpöttelemään omista jutuistani :) Nyt olen käynyt vasta kansiksen luennoilla, laskis alkaa huomenna ja sitä odotankin jo innolla! Kansis on minulle se “pakkopulla” ja vaikeampi osio, mutta pakko olisi pääsykoetta varten oppia, laskiksesta sen sijaan olen tosi innoissani :)

  Ja nyt jäin sieltä kesän jälkeen pois, kun en voi millään tehdä täysiä tunteja kurssien ohella :/ Teen siis toisaalla ihan muutamia tunteja viikossa ja sitten joulukuuksi palaan ehkä sinne vanhaan paikkaan! :)

 11. Joo monelle se kansis ei oo mikään lemppari, mutta itsehän tosiaan tahkoan sitä pääaineena ;) Kansis on oikeesti ihan mielenkiintoista ja hyödyllistä, kun vaan antaa sille mahdollisuuden ;) Laskis on kyllä yksi lemppareistani ja käynkin sitä sitten pitkäksi sivuaineeksi! :) Varmasti hyötyä noista kursseista sinulle ensi kevääksi! :)

 12. Hih, toisille onnekkaille se vain loksahtaa ;) Jostain syystä se on itselleni todella hankalaa, mutta toivottavasti sen ehtisi nyt näiden avoimen kurssien sekä sitten valmennuskurssin myötä sisäistää :)

 13. Ihastelen ja kuolailen täällä (taas) laukkuasi :'D Upeita kuvia! Ja tuo kahvimuki on aivan ihana! Ja kumisaappaat on myös tälläiselle vilukissalle ihan pakollinen ostos näin syksyllä! Inhottaa kun sukat ovat märät ja jalat kylmät.. Mutta onneksi kumisaappaisiin saa myös vähän paksummatkin sukat!

 14. Voiei, pahoittelen kiusauksen herättämistä ;D Laukkukaupoille sitten vaan, hih! Kiitos oikein kovasti :) Kahvimuki, tai no termosmuki, on löytö Riviera Maisonin kesäaleista, niin suloinen että oli pakko napata mukaan!

  Harmi, ettei omiin kumppareihini oikein mahdu villasukkia, nuo ovat aika jämäkkää mallia :/ Kumisaappaat ovat kyllä ihan must!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *