Kotona taas!

Oma koti kullan kallis, borta bra men hemma bäst, home sweet home ja mitäs näitä kuuluisia lausahduksia nyt on! Reissu oli mitä ihanin ja Lontoo pitää edelleen tiukasti kiinni kärkipaikastaan suosikkikaupunkinani, ehkä jopa entistäkin tiukemmin… ♥

Kuvia on hirmuisesti ja asiaa kerrottavana vaikka kuinka paljon, reissukertomusten lisäksi muun muassa käyttökokemuksia uutukaisen kamerani kanssa, mutta nyt tätä neitiä kutsuu kuitenkin oma peti! Vaikka hotellin sänky olikin aivan uskomattoman pehmeä ja nukuin uneni kuin pieni lapsi, niin mikään ei voita omaa kotia :)

Palataan piakkoin Lontoo-tunnelmissa, oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! :)

PS. Kai olette huomanneet, että Inspiration on nyt vihdoin ja viimein julkaistu! Aivan mahtavaa!

26 thoughts on “Kotona taas!

 1. Oletpas ollut tyylikkäänä liikellä :)Näenkö väärin vai keikkuuko olalla Mulberryn paperikassi ? ;D

 2. Hei! Löysin vasta äsken blogisi ja pari sivua selattuani keksin heti, että ketä muistutat hyvin paljon: P.S. I love fashionin Lindaa! Teidän pukeutuminen on niiin samanlaista, mieltymyksissä ja ulkonäöissäkin on paljon yhtäläisyyksiä. Joten mieleeni juolahtikin muutama kysymys:
  Otatko joitakin vaikutteita hänen (Lindan) pukeutumisesta/tyylistä?
  Oletko saanut paljon kritiikkiä sinun tyylistäsi, mikä on tällä hetkellä aika massaa (ainakin kun katsastelee katukuvaa ja blogeja)?
  Onko tyyliisi omasta mielestäsi persoonaton?

  Kiitos jo etukäteen vastauksista ja sinulla on todella kaunis hymy! :)

 3. Ihana ja tyylikäs kuva sinusta :)

  Se on niin totta, että reissussa on kivaa, mutta kotona on aina paras. Oma sänky on niin ihana reissun jälkeen ja se on niin tuttu ja turvallinen :)

 4. Kiitos kovasti :) Lontoossa kerrospukeutuminen oli avainsana, siellä oli niiin purevan kylmä! Hih, oletpas tarkkasilmäinen ;D

 5. Heippa! Kiitos fiksuun sävyyn kirjoitetusta kommentista, vastailen toki kysymyksiisi :)

  Tottakai saan häneltä välillä vaikutteita, onhan Lindan maku hyvin samankaltainen kuin omani, aivan kuten saan tuossa sivupalkissani olevista muistakin suosikkiblogeistani. Minusta on vain hieno juttu, että inspiraatiota voi nykyään hakea helposti blogeista, eikä tarvitse selailla vaikka muotilehtien catwalkasuja ja yrittää soveltaa niitä “tavistyyliin” sopiviksi. Jokainen meistä on kuitenkin ihan oma persoonansa ja minusta on aika kapeakatseista ajatella, että vain koska omaat vaaleat hiukset ja samankaltaisen vaatemaun, olet “massaa”.

  Puen vaatteeni juuri omalla tavallani ja omaan makuuni yhdistellen, enkä edes yritä olla uniikki, mutten sentään ole persoonaton :) Ja ei, en ole saanut kritiikkiä, ja vaikka saisinkin, niin kohauttaisin olkaani. Tämä on minun tyylini ja koen oloni mukavimmaksi tässä, se on itselleni tärkeintä!

  Toivottavasti näistä oli jotain vastinetta ajatuksillesi ja kiitos kivasta kehusta :)

 6. Kiitos ihana Reetta! :) Näinhän se menee, omaa kotikoloa ei voita mikään! Vielä kun olisi saanut sen murusen mukaan tuolta, niin olisi vieläkin parempi ;)

 7. Voi kiitos Jennifer, kiva kun jaksat piristää päivääni kommenteillasi! :) Lontoon ihania katuja tulee kyllä taas ikävä.. ♥

 8. Todella kaunis kuva. :) Lontoo on kieltämättä ihana. Saitko nähdä poikaystäväsi koulun ja paljon hänen ystäviään?

 9. Tyylikäs asu Jonna!

  Tuli mieleeni, että millä rahalla ostat niin paljon tyyriitä juttuja? Vasta hommasit uuden kameran ja nyt uskon, että kassissasi on Mulberryn Lily sisällä, koska olet siitä niin paljon puhunut? Enkä usko, että se on ainoaksi ostokseksi reissulta jäänyt. Muistaakseni olen lukenut, että käyt vain muutamia tunteja töissä viikossa. Asut kotona vanhempiesi luona, joten saatko heiltä myös rahallista sponsorointia? :)

 10. Voi kiitoksia :) Lontoo on ihana, rakastan ihmisten ystävällisyyttä ja koko kaupungin tunnelmaa! Nyt keskityimme lähinnä olemaan yhdessä, kun aikaa oli niin vähän ja poikaystäväni koulu ei sijaitse Lontoossa vaan vähän matkan päässä, mutta seuraavalla reissullani sitten! :)

 11. Kiitos kaunis! :) Lontoossa kerrospukeutuminen oli avainsana, tuuli oli niin hyisevän kylmä!

  Raha-asiat ovat kovin henkilökohtainen asia, mutta vastaan kuitenkin kysymykseesi. Ensinnäkin, uusi kameranihan on testissä Olympukselta, joten sitä en ole ostanut. Lilystä sitten, kuten sanoitkin, niin siitä olen puhunut kovin pitkään ja ehtinyt hyvin säästää, joten ei kalliimpia asioita noin vain herätteestä osteta :) Odottelin myös suosiolla, että pääsen ostamaan sen kentältä reilusti halvemmalla.

  En minä ihan turhaan tehnyt koko kesää iltavuoroja ja ollut helteisiä viikonloppuja töissä. Nyt tosiaan teen vain muutamia tunteja viikossa töitä avoimen yliopiston opiskelujen takia, mutta muuten olen esimerkiksi välivuotenikin ollut töissä. Ja kuten totesitkin, asun vielä kotona, joten rahaa ei kulu vuokraan tms. kuluihin tai sisustamiseen. En ole eläessäni käyttänyt rahaa esimerkiksi tupakkaan ja baareissa käyn hyvin vähän, jos käyn niin selviän illasta yhdellä viinilasillisella. En myöskään osta viikoittain uusia vaatteita ketjuliikkeistä, vaihtelen myös paljon vaatteita ystäväni kanssa!

  Tulipas perusteellinen vastaus, mutta halusin vähän avata omaa näkökulmaani asiaan. Jonkin kalliin asian ostaminen ei tarkoita rahan tulemista ovista ja ikkunoista, yksi säästää toisessa asiassa, toinen toisessa. Ja ei, vaikka asunkin kotona, niin vanhempani eivät todellakaan maksa kaksikymppisen matkoja tai laukkuja ;)

 12. Ihanaa Jonna! On ihana kun uskallat puhua noinkin henkilökohtaisesta asiasta suoraa blogissasi. Mutta varmaan parempi noin niin kateelliset eivät ajattele että elät vanhempiesi siivellä!

 13. Heh, no tähän ne henkilökohtaisuudet sitten loppuivatkin ;) Jossain määrin halusin kuitenkin avata asiaa, mutta tässä meneekin sitten raja :)

 14. Olet aivan oikeassa tuossa että jokainen käyttää säästönsä kuinka parhaakseen näkee! :) Mielestäni nuorena kun ei ole lapsia, asuntolainaa, autolainaa yms. suuria menoeriä kuukaudessa kuuluu nauttia siitä! vielä (ehkä) tulee päiviä kun toivoisi saavansa enempi palkkaa tai että palkasta jäisi itseä varten jotakin kun on muitakin joita tulee elättää :)

 15. Suurkiitos, mukava kuulla! :) Huivin sain synttärilahjaksi poikaystävältäni, onneksi sitä vielä löytyi Lontoosta. Se on aivan upea, sekä huivi että Lily tulevat kyllä näkymään piakkoin! :)

 16. Fiksu kommentti, kiitos siitä! :) Raha-asiat herättävät ihmisissä aina paljon uteliaisuutta, mutta fakta on kuitenkin se, että kukin vastaa omista asioistaan eivätkä ne kuulu muille.

 17. hei mä oon itseasiassa miettinyt kanssa tota anonyymin rahakommenttijuttua aiemmin ku oon tätä blogia lueskellut, mutta voi kun ihanasti vastasit! harvemminhan ne vanhemmat enää laukkuja maksavat, mutta hyvä että muistutit myös mua siitä että kalliin asian ostaminen ei välttämättä tarkoita rahan tuhlaamista tosta noin vaan..

  oot ihana persoona ja vastailet niin mielettömän kivasti näihin kommentteihin että mulle tulee hyvä mieli jo siitä hahaa..ja tää sun blogi on ehdottomasti yks lemppareista!:)

 18. Kiitos valtavasti fiksusta kommentistasi! Ymmärrän, että raha-asiat herättävät aina ajatuksia ja olen itsekin paheekseni aika utelias ihminen. Monet tuppaavat kuitenkin unohtamaan täysin ylempänä mainitsemani seikat kalliimpia ostoksia ihmetellessä :)

  Tuli ihan hymy huulille kommenttiasi lueskellessa, kiitos kauniista sanoistasi <3 Ihana kuulla, että pidät blogistani, siitä jos mistä saa virtaa tähän touhuun! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *