Kiirusta!

Heipparallaa ja pikapikakuulumiset!

Huh, tänään on ollut kiireinen, mutta erittäin tehokas perjantai! Huomenna vietetään 20-vuotis synttäreitäni ystävien kesken, oikea päivä tosin on vasta ensi viikon tiistaina, ja tekemistä on näin ollen riittänyt! Aamulla kävin ensin juoksemassa asioilla, muun muassa hoitamassa kansalaisvelvollisuuteni eli äänestämässä ja kaupassa hakemassa neljä kassillista ruokatarvikkeita! Mitäs muuta sitten?

Siskoni tuli haukkujen kanssa kylään ja keittiössä hääriessäni jaloissa pyöri kaksi karvapalleroa! Voiko tuollaisia nappisilmiä vastustaa? :) Tennispalloa kun pitäisi heittää!

K-kaupoissa on sopivasti meneillään kamppis, jossa leimoja keräämällä voi ostaa mm. Iittalan Essenceä puoleen hintaan. Sainkin ruokaostoksieni myötä hankittua 4 valkkarilasia lisää huomista varten!

Sain myös siivouspuuskan (todella harvinainen ilmiö) ja luuttusin pienen kylppärini lattiasta kattoon, jos en nyt ihan hammasharjalla niin rätillä hinkaten kuitenkin! Putipuhtaaseen kylpyhuoneeseen on sitten kiva laittaa kauniit tekstiilit :)

Olen ylläolevien lisäksi leiponut vasta suussasulavan mangojuustokakun huomiselle, mutta voisin silti jo mennä päikkäreille kuten nuo hurmaavat karvakaverit… ♥ Nyt odottelen ystävääni saapuvaksi ja ryhdymme yhdessä vielä tekemään suolaisia tarjottavia, onneksi on auttava käsi tällä tumpelolla!

Palailen huomenna juhlatunnelmissa, mikäli suinkin ehdin! Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

24 thoughts on “Kiirusta!

 1. En kestä, miten hurmaavia karvakuonoja :). Hih, kansalaisvelvollisuus hoidettu täälläkin tänään. Hei hurrrjan paljon onnea huomisien synttäreiden johdosta!

 2. Noi Essence lasit on kyllä tosi kauniit. Itekkin omistan 6kpl valkkari laseja ja muutaman punkkulasin. Nyt vasta oon oppinut viiniäkin juomaan, joten pääsee käyttöön! Haluasin lisäksi vielä noita skumppalaseja :)

 3. Ovat kyllä semmoisia hurmureita että! <3 Hyvä, että sielläkin ollaan käyty jo äänestämässä :) Ja kiitos hirmuisesti onnitteluista, Lola!

 4. Niin minustakin, vaikka ne kovin yleisiä ovatkin, niin muotoilu on noissa vaan niin upea :) Itsellänikin on nyt 6kpl valkkareita, pari punkkulasia ja nelisen kappaletta skumppalaseja. Hirveän vaikeaa muuten miettiä sopivia määriä laseille!

 5. Asun vielä kotosalla, mutta kylppäri on ikiomani, joten ne kuvat ovat “omasta kämpästäni”, hih ;) Suurkiitos onnitteluista! <3

 6. Ihanat cavalierit.. <3 Minullakin oli aiemmin, mutten uskaltanut ottaa uudelleen kun se syringomyelia on niin yleistynyt.

  Hauskoja synttärijuhlia!

 7. Näinhän se on, että rodulla on kyllä jalostuksen myötä harmillisen paljon ongelmia :/ Toisaalta ajattelen itse, että voihan sairaus (ei vain syringomyelia vaan polvet, sydän jne.) sattua huonolla tuurilla minkä tahansa rodun kohdalla, cavaliereille tietysti vaan vähän suuremmalla todennäköisyydellä.. Tämä vanhempi blenheim rouva on kuitenkin jo 9-vuotias ja virkeä kuin mikä! :)

  Kiitos Chloe ja railakasta lauantaita sinne! :)

 8. Ainakin täyte maistui superhyvältä, nyt kakku on ollut hyytymässä ja toivottavasti maistuu kokonaisuudessaan yhtä herkulliselta! :)

  Kiitos kultainen Elisabete ja ihanaa lauantaita! <3

 9. Voi kiitoksia! :) Iiks, kori on jo pari vuotta vanha, enkä harmikseni millään muista mistä se on.. Saattaisi olla esim. Luhdan tai sitten jostain Kodin ykkösestä? :)

 10. Mun oma bleinheim- rouvani on myös 12- vuotias ja ihan mielettömän virkeä. Ja huolimatta lisääntyneistä sairauksista, luotan edelleen tunnettuihin kasvattajiin ja toisen ottoa suunnittelen. On kyllä totta, että sairaudet ovat yleistyneet ja hyväkään kasvattaja ei voi kaikkea ennustaa :(. Hyvät puolet voittaa silti mahdolliset riskit ;) Aivan ihana tuo rubykin!

  Niin ja oikein, oikein hyvää syntymäpäivää!

 11. Voi että, 12 vuotta on jo todella kunnioitettu ikä! :) Kokosit myös omat ajatukseni hyvin sanoiksi. Itse olen näiden kahden suloisuuden myötä menettänyt sydämeni rodulle täysin ja hyvällä, luotettavalla kasvattajalla voi jo minimoida riskejä aika hyvin :)

  Ruby on kyllä värinä mielettömän ihana, itse haaveilisin vähän black & tanista. Tai blenheim tai ruby taitai.. <3 Olen ennenkin todennut muuten, että on harmi, ettei sinulla ole blogia! ;)

  Kiitos hurjasti onnitteluista! :)

 12. Mulla olisi kysymys tuosta sun olympuksen kamerasta. Itse ostin kyseisen kameran juuri eilen, ja olen huomannut, että kuvat ovat hieman rakeisia. Huomasitko itse saman? Pystyyköhän sitä jostain asetuksista muuttamaan? Kiitos mikäli jaksat vastata! :)

 13. Hui että mitä kiirusta kiirusta täälläkin eletään, kun en ole kerennyt tänne taas pitkään aikaan huutelemaan mitään :p Meillä on vielä puolet ensimmäisestä tenttiviikosta jäljellä ja huh tätä homman määrää!

  Ensinnäkin; toivottavasti sinulla oli mukavat 20-vuotis juhlat! Nyt pääsetkin hyvällä omallatunnolla Lontoossa palkintoshoppailemaan :) Minäkin kotiutin meidän Lontoon reissulta pitkäaikasen haaveeni ja nyt tuo ihana ihana bays komeilee minunkin laukkukokoelmassani. Voi sitä ilon määrää kun kävelin ulos Heathrown liikkeestä valtavan kanssin kanssa. Täytyy muuten sanoa, että en ole pitkään aikana saanut niin ihanaa palvelua kuin kentän Mulberryllä sain!

  Kaiken muun shoppailun ja turistelun lisäksi käväistiin myös siellä Bicester Villagessa mutta mä en jostain syystä onnistunut löytämään mitään! Esim. Mulberryn isompi liike oli remontissa ja toisessa liikkeessä oli aika hintsusti valikoimaa. Seuralaiset teki kyllä ihan kivoja löytöjä esim. Ralph Laurenilta ja Michael Korsilta. Mulla oli ehkä vaan huono shoppailupäivä hmph! :D

  Sinullakaan ei taida enää kauaa Lontoon reissuun olla! Voi että olen kyllä niin kateellinen. Olisin voinut jäädä sinne lopullisesti. Se kaupunki on kyllä mun ehdoton ykkösrakkaus :)

 14. Heippa! Minulla ei kyllä ole ollut ikinä vastaavaa ongelmaa, eikä kuvien kuuluisi olla rakeisia :o Oletko katsonut asetuksista, mikä on ISO-arvo? Jos se on liian suuri, tulee kuvista rakeisia :) Pääset sinne menemällä Menu -> Mukautettu valikko -> Valot/ ISO ja sieltä pääset valitsemaan, kokeile laittaa vaikka 400.

 15. Pauliina! <3 Odottelinkin jo, että milloin oikein pääsen lukemaan Lontookuulumisia! :) Kiitos kaksikymppiset sujuivat loistavasti, mitenkäs muutenkaan kun on parhaat ystävät ympärillä!

  Aivan ihanaa, että teillä on onnistunut reissu takana ja että sait pitkäikaisen laukkuhaaveesikin toteutettua! Onnea uudesta laukkuperheenjäsenestä, teillä on varmasti pitkä yhteinen taival edessä hih ;) Miten Bicesteristä voi poistua tyhjin käsin?! :D

  Lontooseen on tosiaan lähtö jo ensi perjantaina ja olen niin onnellinen, että vihdoin pääsen sinne muruseni luokse! Ja sama täällä, Lontoo iski jotenkin niin kovaa, että rakastan koko kaupunkia :)

  Oli kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa ja hurjasti tsemppiä tentteihin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *