Indiedays Inspiration

Muistatteko vielä, kuinka reilu kuukausi sitten kerroin teille blogini uusista tuulista postauksessa Aamiaishetki ja blogiuutisia? Näitä jännittäviä uutisia onkin saatu kuulla jo monen upean kanssabloggaajan suunnilta, mutta koko ajan on kuitenkin kuiskuteltu, että mikä ihmeen Inspiration. No nyt ei tarvitse enää supista, nimittäin pian aukeaa Indiedays Inspiration, joka tarjoaa yhden sivuston avulla 300 blogia ja tuhat ideaa!

Inspirationissa ajatuksena on se, että lukija löytää yhden sivun alta monta laadukasta blogia sekä kaikki postaukset näkyvät sivustolla upeana kuvavirtana. Kuvilla on itselleni suuri merkitys ja olenkin tästä ominaisuudesta aivan erityisen innoissani! Uusia blogituttavuuksia on huomattavasti helpompaa ja mielekkäämpää etsiä, kun näkee heti alkuun muutakin kuin pelkän nimen :) Uusimpia postauksia voi selata myös aiheittain ja ammentaa inspiraatiota halutessaan vaikka vain kauneuden tai sisustuksen saralta.

Sivusto ei ole vielä auki, mutta saan kuitenkin jakaa teille pienen sneak peekin! Mikäli haluatte hieman etumatkaa muihin ja nähdä jo nyt, mistä tässä kaikessa on oikein kyse, niin klik klik tänne! Tuolta näette pienen pilkahduksen tulevasta sekä kaikki mukana olevat blogit, ja voitte syöttää sähköpostiosoitteenne päästäksenne katsomaan sivuston vielä kehityksen alla olevaa beta-versiota.

Inspirationin on määrä aueta lokakuun aikana, enkä millään malttaisi odottaa! Vielä pitäisi kuitenkin hetki malttaa, mutta käykää ihmeessä tutustumassa tuolla :) Näihin tunnelmiin haluan toivottaa kaikille ihanaa viikonloppua!

6 thoughts on “Indiedays Inspiration

 1. Kylläpä vaikuttaa lupaavalta! itsekin tarkastelen blogeja pitkälti kuvien perusteella, joten tämä tulee olemaan varmastikin mulle oikein kätevä systeemi :) hienoa, että myös sinä olet päässyt mukaan!

 2. Kuulostaa kivalta :) oon samaa mieltä tosta kuva jutusta. Tosi kiva saada kuvia siihen blogi nimen alle, koska kuvat kertovat usein blogista paljon, ja ainakin itellä kuvat on yksi suurimpia “kriteereitä” hyviä blogeja etsiessä :)

  Super suuret onnittelut siis! :)) huippu juttu!

  Sun blogi on kyllä ihan paras! Tyyli ja ajattelutapa on mun kanssa ihan samanlaiset :D heh! Innolla aina uutta postausta odottelen!

  -Janscu

 3. Mahtava kuulla, että tuo kuulostaa lukijoidenkin korviin hyvältä :) Itse olen ainakin jo etsiskellyt innoissani uutta luettavaa tuolta kuvavirtojen avulla! Ja kiitos, on kyllä todella hienoa olla tässä mukana :)

 4. Mahtavaa, että tämä kuulostaa lupaavalta teidänkin korviinne! :) Ja minä ainakin olen jo löytänyt uusia kivoja blogeja paljon helpommin kuvavirtojen avulla!

  Voi kiitos onnitteluista ja kauniista sanoistasi, piristivät hurjasti aamuani! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *