I’m Off To London!

Oiikein hyvää, joskin todella aikaista huomenta!

Silmät ovat vielä vähän sikkuralla, mutta mieli korkealla. Nyt on nimittäin suuntana lentokenttä ja Lontoo, jossa näen vihdoin piiitkästä aikaa oman muruseni! ♥ Voi että tätä on odotettu, aivan ihana pidennetty viikonloppureissu edessä!

Ihan yksin en muuten ole matkustamassa, vaan myös vanhempani lähtevät minilomalle mukaan. Siitä onkin aikaa useampi vuosi, kun olen heidän kanssaan matkustanut :) Nyt kuitenkin kimpsut ja kampsut kasaan ja kentälle! Olen ajastanut teille pari ajankohtaista postausta, kuten tälle iltapäivälle kovasti toivotut reseptit synttäriruokiini, livenä palaillaankin sitten aikaisintaan vasta ensi maanantaina!

Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

26 thoughts on “I’m Off To London!

 1. Hauskaa lomaa! :) Minäkin pääsen töiden jälkeen minilomalle Helsinkiin ja Tallinnaan. Täytyisi vaan vielä se 8 tuntia jaksaa ahertaa;)

 2. Kiitos Hjenn ja aivan ihanaa rentoutumislomaa teillekin! :) Koit jaksaa pusertaa vielä vika työpäivä! Meillä alkoi matka hyvin, kun odotellaan tunnin verran kentällä koneessa lentolupaa.. :D

 3. Oikein mukavaa matkaa! Täällä odotellaan jo malttamattomana Lontoon postauksiasi! Vielä työpäivän kun jaksaisi, niin sitten tämäkin tyttö pääsee Lontooseen! :)

 4. Voi nauti nyt minunkin puolesta! <3 Innolla jo odotetaan, että mitä ihanaa sinä sieltä Lontoosta löydät mukaan tuotavaksi tänne Suomeen ;D

 5. Aivan ihanaa matkaa sinulle, toivottavasti Lontoossa sää suosisi, täällä kanaalin toisella puolella kun vain sataa.

  Sinulle on muuten haaste blogissani!

 6. Lontoo-postauksia tulossa varmasti ja oikein urakalla! ;) Toivottavasti sinulla on ollut myös ihana reissu, minä menetin taas kerran palasen sydämestäni kaupungille!! :)

 7. Voi kiitos, nautin kyllä täysin rinnoin! :) Hih, mitään mieletöntä saalista en mukanani kotiin raahannut, mutta sitäkin mieluisampia löytöjä kylläkin.. ;)

 8. Kiitos Mrs J, ihana se kyllä olikin! Lontoossa säät olivat vaihtelevat, mitäs muutakaan ;) Saimme onneksi nauttia välillä vähän auringostakin, mutta tuuli veti kyllä lämpöasteet melkeinpä pakkasen puolelle ja vettä tihutti! Se ei kuitenkaan mieltä paljoa madaltaut :)

  Oi kiitokset, minäpä menen heti kurkkaamaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *