Iltapäiväkahvit

Heippa ja oikein ihanaa lauantaita!

Vihdoinkin viikonloppu, pääsin perjantaiaamuna ylös ihan vain sen ajatuksen voimin, että seuraavana päivänä saan herätä ilman kellon pirisevää ääntä. Tänään nukuinkin oiikein pitkään ja makeasti! Aamupalailun ja pyjamassa hengailun jälkeen mieleni teki ihan hirmuisesti tuoreita sämpylöitä, joiden tekemisen olen kuitenkin aina jostain syystä kuvitellut olevan ylitsepääsemättömän vaikeaa. Ehkä yhdistin taikinan teon ja pitkon pyörittelyn niin vahvasti korvapuustien leipomiseen, ne kun eivät viime kerralla, krhm, ihan menneet niinkuin Strömsössä… Harmi, ettei minulla ole tästä enää kuvamateriaalia todisteena, sillä saataisiin yhdet jos toisetkin naurut aikaiseksi :D

Sämpylät sen sijaan onnistuivat jopa tältä pikkukodinhengettäreltä täydellisesti ja niitä nautiskeltiinkin iltapäiväkahvin äärellä. Voiko päivästä tulla tämän jälkeen enää muuta kuin hyvä? :) Illalla on taas tiedossa eräät synttärijuhlat, syys- ja lokakuu ovat oikeaa synttäreiden aikaa ystäväpiirissämme!

Ei siis muuta kuin hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! ♥

10 thoughts on “Iltapäiväkahvit

 1. Oi miten ihana kuulla :) Minä suorastaan rakastan tuoreita itsetehtyjä sämpylöitä! Nyt kun hoksasin niiden helppouden, tulen varmasti herkuttekemaan näillä useamminkin ;)

  Rentouttavaa sunnuntaita!

 2. Hih, iltapäivän ainakin ;) Ensi kerralla täytyy kyllä pyöräyttää nuo heti aamusta aamiaispöytään!

  Ihanaa sunnuntaita! :)

 3. Pitäisi useamminkin tehdä näitä aamiaispöytään :) Olivat kyllä hurjan herkullisia!

  Leppoisaa sunnuntaita, kaimasein ;)

 4. Heippa elisa, tottahan toki on mahdollista saada :) Tein ohjeen Pirkan sämpyläjauhopussin mukaan, voin kopioida sen tänne huomenna paremmalla ajalla! Hih, eivät kyllä ainoastaan näyttäneet hyviltä vaan maistuivat niiin herkullisilta ;)

 5. So am I, if you haven't already noticed ;) The mugs are from a Finnish brand, Iittala, they sell those everywhere in Finland but I'm afraid that's not helping you at all :/ You must come here to buy some mugs! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *