Happy Birthday To Me!

Jihuu, nyt sitä ollaan sitten virallisesti siirrytty kaksikymppiseksi! Sen kunniaksi loikoilin aamusella sängyssä niin pitkään, että olin saanut unihiekat silmistäni. Valmistin itselleni herkkuaamiaisen, joka nautittiin kaikessa rauhassa vällyjen välissä. Aika hyvä aloitus synttäriaamulle, eikö? ;)

Aamun paras oli kuitenkin ovikellon soitto, sain kukkalähetyksen “Lontoosta” ♥ Voi että, kyllä nyt on yhtä suurta hymyä tämä tyttö! :)

76 thoughts on “Happy Birthday To Me!

  1. Voi kiitoksia kovasti! Hih, en osannut ollenkaan odottaa mitään tuollaista joten ajatus oli aivan ihana :)

  2. Kiitos oikein kovasti, Elisa! :) Tämä oli kyllä mielettömän romanttinen ele poikaystävältäni. Sain ihania lahjoja niin ystäviltäni kuin perheenjäseniltäkin, suurimmaksi osaksi toivomiani astioita ja sisustusjuttuja omaa kotia varten :) Ehkäpä kuvaan jotain tännekin piakkoin!

  3. Onnea hirmusti! :) Ja ah mikä poikaystävä.. Kyllä teillä vaan luja suhde tuntuu olevan kun näin pitkän ajan kestätte erossakin. Mahtavaa.

  4. Mielettömän ihanaa synttäripäivää twentysomething Jonna! :) lupaa mulle, että synttärishoppailet viikonloppuna sitten oikein olan takaa ;)

  5. Voi kiitos kovasti, Chloe :) Hih, tämä oli kyllä todella herttainen ele häneltä ja täydellinen yllätys! Kieltämättä välimatka tuntuu vain vahvistavan ja sen verran monta yhteistä vuotta jo takana, että pohja on luja. Aivan ihanaa nähdä muutaman päivän päästä!

  6. Voi kiitoksia Pauliina <3 Hih, siitä ei ole kyllä epäilystäkään kun Lontoon kamaralle pääsee.. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *