Brunssiasu ja takkirakkautta

takki / Gant
housut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / LV
saappaat / Kookenkä

Tässä vielä eilisen brunssiasua, tai lähinnä ulkotamineita :) Mittari on näyttänyt viime päivinä niin alhaisia lukemia, että tämä vilukissa kaivoi jo villakangastakin esiin! Vaihdoin tosin lämpimämpään takkiin ihan mielelläni, sillä vihdoin minulla on kaapissani klassinen ja ennen kaikkea laadukas villakangastakki! Olen aikaisemmin ostanut lähes joka vuosi uuden takin esimerkiksi Zarasta, kun edellinen on huonojen materiaalien vuoksi mennyt jo niin nukkaantuneeksi ja kertakaikkiaan ruman näköiseksi.

Takkia on siis etsitty kissojen ja koirien kanssa, mutta täydellistä ja sopuhintaista yksilöä ei meinannut millään löytyä. Elokuun lopussa kävimme Lilin kanssa sovittelemassa hänelle takkia ja kuinka ollakaan, Gantin klassinen tummansininen peacoat oli juuri sitä mitä olin etsinytkin! Onneksi omaa kokoani oli vielä yksi jäljellä, ja saimme molemmat uudet takkimme, kiitos siis vain vinkistä, Lilisein ;)

Takki on ollut jo muutaman kerran käytössä ja olen aivan ihastunut siihen. Paitsi että se on tietysti lämmin, sopii se simppelin mallinsa puolesta myös lähes kaikkien asujen kanssa! Uskon, että meillä on pitkä yhteinen taival edessämme ;)

15 thoughts on “Brunssiasu ja takkirakkautta

 1. Ihana takki! :) Hihi mulla on tänään lähes identtinen asu, tosin takkina trenssi ja laukkuna Dorset :D

 2. Villakangastakki on kyllä yksi ehdoton aarre, joka pitäisi jokaisen kaapista löytyä!
  On kyllä komia yksilö. ;)

 3. Hih, mäkin oon ottanut omani jo käyttöön!:) Voisin kyllä vannoa, että tämän syksyn paras ostos, sopii tosiaan melkein asuun kuin asuun! Ja arvaa muuten, löysin vihdoin sen tikkitakinkin, tosin toisen kun se Zaran. Jeijj!

 4. Kiitos Anne! :) Hih, hyvä maku meillä siis ;D Minä en kyllä enää pärjää pelkällä trenssillä, hrr!

 5. Hihih, tämä on kyllä sellainen aarre että ;) Oli todella hankala löytää sopuhintaista yksilöä! Kiitos ihanainen RagDoll!

 6. Hyvä, etten ole ainoa lämpimämpiin takkeihin jo siirtynyt :D Ja ehdottomasti, helpottavaa ettei tarvitse enää joka syksy metsästää uutta :) Ai löysit? Vähän hyvä! Tarkempaa raporttia odotellessa ;)

 7. Ihan mielettömän ihana tuo villakangastakki :) Just tänä aamuna töihin mennessä mietin ettei enää kyllä trenssissä meinaa tareta, täytyy kaivaa omatkin takit esille!

 8. Mä en taas pärjää talvella, jos alan jo käyttämään villakangastakkia :D Mutta tiedätkö, siellä Helsingissä oli ainakin viime viikonloppuna paljon kylmempi kuin täällä, joten en ihmettele että paksumpaa vaatetta täytyy jo ottaa esiin :)

 9. Ihan hyvä pointti kyllä! Ja jep, täällä oli sunnuntaiaamuna huikeat -1 astetta, joten kyllä siinä vaan oli kaivettava paksumpaa takkia esiin :D

 10. Kiitos, se on kyllä aivan ihana kaikessa klassisuudessaan :) Hrr, trenssi käy tosiaan jo kylmäksi, paksumpaa takkia esiin niin ei vilustuta! :)

 11. Voi, kuinka kauniisti sanottu! Kiitos hirmuisesti <3 Ja terkkuja täältä verkkareiden, collegepaidan ja tohveleiden keskeltä, että se siitä tyylikkyydestä hih ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *