Asu 12.10.

Huomenta! Kävin eilen pikaisesti ulkona ystäväni kanssa ja sainpa värvättyä itselleni pitkästä aikaa hovikuvaajankin ;)

Bleiseri, paita ja housut / Zara
laukku / LV
nilkkurit / Zara
Kello / MK
rannekoru / MbyMJ

Illan asuksi valikoitui sekoitus viime kesän pitsiä, sekä syksyistä viininpunaista tämän hetkisen suosikkibleiserini muodossa! Kaivoin kaapista viime talvena Zara TRF:n puolelta ostetut mustat mokkaiset wedge-nilkkurit, jotka ovat kyllä hurjan mukavat jalassa. Kaipaisin saman tyyppisiä siroja nilkkureita hieman korkeammalla korolla ja mieluiten ilman nauhoja, mahtaako kenelläkään olla vinkkiä mistä sellaiset voisi löytää? :)

Tänään aionkin sitten ihan vain ottaa rennosti sekä hoitaa alta pois muutamia tekemättömiä kouluhommia ja huomenna suuntaamme ihanien tyttöjen kanssa brunssille! Täydellinen viikonloppu tiedossa siis :) Ihanaa lauantaita teillekin sinne ruudun toiselle puolelle!

14 thoughts on “Asu 12.10.

 1. Heippa Jonna! :) Oikea kello (samanlainen kuin sinulla) löytyy nyt ranteesta, enkä voisi tyytyväisempi olla! Tällä kertaa kyselisin vähän upeista Geox-merkkisistä ruskeista nahkasaappaistasi. Onko niissä lämmin vuori ja osaatko sanoa tarkeneeko niillä kylmemmillääkin ilmoilla? :) Ja vielä tuosta koosta, kun oma jalkani on n. 37,5 niin suosittelisitko silti ottamaan koon 36 kyseisistä kengistä? Kiitos kovasti etukäteen jos ehdit vastailla. :)

 2. Tosi ihana asu! Toi bleiseri on tosi nätti!

  Löysin juuri blogisi ja ihastuin! Harmi etten ole aikaisemmin törmännyt blogiisi! Mutta uusi vakkari lukija täällä! :)

 3. Heippa taas S! :) Oi miten kiva, että oikea kello löytyi! Saitko sen toisen myytyä helposti?

  Geoxin tummanruskeista saappaista pidän kyllä hirmuisesti :) Saappaissa on vaan sellainen todella ohut vuori, ei siis varsinaisesti mikään sellainen jonka tulisi lämmittää viileämmillä ilmoilla :/ Hyvin niillä kuitenkin pärjäsin viime talvenakin, paukkupakkasilla sitten Uggit jalkaan ;)

  Ja hitsi, tuo koko onkin sitten hankala juttu.. Oma kengän kokoni on tosiaan 36 ja otin näistä koon 35, mutta en tiedä miten tuon puolikoon kanssa.. Melkein suosittelisin sinua tilaamaan sekä koon 36 että 37, Spartoollehan on ilmainen palautus kuitenkin :) Puolikoon kanssa tuo 36 voi kyllä olla pieni, mutta tilaamallahan sen sitten näkisi. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! :)

 4. Voi kiitos ja kiva kuulla, että sait tästä inspiraatiota! :) Minullakin pitsipaita oli jäänyt kaapin uumeniin kesän jäljiltä, mutta hyvinhän se käy näin syksylläkin.

 5. Heippa ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! :) Kiva kun jätit kommenttiakin, kylläpä ilahduin sanoistasi :) Mukavaa viikonloppua!

 6. Toivoisin kovasti että voisit auttaa minua pulmassani!

  Mulla on sun kameran 'pikkusisko' ja otin sillä eilen ekat kuvat ja nytku laitoin ne koneelle ni ne kuvat on “ohuita”. Ku menen asetuksiin ja otan sieltä kuvasuhde mistä niitä voi säätää, niin pystyn sääätämään vain sitä korkeuden kuvasuhdetta (16:9), mutta se leveyden kuvasuhde on ns. “lukittu” siihen (4:3) mitä pitäisi tehdä? Kiitos jo etukäteen :)

 7. Moikka!

  Tarkastelin oman kamerani asetuksia ja minulla kuvasuhde on sama, 4:3. Korkeus on noissa kaikissa sama, 4032 pikseliä, leveys vain muuttuu vaihdettaessa esimerkiksi tuohon 16:9:ään. En kyllä ymmärrä, miten kuvat voivat sitten näkyä koneella ohuina.. Pystytkö lähettämään minulle sähköpostiin (jonnamaista@luukku.com) jonkin mallikuvan, niin näen kuvan tiedoista enemmän ja voin yrittää auttaa :)

 8. Vaihdoin nyt sen toisenki tohon 4:3, ja kuvat leveni! Onko sulla näissä kuvissa mitkä suhteet? :)

 9. No höpsistä, kyllä sitä nyt yhdet kuvat pystyy ottamaan ilman vilustumista ;D En siis tosiaankaan kulkenut pelkästään noissa tamineissa muuten ulkona! Ja ystäväni lähti eilen ulos oikein kunnon parkatoppatakissa, joten toppis esiin vaan jos siltä tuntuu hihih :D

 10. Kommentoin näihin aina samaa: upea asu taas kerran! :D Sinä tyttö kyllä osaat tuon pukeutumisen taidon ;) Vaikka eipä sillä, oot kyllä niin kaunis, että näyttäisit upealta vaikka jätesäkissä! :)

 11. Voi murunen <3 Et tiedä millaisen hymyn sait nassulleni aikaiseksi, olen ihan otettu kauniista sanoistasi, KIITOS! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *