Asu 10.10

Heipparallaa!

Pitkästä aikaa asua, jossa olin eilen ensin siellä Hullareilla pyörähtämässä ja illalla vielä luennolla. Kaivoin pienen tauon jälkeen valkoisen bukleejakkuni kaapista ja olen edelleen yhtä hurmioissani siitä! Ihan harmittaa, etten tuolloin hankkinut jakkua myös tummansinisenä, höh…

Bleiseri, toppi ja farkut / Zara
huivi / Mulberry
laukku / Longchamp
rannekoru / Marc by Marc Jacobs
kello / MK

Voi kunpa saisin pian teille hieman mielenkiintoisempia asukuvia, enkä vain tällaisia pieniä palasia… Noh, ehkä nämä ovat parempia kuin ei mitään kuitenkin? :) Kohta käyn keittelemässä iltapäiväkaffet ja suuntaan viikon viimeiselle luennolle, mukavaa torstaita ja viikonlopun odotusta!

14 thoughts on “Asu 10.10

 1. Nämä pienet palaset ovat just kivoja mun mielestä:) Ja tuo jakku on kyllä ihana!

 2. noit jakkuja on lontoossa vaikka millä mitalla ;-) niin sinistä kuin valkostakin ! äkkiä tänne zaroja kiertelemään :-D

 3. No kiva kuulla, ettette ihan kyllästy näihin :) Jakusta pidän kyllä ihan hirmuisesti, se on niin mukava päälläkin! Jos törmään vielä tummansiniseen tuollaiseen, niin täytyy ehkä harkita..

 4. Mitähh, ihanko totta! En tosin ole ihan varma, olisiko niitä keskustan Zarassa kun en ole käynyt siellä aikoihin.. Ehkä jakkuja olisi Lontoossa jäljellä vielä parinkin viikon päästä! ;)

 5. No hyvä niin :) Toivottavasti saisin kuitenkin jo ensi kerralle parempia asukuvia! Kiitos Dahlia ja ihanaa viikonloppua!

 6. Kiitos Miims sekä kehuista että hyvästä vinkistä! Täytyypä ehdottomasti pistää tuo korvan taakse :) Mangolla on tosiaankin pikkuisen parempi hinnoittelu verrattuna Zaraan, Mangon jakun saisi 60e halvemmalla, HUH :D

 7. Niinpä :) välillä kyllä ihmettelen Zaran hintoja. Joskus samankaltaisen vaatteen voi löytää mangosta ja vielä suht samaa matskua ja se on roimasti halvempi (?) mikä lie syy mutta minua aina ihmetyttää tämä :)

 8. Älä muuta turise! Mangossa materiaalit on yleensä vielä parempia ja hinta silti useammankympin alempi, kumma juttu! Etenkin juuri Zaran bleisereiden hinnat kauhistuttaa, hrr.

 9. Heippa! Huivi on ostettu Mulberryn liikkeestä Fabianinkadulta :) Omani on hankittu jo viitisen vuotta sitten, jolloin se maksoi muistaakseni 70e. Tässä välissä materiaali on muuttunut ja hinta noussut roimasti, nykyään hinta on 120e.

 10. Heippa! Onko laukkusi keksikokoinen roseau vai se suurin niistä :) Ja mistä se on ostettu ja paljon oli hintaa :)

 11. Moikka! En mene ihan takuuseen koosta, mutta mielestäni se on suurempaa kokoa :) Ainakin sinne mahtuu A4-kokoinen vihko/kansio ihan helposti! Olen ostanut tämän jo kaksi vuotta sitten Stockalta, joten hintaa en millään muista prikulleen ja se on saattanut siitä jo muttua, mutta se pyöri muistaakseni jossain 250e:n hujakoilla :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *