20!

… tai no en nyt ihan vielä voi kehaista siirtyneeni virallisesti aikuisiän puolelle, mutta ainakin juhlat on jo juhlittu! Ja loistavat juhlat olikin, oli ihana nähdä kaikki rakkaimmat ystävät samassa paikassa samaan aikaan :) Söimme hyvin (vähän liiankin hyvin, synttärisankari joutui jossain vaiheessa menemään sohvalle pitkälleenkin paisuneen vatsansa kanssa:D), vaihdoimme kuulumisia ja nautiskelimme hyvää viiniä. Loppuillasta siirryimme vielä keskustaan muutamaksi tunniksi istuskelemaan!

Mitäs täällä sitten tarjottiin? Ystäväni oli suuri apu tarjoilujen väsäämisessä ja loihdimme muun muassa bruschetta-leipiä, fetapinaattipiirakkaa, kanapastasalaattia sekä jälkiruuaksi mangojuustokakkua. Juustokakku oli ensimmäinen ikinä leipomani ja se oli menestys, vaikka itse sanonkin!

Semmoiset synttärikekkerit, kiitos valtavasti kaikille, jotka pääsivät paikalle ♥ Ensi viikolla kahvitellaan oikeana päivänä vielä perheen kesken ja loppuviikosta pääsen viettämään synttäreitä muruseni luokse Lontooseen, eihän tässä voi kuin olla yhtä hymyä :)

54 thoughts on “20!

  1. Kaunis synttärisankari! Ja tarjoomukset näyttää hurjan herkullisilta! Bruschettoja olen itsekin joskus väsäillyt ja hyviä oli! Tuosta mangojuustokakusta olisi kiva saada ohje :)

  2. Voi kiitoksia! :) Täytyy kokeilla noita bruschettoja joskus uudemman kerran, me nimittäin laitoimme täytteen hieman liian aikaisin ennen vieraiden saapumista leiville, niin ne vähän lässähtivät. Mangojuustokakun ohjetta tulossa huomenna iltapäivällä ajastettuna! :)

  3. Googlella eksyin herkullisten tarjottavien perässä blogiisi :) Olisiko sulla antaa ohjeita näihin herkkuihin? Juhlatarjottaviksi aivan upeat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *