Vaaleanpunainen sunnuntai

Kuten jo kerroin, niin tätä sunnuntaita vietettiin varsin suloisissa tunnelmissa! Siskontyttöni täytti nimittäin huimat kaksi vuotta, jota juhlittiin tänään koko suvun voimin. Tässä muutama fiilistelykuva :)

Oli paljon lahjoja, pieniä ja suuria, kovia ja pehmeitä… Saisikohan täti yhtä monta pakettia ensi kuussa? ;)

Herkullisia tarjottavia, kuten nämä lasten synttäreille erityisen hyvin sopivat cake popsit eli suomalaisittain kakkutikkarit…

Neiti itse oli oikea tädin prinsessa hamosessaan ♥

Lopuksi vielä maailman liikuttavin näky, kun pikkuneiti sai vanhemmiltani lahjaksi ikioman kameran! Kyllä, uskokaa tai älkää, niin 2-vuotiaallekin löytyy iskuja, kolhuja ja roiskeita kestävä pikkukamera, Nikonin Coolpix S30 ;) Voi sitä riemua, kun nappia painamalla sai otettua isistä tai äidistä kuvia, “Kiva kuva tuli”. Neiti omaksui uuden vempeleen heti, vieraiden lähtiessä tuli kiire ottaa kuva, “Missä mun kamera?”

Näihin tunnelmiin, oikein vaaleanpunaista sunnuntaita kaikille!

29 thoughts on “Vaaleanpunainen sunnuntai

 1. Hei tervetuloa myös minun blogiini, jossa tällähetkellä arvonta käynnissä :)
  Saa osallistua :)
  Dayafterday2012.blogspot.fi

 2. Eii, niin liikkis toi pikkumimmi aww!<3 Jos noin nuorena aloittaa kuvaamisen, niin kuvittele millainen kameravelho hän on vaikka meijän iässä, voi vitsit!!:)

 3. No eikö, ihan mahdottoman suloinen näky! <3 Noniinpä, neiti on ollut kovin kiinnostunut valokuvista ja kameroista, niin kyllä siitä vielä jotain tulee ;) En olisi ikinä kuvitellut, että tuonkin ikäiselle löytyy ihan oikea kamera!

 4. Hihih, niinpä! :D Muutama vuosi tosin varmaan vielä vierähtää, siihen asti saa seurailla vierestä tädin touhuja ;)

 5. Vautsi, onpa hauska lahjaidea. Aivan ihana näky noin pieni kamera kädessä! :) Juhlat näyttävät oikein kivoilta muutenkin.

 6. Heheh, me ollaan vähän koko perhe tällaisia kameraihmisiä, niin ei välty kaksivuotiaskaan innostukselta ;D

 7. Eikö vaan! Minulle ei olisi tullut mieleenikään, että noinkin pienelle ihmiselle löytyisi sopiva, ihan oikea kamera :) Hän oli kyllä niiin mainio kameransa kanssa pikkukätösillään!

 8. Hih! Voi että tuosta lahjasta jää ihanat muistot hälle itselleen, kun voi sitten vanhempana katsella itse ottamia kuvia lapsuusajoilta! :)

 9. Eikä! Niin söpö synttärisankari!! Voi että miten liikkis :) tätä ideaa taidan vähän varastaa, ja veljen tyttö neljä vee saattaakin saada joulupukin konttiin tädeiltään kameran! Niin innolla aina tädin kameraa räpeltämässä, että tulisi varmaan tarpeeseen ;)

 10. Hihih, hän oli kyllä supersöpö :) Ja kuule siitä vaan, idea on ehdottomasti varastamisen arvoinen! En olisi tullut ajatelleeksikaan, että noin pienelle ihmiselle voisi antaa kameran! Ja ainakin täällä tosiaan tykättiin lahjasta aivan mielettömästi ;)

 11. Hih, tätä menoa niin kyllä! ;) Ei vaineskaan, toistaiseksi neiti saa tyytyä olemaan vieraileva tähti täällä tädin blogin puolella :)

 12. Päivänsankarilla oli ihana hamonen! Juuri tuollaisesta tyylistä pieni serkkunikin pitää ;)

  Ja voi, viimeinen kuva on aivan ihana! En tiennytkään, että noin nuorellekin voi antaa oman kameran! Mutta näyttää olevan loisto-ostos!

 13. Hän oli oikea prinsessa :) Kengät ovat minusta myös supersuloiset!

  Tuo oli kyllä aivan mieletön idea, ei olisi minullekaan tullut ekana mieleen :) Neiti on ollut koko ajan niin kiinnostunut katsomaan kuvia ja muuta, joten oli kyllä sopiva lahja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *