Uusi kuu ja uudet kujeet

Iltaa! Tänään oli viimeinen vuoro kesätyössäni ja vähän on haikea fiilis, kun ei enää näekään ihania tyttöjä joka päivä töissä! Syyskuu on kuitenkin täynnä kaikkea uutta ja kivaa, tosin jonkin aikaa saan ihan lomaillakin. Minulla on vähän niinkuin pieni kesäloma nyt ;) Loppukuusta alkaakin sitten avoimen yliopiston kurssit, joita odotan innolla!

Nyt iltani jatkuu ylläolevien suklaisten herkkujen parissa. En ole aikaisemmin maistanut muita kuin ehta-aitoja Ladureen macaronseja, mutta nämä Stockan Bakerysta napatut pikkuherkut veivät kyllä kielen mennessään. Tällä hetkellä pinosta ei ole kuin yksi jäljellä ;) Seuraavaksi pitäisi maistaa kovasti kehuttuja pakastealtaasta löytyviä Pirkan macaronseja!

Nyt pyjamahousut ja tohvelit jalkaan ja sohvannurkkaan Junior Masterchefin pariin! Sitä katsellessa kyllä huvittaa, kun ei kaksikymppisenä edes tiedä kaikkia ruokalajeja, joita nuo alle kymmenvuotiaat söpöliinit taikovat. Saati että tämä kodinhengetär pystyisi itse samaan, huh!

Mukavaa illanjatkoa!

27 thoughts on “Uusi kuu ja uudet kujeet

 1. Minä puolestani en ole koskaan maistanut Ladureen macaroneja! Stockan omat ovat kyllä nameja. Ja tuota Pirkkaa pitää kokeilla, ainakin helpompi toteuttaa kuin Laduree:) Hauskaa herkkuiltaa!

 2. Minun kuvanihan se siellä! Kiitos kun ilmoitit, tekijänoikeus- ja kuvien lainaamisjutut ovat olleet kovasti mielessäni viime päivinä, joten tosiaankin halusin tietää kuvani olevan tuolla. Täytyykin laittaa hänelle viestiä :)

 3. Suuntasin Pariisissa ollesssani heti innoissani ihanien pastellivärien täyttämään Laduree'hen ja nautiskelin macaronit Champs Elyseen puistolla, oih ja voih!

  Pirkkaa on kyllä kehuttu kovasti, vielä kun löytäisin ne jostain K-kaupsta, viimeksi ei tärpännyt :) Hih kiitos, tällä herkkusuulla vaan loppui herkut kesken ;)

 4. Heippa Jonna!:) Ilman muuta, en tosiaan tiennyt sen olevan sinun ottama kuva! Löysin sen jonkun muun blogista ja katoin että oi ompas ihana kuva ja nappasin sen itsellenikin! Poistan bannerin heti aamusta kun saan tehtyä uuden tilalle. Kiva kun tulit ilmoittamaan asiasta ja kivaa illanjatkoa!

 5. Kiitos ymmärryksestäsi! :) Ajattelinkin, ettet varmaan tahallasi sitä siihen tietäen laittanut. Olen vain ihan juuri nämä viimeiset pari päivää miettinyt näitä kuvien lainaamisia ihan omaltakin kantilta, niin halusin tulla sitten sanomaan :)

 6. Haha arvaa paljon mun suu loksahti auki kun katoin yhen jakson tota junnu chefiä : D

  T. Erittäin kädetön kokki ystäväsi E ;)

 7. Asutko yksin vai vielä kotona? :) Ihana tää sun blogi! <3 Mukavaa maanantaita sinulle.

 8. Oikein ihanaa lomaa sinulle! Ja kiitos Pirkan pakastevinkistä, en ole niihin tutustunut kun Keskon kilpailijalla käyn ruokakaupssa (tapa jonka oppi kun oli sillä kilpailijalla koko opiskeluajan töissä). Pitää tehdä pieni reissu toiselle puolelle käytävää Cittarin puolelle tänään :)

 9. Moikka! Olit vähän aikaa sitten pariisissa, osaisitko suositella mitään hotellia hyvien kulkuyhteyksien varrella?:)

 10. Höhöttelin itsekseni kun mietin sua siellä polttamassa nuudeleita pohjaan.. <3 Pitäisköhän meidän hakea tonne ens kerralla? ;)

 11. Kiitos Dahlia, se tulee kyllä nyt tarpeeseen :) Minä en viimeksi Pirkkaa nähnyt K-kaupassa käydessäni, mutta ehkä minunkin täytyy poiketa ensi kerralla Cittarissa, josko sieltä löytyisi :) Ovat kuulemma herkkuja!

 12. Heippa! Me majoituimme sellaisessa hotellissa kuin Hotel Lenox Montparnasse (http://www.paris-hotel-lenox.com/fr/), jonka varasimme ebookersin kautta. Hotellilta pääsi noin. 10-15 minuutissa suoraan metrolla keskustaan, joten me koimme sijainnin oikein hyväksi :) Lähempänä keskustaa kun olisi sitten saanut maksaa reippaasti enemmän.

  Hotellimme vieressä oli kaikki leipomot, viinikaupat, monen monta ravintolaa jne. Voin lämpimästi suositella! :) Oi että, tulipas ihan kamala kaipuu takaisin!

 13. No siis tottakai! Eiköhän pistetä hakupaperit vieläpä ihan “senior” Master Chefiin ;D

  – E

 14. Suosittelen myös testaamaan Ph7 kahvilan macaronseja ateneuminkujalla, jotka vievät mielestäni voiton stockan macaronseista:)

 15. Hmm, en ole sellaisesta paikasta kuullutkaan! Kiitos kovasti vinkistä, jos ne Stockan macaronsit peittoavat niin sitten niitä on ehdottomasti testattava ;) Oioi, tulipas taas himo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *