Takkikauden avaus

Olen sinnitellyt viimeiseen asti bleisereillä ja neuleilla luottaen kerrospukeutumiseen, nyt ilma on kuitenkin viilennyt sen verran, että syystakit oli pakko kaivaa säilöstä esiin. Olen kuitenkin kertonut rakastavani syksyn pukeutumista, joten toissapäivänä luennolle kauheaan viimaan ja tihkusateeseen lähtiessäni otin innolla erään lempitakkini käyttöön!

Pidän hyvin monenlaisista takeista, suosikkini on monen muun klassiseen tyyliin luottavan tavoin perinteinen trenssi, joka löytyy kaapistani vaaleanbeigenä. Trenssin ohella pidän myös hieman rennommista yksilöistä ja tämä Zarasta, ehkä vuosi, kaksi tai jotain siltä väliltä sitten hankittu takki on yksi lemppareistani! Ei liene yllätys, että ihastuin ensisilmäykseltä sen näyttäviin kultaisiin yksityiskohtiin… ;)

Kuten sanottua, takista on moneksi. Rennompana päivänä otan vyön pois ja paritan takin kaveriksi tennarit, kun taas esimerkiksi saappaiden kanssa puettuna vyö korostaa kivasti vyötäröä ja saa takin näyttämään hieman siistimmältä. Lisäksi materiaali on trenssiä tai villakangastakkia parempi sadekeleille! Täydellinen välikausitakki siis :)

Mikä on teidän suosikkitakkinne? Kiinnostaisiko teitä muuten katsaus muihinkin kaapistani löytyviin syystakkeihin? :)

24 thoughts on “Takkikauden avaus

 1. Kiinnostaisi suuresti nähdä kaappisi muutkin syystakit ja talvitakitkin olisivat kiva nähdä:))
  -V

 2. Onpas nätti takki! Mulla on eniten käytössä trenssi, se on sopiva kun lämmittää tarpeeksi ainakin näin alkusyksystä, mutta on silti ohut eikä hiosta niin kuin vaikka nahkarotsit :-)

  Tee ihmeessä esittely syystakeistasi, kiinnostaa kyllä!

 3. Ehdottomasti minä ainakin tahtoisin nähdä syystakit. Itse kun hamstraan takkeja siihen malliin, että olisi mukava nähdä, millainen valikoima muilla on olemassa :)

 4. Tosi nätti takki, ja sopii tosiaan varmasti moneen menoon kun malli on tuollainen rento mutta siisti! (:

  Mulla on tullut käytettyä nyt enimmäkseen juuri vaaleaa trenssiä ja konjakinväristä nahkatakkia johon saa nyt ilmojen kylmetessä vielä lisätä söpön karvakauluksen. (: Välikausipukeutuminen on kyllä kivan monipuolista!

 5. Kivan näköinen, onko musta vai tum.sin.? Käytätkö muuten untuvaparkaa pakkasilla? Ehdottomasti kaikki takit näytille :)

 6. Kiitos Aino! :) Trenssi on kyllä helppo ja tosiaan ihan lämminkin, kun alle laittaa vaikka neuletta. Kiva, että kiinnostusta löytyy, täytyypä ryhtyä pian tuumasta toimeen ;)

 7. Vai ollaan siellä takkihamstereita ;) Itsekin kyllä vähän hätkähdin, kun takkikaappi alkoi näyttää täyttymisen merkkejä! Yritän pian saada jotain aikaiseksi :)

 8. Kiitos Annastiina, monikäyttöisyys on tuossa kyllä parasta :) Oi konjakinvärinen nahkatakki kuulostaa hurjan kivalta karvakauluksineen kaikkineen! Isken itse silmäni kaupoissa aina kaikkiin takkeihin, missä on karvahuppu :)

 9. Itseasiassa en ole ihan varma.. :D Luulin tuolloin ostaneeni mustan takin, kunnes jossain vaiheessa joku ystäväni väläytti sen olevan tummansininen. Ehkä se on jotain siltä väliltä siis ;) Pakkasilla käytän tosiaan ihan kunnon untuvaparkaa, omani on parin vuoden takainen Everestin punainen takki :)

  Kiva, että kiinnostusta löytyisi! Yritän pian saada jotain esittelyä aikaiseksi :)

 10. Olisi kyllä kiva nähä sun takit :) Sitten ois ihana jos sulta sais kaks postausta päivässä kun näitä on niin ihana lukea!

  Mitä sulla on tuossa kuvan huulimeikissä? Ihana väri.

 11. Hih, kiva kuulla :) Yritän mahdollisimman pian saada takkijuttuja aikaiseksi! Ja voi valitettavasti minulla ei mitenkään ole aikaa postata kahta kertaa päivässä :/ Tällä hetkellä olen parhaimmillani aamut töissä ja illat luennoilla, joten ylimääräistä aikaa bloggailuun ei oikein ole. Toivottavasti kuitenkin sitten yksi kattavampi postaus päivässä olisi mieleesi ;) Olen tosi imarreltu, että jaksaisit lukea juttujani enemmänkin!

  Niin ja tuosta huulimeikistä, siinä on juurikin se luottamani kombo, Diorin värillinen Lip Glow-voide ja päällä Lip Maximizeria :) Molemmat vilahtavatkin edellisessä postauksessani!

 12. Tosi kivannäköinen takki, jotain ton tyylistä kaipaisin omaankin kaappiin, kun nyt sieltä löytyy lähinnä puuvillaisia takkeja ja ne ei ole kovin käytännöllisiä täällä Suomessa :)

 13. Harmi :/ onneksi sun postaukset on yleensä mukavan pituisia ettei vaan jotain yhtä kuvaa ja pari riviä tekstiä. Kiitos siitä :)

  Aika paljon sulla hommaa joten jaksamista kouluun ja töihin!

  Mulla on tuota Lip Clow- voidetta, mutta siinä ei ole väriä. Eli niitä saa värillisenäkin?

 14. Kiitos! :) Voi niillä ei tosiaan oikein täällä sateisessa Suomessa pärjää, toivottavasti löydät jonkin kivan takin, jolla pysyt lämpimänä ja kuivana! :)

 15. Siihen pyrinkin ja luulen, että jos bloggailisin useamman kerran päivässä niin postaukset voisivat tosiaankin mennä lyhyiksi jutuiksi ja aikamoiseksi diipadaapaksi! :D Ja piti sanomani, että toki joskus voi olla poikkeuspäiviä, että tulee kaksikin :) Ja kiitos tsempistä!

  Lip Glow'ta on vaan yhdessä värissä ja se on tosiaan “käyttämättömänä” täysin väritön hylsyssä, mutta huulille laitettaessa siitä tulee tosi nätti sävy huulille! Pikkuhiljaa se puikkokin muuttaa väriään pinkiksi, en tiedä mistä se johtuu hih :)

 16. Oi, todella ihana takki ja plussaa todellakin sen muuntautumiskyvystä :)

  Takkiesittely olisi kyllä todella kiva!

 17. Kiitos Reetta :) Muuntautumiskyky on tosiaankin pelkkää plussaa, kiva kun yksi takki käy monenlaiseen menoon!

  Heti kun tulisi vähän valoisampaa, että voisi kuvata, niin yritän saada takkijuttuja aikaiseksi ;)

 18. Ihana takki! Itselläni on muutaman vuoden vanha ruudullinen villakangastakki, joka on ehdoton lempparini! Harmi vain, että vielä on liian lämmintä tämän takin käyttöön.. Täytyykin käväistä kaupoilla katselemassa hieman ohuemman takin tarjontaa.

  Ja mieluusti postausta myös muista syystakeista! :)

 19. Itse meinasin jo yhtenä päivänä kaivaa villakangastakin esiin, kun oli ihan hyisevän kylmää! Päädyin kuitenkin laittamaan tämän alle vain lämpimän neuleen, ei ihan osaa vielä villakangastakkeja kuitenkaan käyttää :) Toivottavasti joku kiva ohuempi takki löytyisi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *