Se rennompi lauantaiasu

Kävin aamupäivällä lenkittämässä siskoni hurmaavat hauva”vauvat”, jotka tosin eivät ole pentuja enää nähneetkään :) Sää oli ihanan syksyinen, mutta kirpsakka, joten piti kaivaa vähän syystamineita esiin. Lyhytvartiset Converseni saivat väistyä näiden parin vuoden takaisten kokovalkoisten sisarten tieltä, näiden kanssa pärjää hyvin viileämmilläkin ilmoilla.

Löysin jokin aika sitten Intersportin huiimasta alennuksesta Adidaksen ihanan pehmoisen ja lämpöisen college-paidan. En niinkään ole lämmennyt tuoreelle trendille käyttää collegevaatteita vaikka kaupungilla, mutta koti- ja lenkkivaatteena tämä on kyllä kovasti mieleeni ;) Päälle vielä Peakin valkoinen tuulitakki, niin leppoisan lauantaikävelyn lenkkivarustukseni oli valmis! Ehei, minua ei siis todellakaan aina nähdä bleisereissä ja muissa jähmeissä asuissa ;)

Tämän pienen kevenyksen jälkeen ryhdyn kuitenkin vähän valmistautumaan ja miettimään sitä päivän toista asua, sillä illalla juhlitaan kahden ystäväni synttäreitä ja myös toisen heistä läksiäisiä! Paljon aihetta juhlaan siis :)

Raiiilakasta lauantaita!

12 thoughts on “Se rennompi lauantaiasu

 1. Mulla on just hakusessa tommonen valkoinen tuulitakki! Ihan täydellinen:)Koska oot sen hommannut ja mistä?

 2. Hmm, tuo on varmaan ostettu jo kolmisen vuotta sitten Stadiumista, jos en ihan väärin muista. Luulisi Peakilla kuitenkin olevan jotain vastaavia nykyäänkin myynnisä :) Toivottavasti löytyy!

 3. Itse en myöskään ole tuon “college vaatteet kaupungilla” -trendin ystävä, mutta lenkillä, ulkoillessa, kotona käyvät aivan mainiosti! :) Takki on todella kiva!

  Hyvää viikonloppua myös sinne!

 4. Kivalta näyttää tämä sun rennompikin asu.
  Piti kommentoida jo aijemmin sun Zaran takista, näyttää tosi kivalta ja tee ihmeessä takkipostaus :)

  Hauskaa iltaa!

 5. Joo ei, ei yhtään minun juttuni ;) Näitä collegepaitoja en ole omistanut aikoihini, tähän hurahdin ihan täysillä!

  Toivottavasti viikonloppu on sujunut sielläkin mukavasti! :)

 6. Kiitos Kirsi :) Täytyy yrittää saada sitä takkijuttua aikaiseksi, saisi vaan tuo aurinko pilkahdella vähän useammin niin olisi valoa kuvata ;)

  Leppoisaa sunnuntaita!

 7. Heippa Anna! Paita on kokoa 34, tuo taitaa olla aika reilua kokoa kuten nyt collegen vähän kuuluukin olla :) Paita on aivan superpehmeä ja lämmin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *