Pihistysvinkki: Täydellinen nudelakka

Aikaisempi pihistysvinkkini sai niin suuren suosion, että innostuinpa toteuttamaan tämän kosmetiikka-aiheisen panosta & pihistä-version uudemmankin kerran! Saan aina toisinaan kyselyitä kuvissa vilahtaneista nudekynsistäni, joista kiitos kuuluu pitkäaikaiselle suosikilleni, Chanelin suloisen vaaleanpunaiselle Ballerina-sävyiselle lakalle. En ole tainnut koskaan saada kynsistäni kehuja yhtä paljon kuin tämän lakan kanssa, kauniit nudelakatut kynnet ovat klassiset, huolitellun näköiset ja sopivat kaiken kanssa. Kerran jopa eräs ulkomaalainen miesasiakas tiedusteli kyseistä sävyä kynsissäni, sillä hän tahtoi viedä samaa vaimolleen tuliaisiksi!

Le Vernis-lakkojen hinta hipoo kuitenkin lähemmäs kolmeakymmentä euroa, joka on aika paljon pienestä, joskin todella laadukkaasta ja kestävästä putelista. Löysinkin jokin aika sitten lähes identtisen sävyisen lakan huokeammalla hinnalla!

En ole aikaisemmin omistanut IsaDoran lakkoja, joten Milkshake oli ensimmäinen tuttavuuteni Wonder Nail’iin. Pidin kovasti leveästä sudista, jonka avulla lakka levittyi helposti ja kuten sanottua, sävy on tosiaankin minun makuuni täydellinen vaaleanpunertava nude! Lisäksi pysyvyys oli mielestäni oikein hyvä, joten tämä olisi ehdottomasti minun valintani “markettipuolelta” ;)

Mitä tykkäätte näistä pihistysyvinkeistä, olisiko näille kiinnostusta jatkossakin, mikäli inspis iskee? :)