Operaatio konjakinruskeat saappaat…

… on vihdoin saatu päätökseen! Johan niitä on pari talvea etsittykin, viimeksi Syyskenkiä-postauksessa, joten voitte vain arvata, kuinka tyytyväinen olen löytööni :) Näin saappaat jokin aika sitten kampaajan tuolissa istuskellessani Elle Accessories-lehdessä ja riensinkin tämän jälkeen pikimmiten kauppaan, jossa en ole tainnut vierailla aikoihin, saati että olisin lähtenyt sieltä kassi kädessä. Nimittäin Kookenkään

Saappaat eivät olleet tuolloin vielä saapuneet liikkeeseen, mutta nyt vihdoin sain nämä kaunokaiset käsiini. Kengät ovat itselleni entuudestaan tuntemattomalta merkiltä Piano ja malli nimeltään Terracina. Ihastuin saappaiden yksinkertaiseen, mutta tyylikkääseen ulkomuotoon, eikä tuo varren hieman Hilfiger-viboja herättävä polttokoriste kivana yksityiskohtana yhtään pahentanut asiaa! Myös ehdoton kriteeri saappaiden aitonahkaisuudesta täyttyy ja voi miten pehmeä noilla on tepastella, todella mukavat jalassa!

Saappaiden tuli sopia yhteen Oakin sävyiseen Bayswateriini ja hyvinhän nuo näyttävät pelaavan sulassa sovussa ;) Syksy ja viileämmät ilmat saavat nyt minun puolestani tulla ja äkkiä sitten, niin pääsisin pian tepsuttelemaan näillä!

Tänään on vapaapäivä ja aamu on ihana aloittaa pitkän kaavan mukaan sängyssä letkotellen ja aamiaisesta nautiskellen. Voisin pitkästä aikaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja suunnata lenkille tuonne syysilmaan, katsotaan onnistunko ;) Oikein ihanaa päivää kaikille!

71 thoughts on “Operaatio konjakinruskeat saappaat…

 1. Vähän ot. mutta se on nykyään ihan virallisesti KOOKENKÄ ei enää K-KENKÄ tuo lafka mistä kengät olet ostanut. Nimi on muutettu. Eli ostit kengät KOOKENGÄSTÄ, et K-kengästä :)

 2. Ihanat saappaat! Kipitin tänään niitä kokemaan, mutta mun pohkeet oli liian isot, niinkö yleensä… Noh säästyipä rahat!

  Harmittaa ku kaikki saappaat pieniä, vaikken ole mikään läski, sua ehkä kuvista arvoiden 5kg isompi :D

  Saako muuten kysyä paljon oot pitkä ja paljon painat?

 3. Voi että, aivan ihanat!!:)<33 Vitsi Jonna oot kaunis, niin upea kaunokainen! Mahtavaa viikonloppua sinulle:)

  Itselläni on etsinnässä tummanruskeat saappaat, etsin niitä kyllästymispisteeseen saakka viime talvena, mutta ei niin ei… Tarjolla oli vain niitä punaruskeita versioita, jotka eivät oikein sulattaneet sydäntäni. :D Ainakaan Jyväskylästä ei silloin löytynyt tummanruskeita, toivottavasti kaupoissa olisi nyt tarjolla myös noita tummanruskeita! :) -Veera

 4. Tuli hieman mieleen facebookin logo noitten sun kenkien polttokoristeesta :D hienot on, mutta suosittelisin kyllä satsaamaan suoraa hilfigereihin tai hyymn oikeastaan en, koska omani on hiertävät ikävästi jalassa..
  hieman levoton kommentti, ehkä se on tätä perjantai-illan huumaa…

 5. Oikeassa olet, kiitos huomautuksesta! Tajusin sen vasta, kuten sanottua en ole aikoihin siellä vieraillut ja silloin se on ollut vielä K-kenkä ;) Mutta korjaan tekstiin pikimmiten!

 6. Voi harmi, etteivät ne istuneet sinulle :/ Olen joskus kuullut, että saappaita voisi jonkun verran venyttää suutarilla?

  Sinulla on sitten varmaan vaan enemmän lihasta pohkeissasi kuin minulla rimppakintuissani heheh ;) Olen huimat 160cm pitkä ja painan pari kiloa alle 50.

 7. Hih, herttainen Veera, kiitos <3

  Kuule olisikohan tuosta linkkaamastani Syyskenkiä-postauksesta sinulle apua? Siinä esittelin tummanruskeat saappaat, jotka itse kotiutin Spartoolta viime vuonna :) Käy ihmeessä kurkkaamassa ne!

 8. Hih, onkohan sitä facebookkailtu liikaa ;) Ei vaan, kyllähän tuo nyt kun sanoit niin vähän näyttää! :D

  Minullee ei merkillä ole niinkään väliä, Hilfigerinkin kenkiä silmäilin pitkin syksyä, mutta kun vastaan ei tullut sellaisia, joita etsin. Ennemmin maksan itseäni miellyttävästä ulkonäöstä ja laadusta muuten, kuin vain merkistä :)

  Hih, lauantai-illan huumaa sinne! ;)

 9. Ihanat saappaat! :) Itsellä myös metsästyksen kohteena konjakinruskeat saappaat, joten pitääkin suunnata kookenkään! ;)

 10. Kiitos Senja, eikö olekin ihanat :) Nyt kipinkapin Kookenkään, koot menevät kuulemma hirmuista vauhtia! Toivottavasti ehdit saada omasi :)

 11. Ajattelin vain kysäistä, että joko käytit saappaat suutarilla ja jos, niin tuliko hyvät? Kävin katsomassa noita saappaita ja ne oli aivan ihanat kaikin puolin, paitsi juuri tuo varren yläosan ulkopuoli repsotti hieman, eli suutarilla pitäisi käyttää. Jäin siis hieman vielä miettimään, kovasti kyllä houkuttelisivat nuo saappaat! :)

 12. En ole vielä saanut aikaiseksi viedä saappaita suutarille, olen kyllä kuitenkin käyttänyt niitä jo, repsottaminen ei ihan niin paljoa häiritse itseäni :) Mutta todennäköisesti käyn kuitenkin piakkoin suutarin hoteissa!

  Nuo ovat kyllä osoittautuneet aivan loistavaksi ostokseksi, hurjan mukavat ja tukevat kävellä! :)

 13. Nyt minäkin löysin konjakin väriset saappaat, tosin eri kuin nuo sinun. Niissä on kyllä hieman sama juttu, eli ylä-ulkoreuna levenee ja nousee enemmän kuin mihin olen tottunut. Liekkö sitten joku uusi juttu mikä vaan vaatii totuttelua ;)

 14. Voi kun kiva kuulla, että sinäkin sait metsästyksen päätökseen! Kävinkin heti kurkkaamassa :) Minäkin aluksi vierastin kovasti sitä levenemistä, mutta nyt pidemmän käytön jälkeen olen alkanut jo tottua, eikä asia häiritse niin paljoa :)

 15. Moikka! mä laitoin aikasemmin viestiä jo noista sun saappaista että jos jollain on vielä metsästyksessä konjakkiset saappaat niin vinkkinä että huutonetissä on yhdet aivan ihanat studio pollinin saappaat! :)

 16. Mulla on yhdet mustat Pianon saappaat, ostin ne 9 vuotta sitten ja elämäni paras kenkäostos. Aivan ihanat! Ja näin vuosien jälkeenkin ne näyttävät hyväkuntoisilta ja vähänkäytetyiltä, tosin vuori alkaa olla jo puhki… Tänne blogiisikin eksyin, kun googlailin, josko löytäisin jotkut kivat Pianot. Ostamasi kengät on kauniit, mutta ei valitettavasti kuitenkaan ne, mitä itse etsin. Mutta onnea hyvästä kenkäostosta, olen varma, että teillä on monta ihanaa yhteistä vuotta edessä! ;)

 17. Onpa mukava kuulla positiivisia kokemuksia merkistä, se kun oli itselleni täysin tuntematon ennen tätä! 9 vuotta on todella, todella kunnioitettava ikä saappaille, vau! :D Toivottavasti meilläkin on yhtä pitkä yhteinen taival edessä näiden kaunokaisten kanssa.

  Käy ihmeessä kurkkaamassa, josko Kookengästä löytyisi jotkin uudet kivat Pianot :) Onnea saappaiden metsästykseen ja kiva kun kommentoit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *