Nutturadonitsi

Olen todella laiska laittamaan hiuksia aamuisin tai oikeastaan mihinkään aikaan vuorokaudesta. Tukkani päätyy aina joko suoristuksen tai kiharruksen kautta auki tai ponnarille, mutta siihen osaamiseni sitten päättyykin! Pitkästä aikaa muistin kuitenkin nutturadonitsin olemassaolon ja sunnuntaina väkersin unenpöpperöisenä klassisen nutturan korkealle takaraivoon. Töissä tytötkin ihmettelivät, että mitä ihmettä, onko tukkani nutturalla! Pitäisi ilmeisesti vähän petrata tuon monipuolisuuden kanssa…

Pari päivää sitten törmäsin sattumalta taas ihanaiseen Lilliin ja kehaisin hänen suloista sivuilta letitettyä nutturakampaustaan, joka oli kuulemma ihan vaan tommonen hätäratkaisu ;) Innostuin kampauksesta niin, että kokeilin eilen vähän jotain samankaltaista, tosin kevyesti nyöritettynä ja tuota kuuluisaa donitsia apuna käyttäen.

Kylläpä tämä rähmäkäpälä oli ylpeä aikaansaannoksestaan! Nyöritystä täytyy ehdottomasti tehdä (= harjoitella) useammin, kivaa vaihtelua sille ainaiselle avonaiselle tukalle. Samoin nutturadonitsi pääsee nyt ahkerampaan käyttöön, se on kyllä mahtava keksintö tällaiselle liuruletille ;)

Rakas serkkuni kysyi kerran: “Onko sulla se munkki päässä?”  ♥

34 thoughts on “Nutturadonitsi

 1. Hih, kivaa jos sait inspistä!:) Mut se mun “kampaus” oli kyllä oikeasti hätäratkasu, mun hikset oli ollut pesemättä varmaan kolme päivää, kehtaako tätä edes myöntää?;D Mutta toisaalta, noi nutturalettitsydeemit onnistuukin aina parhaiten vähän likaisiin hiuksiin:)

 2. Ihanasti sulla hiukset! Saisiko jotain ohjetta miten tuon väsäsit? Itse kanssa täällä olen haaveillut erilaisista kampauksista (on niitä joskus onneksi tullut tehtyä!) juuri tuon saman “hiukset auki/ponnarilla”-tyylin vaihteluksi :)

  -Hanna

 3. Kiitos vaan inspiraatiosta! Saat opettaa mulle sellaisen lettikampauksen joskus, niin munkin “hätäratkaisut” vois joskus näyttää joltain muulta kun ihan vaan hätäponnarilta heheh ;)

 4. Kiitos Hanna! :) Tottahan toki voin yrittää väkertää jotain ohjetta, tosin siinä voi hyvinkin käydä niin, että se ei sitten onnistuisikaan :D Se on minulla aina vähän tuurista kiinni, hih ;) Mutta yritän palata asiaan! Ja tosiaan, hiukset on aina niin helppo jättää tutusti ja turvallisesti vain auki tai heittää ponnarille.

 5. Siis ihana! Mä olen niin huono väkertää mun tukkaan mitään, kun kiharoiden kanssa menee aina hermot, ne kun sojottaa minne sattuu aina :D

 6. Täällä kanssa laiska hiustenlaittaja. Yleensä aamuisin niin kiirus, ettei mitään ihmeellistä kerkiä väkertämään. Auki pidän tosi, tosi harvoin, yleensä hiukset on ranskanletillä, sotkunutturalla tai perus ponkalla. Tuo sinun kampaus on mukavan huolettoman näköinen.

 7. Looking gooood! Oon kyllä ite kanssa semmonen laiskimus hiustenlaiton suhteen,että ihan hävettää…tai siis joka aamu ne kyllä pesen,föönään sekä suoristan/kiharran,mutta jonkun sortin kampauksen laittaminen on jo ihan liikaa vaadittu :-D kyse on kyllä lähinnä osaamisen puutteesta,ja siitä että tuntuu siltä,että vaikka kuinka väkertäisin ja heittäisin lakkaa ym hiuksiin niin viimeistään siinä vaiheessa kun pääsen ovesta ulos ovat hiukset jo karanneet jonnekkin ihan muualle kuin sinne mihin ne olin tarkoittanut.damn you my hair!

 8. Kiva kampaus ja ihanasti menee tuolta sivulta ettei oo sellanen balleriina tyylinen missä menee ihan päätä myöten. Oletko missä töissä?

 9. Minä olen aivan ihastunut kaiken maailman hiustenlaittojuttuihin, joita youtube tuntuu tunkevan solkenaan. Niin monta letti/nyöritys kampausta olen sieltä oppinut ja lopulta niiden tekemiseen ei mene ihan hirveän pitkää aikaa edes. Niin ihanan käteviä työkampauksia, tuokin sinun tekemästi todella nätti :)

 10. Mä ennen aina letitin otsatukkaa pois mutta kesällä opettelin tuon nyöritysjutun ja helppoa se olikin kun se oppi ! Nykyään laitan sillä otsiksen pois silmiltä. Mihkään kampaukseen en ole sitä koittanut mutta voisi olla kokeilun arvoinen kun näyttää tuo sinun nuttura niin kivalta :)

 11. Voi kiitos! Hih, voi ei :D Entä jos tukan ensin suoristaisi ja sen jälkeen laittaisi nutturan tms? Josko se silloin pysyisi paremmin kurissa! Toisaalta kiharasi ovat kyllä niin kivat, että ei niitä tarvitsekaan pistää ojoon ;)

 12. Voi kun itsekin osaisin tehdä ranskanletin! Perusponnariinkin saa kyllä vähän kivaa lisää, kun kierittää hiuksia sen ponkkarin ympärille, näyttää jo asteen verran huolitellummalta kampaukselta ja on supernopea tehdä :)

 13. Kiitos Katya, kiva kuulla että sopii! :) Sitä kun on tottunut näkemään itseään vain niillä tavanomaisilla hiustyyleillä, niin en ole itse vielä oikein tottunut näihin nutturasysteemeihin ;)

 14. Iiihan sama juttu täälläkin! Väkerrän muuten hiusten kanssa pitkään, föönaan ja suoristan/kiharran, mutta siihen se sitten jääkin ;D Nyt tytyy kyllä ryhdistäytyä, näyttää koko kokonaisuus esim. vaatteidenkin kanssa ihan erilaiselta, kun tukkakin on eri tavalla. Ja heheh, usein mullakin menee niin, että vaikka olen monet minuutit laittanut hiuksiani, ulos päästyäni menee hermo ja ne päätyvät pian hätäponnarille.. :D

 15. Kiitos! :) Tämä on kyllä kivaa vaihtelua sellaiselle perus “sliipatulle” nutturalle, millaisia itsekin useimmiten pidän. Lopetin juuri kesätyössäni, mutta syksymmällä työskentelen sitten taas asiakaspalven parissa :)

 16. Löytyykö sinulta blogistasi jotain tutoriaaleja kivoista kampauksista? Olen laiska selailemaan Youtubea, mutta blogeista tykkään katsella hiusvideoita! :) Ja itsekin koin nutturan helppouden töissä vasta nyt, ihana kun ei ole tukka silmillä ja tiellä koko ajan!

 17. Täytyykin petrailla tuon nyörityksen kanssa, ihastelen sitä aina muilla mutta itse en ole vielä niin tottunut siihen :) Ja kiitos, kiva kuulla!

 18. heii näin sut vissiin tänää siinä neljän maissa rautatieasemalla? tai sitte siellä oli sun kaksoisolento :D

 19. no niin eli tunnistin sitte oikein :D katoin ensin vaan että onpa tolla tytöllä kiva asu ja sitte tajusin että sehän taisitkin olla sinä :D

 20. Voi kiitos :) Ainakin jos tällä kyseisellä tytöllä oli khakivihreät housut jalassa, niin sitten se oli mitä todennäköisimmin minä ;)

 21. Heippa :) sellaista piti kysyä että kun sinulla on ralph laurenin kauluspaitoja ja palmikkoneuleita niin onko ne pysyny hyvinä? Itse suunnittelin satsaavani mutta eikös niiden materiaali ole 100% puuvillaa? Eikö ne venöhdä käytössä kun ei ole yhtään esim. Elastaania joukossa? Kiitti hirmuisesti :)

 22. Olet kyllä harvinaisen kaunis nuori nainen. :) Tykkään myös todella paljon tuosta kampauksestasi, siitä ei kyllä ollenkaan huomaa, että sen tekeminen vielä vaatisi harjoittelua.

  Minun on pidemmän aikaa pitänyt ostaa tuollainen nutturadonitsi. En tosin tiedä, kuinka se omissa hiuksissani toimisi, mutta aina kannattaa kokeilla. Jos se toimisi, niin saisi vähän vaihtelua kampauksiin. :)

 23. Kiitos Victoria! :) Olen kyllä harkinnut videon tekemistä (yhden olen ihan alkuaikoina tehnyt mutta päädyin poistamaan sen juuri heheh), esimerkiksi juuri hiusjutuista. Katsotaan, josko sellainen tänne vielä jossain vaiheessa päätyisi! :)

 24. Heipparallaa! Voin kyllä suositella RL:n neuleita ja kauluspaitoja ihan täysin :) Omani eivät ole menneet miksikään, eivät nyppääntyneet taikka löystyneet. Ja tarkistin vielä pesulapusta, niin matsku on tosiaan 100& puuvillaa. Toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

 25. Voi kiitos kovasti, todella kauniisti sanottu! :) Ja kiva kuulla jos kampaus näyttää hyvältä, pidän itseäni niin rähmäkäpälänä hiustelaitossa ;)

  Suosittelen ehdottomasti nutturadonitsin kokeilemista! Omani ostin aikoja sitten Glitteristä, mutta esim. H&M:llä ne eivät maksa kuin reilu 2e, joten ei tule kalliiksi, vaikka jäisikin kokeilun jälkeen käyttämättä :) Ja se toimii varmasti kaikilla, kunhan tukka vain riittää donitsin ympärille. Eikun testailemaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *