Meikkipussin suosikkeja

Jokin aika sitten esittelin Purkit ja purnukat järjestykseen-postauksessa Ikean Godmorgon-säilytysjärjestelmääni, jonka uumenista löytyi yksi jos toinenkin huulikiilto- ja puna. Herttainen Elisabete toivoikin postausta tämän huulimeikkihifistelijän kokoelmista ja päätin kuvata muutaman lempparini, jotka useimmiten kulkevat mukanani meikkipussissa!

<

En oikeastaan kanna huulimeikkien lisäksi mitään muuta kosmetiikkaa mukanani. Joskus pitkinä päivinä saatan ottaa peiteaineen ja Baremineralsin putelini, mutta muuten Longchampin nahkainen meikkipussukkani täyttyy lähinnä näistä kauniista hylsyistä. Mukanani on yleensä väritön kiilto, värillinen voide, pari pinkkiä kiiltoa ja yksi crememäisempi väritön kiilto. Niin, hassu mikä hassu ;)

Clarinsin Instant Light sävyssä 02 on yksi vanhimpia suosikkejani ja pussukasta löytyy yleensä crememäisemmän kiillon asemassa joko tämä tai aiemmin esitelty Narsin Turkish Delight. Tämän tuoksu on muuten herkullinen! Chanelin Rouge Allure Extrait De Gloss sävyssä 57 Insolence, on täydellinen hileetön pinkki sävy, joka tosin tahmaisuutensa puolesta on enemmänkin juhlakäytössä. Arkena sen sijaan sipaisen usein huulilleni Diorin Addict Ultra Gloss Pearl-sarjan kiiltoa sävyssä 556, jossa on mukana pikkuisen niitä hileitäkin. Kaksi viimeisintä, kaikkien aikojen suosikkini, Lip Maximizer ja Lip Glow tuskin kaipaavat enää esittelyjä ;)

Ekstrana vielä muutama tämänhetkinen huulipunasuosikkini, jotka eivät suinkaan kulje aina matkassa mukana, mutta joista jonkun sujautan aina välillä meikkipussiini vähän fiiliksestä ja meikistä riippuen. Rouge Dior-sarjan sävy 365 Rose Songe on kaunis hillitty punertava sävy, jota olen käyttänyt niin arjessa kuin juhlassakin. Parin viikon takainen alelöytöni sävyssä Beige Angélique vilahtikin jo kerran täällä, ja toimittaa tällä hetkellä suosikkinudepunani virkaa. Oikeanpuoleinen hopeinen hylsy sen sijaan on Dior Addict’in sävy 554 It Pink, joka onkin sitten kirkkaampi, oikein kunnon pinkki sävy.

Siinä muutama suosikki listattuna, tunnen kyllä itseni aika hupsuksi tällä hetkellä päivittäisen huulikiiltoarsenaalini kanssa ;) Nyt pakkaan arsenaalini laukkuun ja suuntaan töihin! Illalla sen sijaan menen ihkaensimmäiselle avoimen yliopiston kurssilleni, jännä päivä tiedossa siis :) Kivaa uutta viikkoa kaikille!