London calling!

Jihuu! Nyt on lento ja hotelli varattuna ja lokakuussa koittaa muutaman päivän miniloma Lontooseen! Erityisen ihanan tästä visiitistä tekee se, että pääsen näkemään sinne vaihtoon lähtenyttä murustani ♥

Kuvituksena otoksia viime helmikuiselta matkaltamme, jolla kävimme poikaystäväni kanssa. Lontoo vei sydämeni aivan täysin, rakastuin kaupungin tunnelmaan, ystävällisiin ihmisiin… Oioioi! En millään malta odottaa reissua ja murun kainaloa :) Tiedossa ainakin viime reissulla unholaan jäänyt London Eye iltavaloissa, uusintavisiitti Bicester Villageen, istuskelua ja tunnelmasta (ja fish and chipseistä) nauttimista pubeissa, ehkäpä käymme katsastamassa jonkin musikaalinkin.

Jos joku haluaa jo hieman esimakua Lontooseen lueskelemalla aikaisempia matkaturinointeja, niin niitä löytyy tuolta Matkailu-tunnisteen alta, kun selaa vähän pidemmälle. Hih, ovatpa muuten blogini ihka ensimmäisiä postauksia ;)

Voi että olen iloinen tällä hetkellä! Oikein ihanaa päivää kaikille!

39 thoughts on “London calling!

 1. Oi ihanaa, me ollaa ehkä lähössä uutena vuotena sinne, just kattelin eilen illalla lentoja sun muita! :) Missä hotellissa yövytte?

 2. Onko poikaystäväsi sinua paljon vanhempi? Saako kysyä mitä hän opiskelee? :)
  Lontoo on kyllä ihana. Voittaa minusta pariisin mennen tullen!

 3. Hihi ihanaa! Lontoo on kyllä niin ihana kaupunki, varsinkin kun siellä on joku kiva odottamassa ;)

 4. Mistä varasit lennot? Tekee itsekin ihan tosi paljon lähteä juuri tuonne :) T. Saara

 5. Ihanaa. Minilomat on niitä arjen piristäjiä ja pelastajia!

  Eilen juuri puhuttiin miekkosen kanssa Lontoosta. Kumpikaan ei ole koskaan käynyt, mutta molemmilla olisi intoa lähteä! Onneksi meillä osuu kaikki matkailuhaaveet yksiin, niin ei tarvitse riidellä matkakohteesta. ;)

 6. Lontoo on yksi suosikkikaupungeistani kyllä, siellä on aina tekemistä ja näkemistä. Yksi ihanimmista muistoistani on istua kauniin aurinkoisena toukokuun päiävänä Hyde Parkissa ja lukea rauhassa Sunday Timesia.

 7. Oih jee! Ja hei ehottomasti jos vaan kerkeet kultasi seuralta niin kahvitellaan starbucksin äärellä!:-)

 8. Oih, Lontoo on kyllä ihana paikka! Tuli ihan matkakuume näitä kuvia katsellessa, onneksi kuitenkin täälläkin on jo matkat varattuna syyslomalle ;) Itse tosin suuntaan Jenkkeihin, en kyllä malttais odottaa! :)

 9. Hah! Me ollaan just 23.-26.10 Lontoossa. Vuoron vaihto siis ;) Mulla asuu siellä sukulaisia niin pitkästä aikaa pääsen moikkaamaan heitä sinne :) Lontoosta jatketaan sitten matkaa vielä neljäksi päiväksi Roomaan! :)

 10. Oii, uusivuosi Lontoossa kuulostaa mielettömältä! :) Menemme samaan hotelliin kuin viime reissullakin, totesimme sen tosi viihtyisäksi ja respan palvelu oli hurjan ystävällistä, he jaksoivat aina auttaa meitä ja antoivat vinkkejä minne mennä. Lisäksi on kiva, kun on tuttu ympäristö niin osaa liikkua :) Nimeltään sellainen kuin Melia White House, jota voin tosiaankin suositella!

 11. Poikaystäväni on kaksi vuotta minua vanhempi :) Hän opiskelee kaupallista alaa englanniksi. Hih, itse en ole enää ihan varma osaanko päättää Pariisin ja Lontoon väliltä, kun kesäinen Pariisin matkakin oli niin ihana. Katsotaan, kumpi tällä kertaa vie voiton ;D Molemmat ovat kyllä aivan ihania!

 12. Hih, niiinpä :) Sinne olisi ihana mennä ihan jo muutenkin, mutta erityisen ihanaa kun toinen on siellä odottamassa :)

 13. No tosiaankin, kyllä nyt jaksaa pakertaa kuukauden koulussa ja töissä, kun on edessä pieni irtiotto arjesta!

  Ihana, että teitä kiinnostaa samat matkakohteet :) Lontoo on kyllä aivan mieletön paikka, suosittelen lämpimästi siellä vierailemista! :)

 14. Oi että, kuulostaa aivan ihanalta :) Keväinen Lontoo, ah! Olisiko sinulla muuten jotain erityisiä vinkkejä, minne Lontoossa kannattaa mennä? :)

 15. Hihih! Pitikin mainita tuosta sulle, voi olla että nyt tällä minireissulla aika menee lähinnä jälleennäkemisen ilosta nauttiessa.. :D Ja loppuvuodesta poikaystäväni tulee sitten Helsinkiin päin, mutta alkuvuodesta minä taas suuntaan sinne, joten silloin voitaisiin ehdottomasti kahvitella! :)

 16. Hih, olen kyllä aivan innosta piukeana :) Toivottavasti sinäkin pääset pian lievittämään Lontoo-ikävää!

 17. No kuules, nyt tulin melkein kateelliseksi kun sinä pääset Jenkkeihin! ;) Minne päin olet menossa? Se on kyllä kiva, kun on matka varattuna niin on jotain mitä odottaa! Pimeä syksykin tuntuu asteen verran mukavammalta :)

 18. Ihanko totta, hauska sattuma! Me jatketaan sitten “lontoilua” teidän jälkeen ;) Kylläpä matkasi kuulostaa ihanalta, kiva että pääset näkemään sinne sukulaisia :) Minulla olisi hirveä hinku myös Roomaan!

 19. Toivottavasti siellä ei olisi kovin märkää ja synkeää heheh ;) Vaikka synkeää tästä reissusta ei saisi kyllä tekemälläkään! Olin perheeni kanssa pienempänä monta vuotta sitten Lontoossa syyslomalla ja meidät toivotti tervetulleeksi aivan järkyttävä tulva.. :D Toivottavasti sattuisi kivat syyskelit! Ja hih, kiitos kovasti :)

 20. Onko poikaystäväsi koko vuoden vaihdossa vai syksyn vain? Suhtaudut niin ihailtavan pirteästi ja iloisesti koko asiaan – monen kuulee kriiseilevän siitä, kun toinen lähtee ja itse jää kotiin stressaamaan miten paljon hauskaa ja juhlia siellä onkaan ym ja uusia tuttavuuksia. Ja itsellä vaan sama arki kotona jatkuu. Onneksi välimatka on teillä lyhyt. :) Olisi aika paljon haasteellisempaa pitää yhteyttä jos aikaeroa alkaisi olla kymmenen tuntia..

 21. Hän on siellä lukuvuoden, eli tulee toukokuussa onneksi jo takaisin :) Tietenkään aina ei jaksa olla pirteä ja etenkin ennen hänen lähtöään olin aika suruissani, mutta nyt täytyy sanoa, että tästä alkaa osata jo etsiä positiivisia puolia :) Ja juuri nyt olen todella iloinen, kun vain odotan lokakuuta! Ja tosiaan, välimatka on niin lyhyt ja yhteydenpito on Skypen sun muiden avulla todella helppoa :)

  Kiitos Annina kivasta kommentistasi, tulin jotenkin hyvälle mielelle tästä :)

 22. Kiva että pääset murusen kainaloon! Ja lontooseen, voi vitsi! :) Olipa jotenkin niin hyväntuulinen postaus, että melkeinpä tekisi mieli lähteä heti varailemaan matkoja lontooseen…

 23. Hih, kyllä sinne pääsyä jo odotellaankin :) Ihana kuulla, että hyvä tuuleni välittyi sinnekin puolen ruutua! Eikun matkoja katselemaan.. ;)

 24. Voi miten ihanaa, että pääset murusi luo ja nimenomaan vielä Lontooseen! Ei huono paikka viettää vaihtoa :-) Meidän Lontoon reissu koittaa jo ensi torstaina enkä millään malttaisi odottaa. Meilläkin on tiedossa vierailua Bicester Villageen ja muuta mukavaa rentoilua. Niin ihana päästä minilomalle kaiken tämän koulustressailun ohella. Onko sulla alkanut jo ne avoimen kurssit? Miten on maistunut? :)

 25. Oih, Lontoo! Yksi suosikkikaupungeistani, olen rakastunut kaupunkiin täysin! Olen itseasiassa lähdössä sinne samana päivänä kuin sinäkin, mutta tuloaika on myöhemmin.

  Matkan lähestyessä täytyykin vilkaista taas nuo vanhat Lontoon matkan kuvat, jotta saadaan kunnon matkafiilikset päälle! ;)

  Mutta hyvää matkaa! Nauti!

 26. Oijoi täällä on yksi superkateellinen! Toivottavasti tulee tosi onnistunut reissu :)

  Ps. Mitä fonttia käytät tekstissäsi? :)

 27. Hih, jotain hyvää joo tässä vaihtovuodessa, kun on hyvä syy aina lähteä Lontooseen ;D Vitsit, joko te lähdette! Meneepä aika nopsaan :) Miniloma tekee varmasti superhyvää! Miten opiskelu on lähtenyt käyntiin, onko ollut rankkaa?

  Mulla alkoi joo tällä viikolla! Ekalla kansiksen luennolla mietin, että maksanko ihan tosissani tästä tylsistymisestä täällä, mutta toka luento meni jo paremmin kun ope sitten ihan oikeasti kävikin niitä asioita läpi ja näin :) Ensi viikolla mukaan kuvioihin tulee vielä laskis, sitä odotankin jo melkeinpä innolla ;D Tosin vielä kun ymmärtäisi, et nyt olisi ihan oikeasti opiskeltavakin ja tehtävä harjoituksia ja muuta.

  Olipas kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :)

 28. Kummasti kaupunki on vienyt kaikkien sydämen! Ihanko totta, millä lennolla lähdet tai mihin aikoihin? Ettei sattuisi olemaan sama :) Viivytkö kauankin siellä?

  Hih, täytyy varmaan itsekin käydä niitä läpi ja fiilistellä ;) Ihanaa matkaa sinullekin jo näin etukäteen!

 29. Kiitos, reissusta tulee kyllä varmasti oikein onnistunut! (: Näissä blogiteksteissä siis? Ihan Arialia käytän :)

 30. Kyllä vaan ;) Itsellänikin on kavereita, jotka ovat ihan rakastuneita Lontooseen. Lähden illalla lähtevällä lennolla, olisikohan ollut 17:55 tai ainakin näihin aikoihin :) Entäs itse? Itse olen siellä viikon ajan eli vasta seuraavan viikon lauantaina on tulo takaisin.

  Kannattaa kyllä ;) Tulee ihania muistoja mieleen! Kiitos!

 31. Mullakin on mennyt alkusyksy niin nopeasti, että heräsin vasta tällä viikolla siihen että hei mehän ollaan jo melkein menossa! ;) Opiskelu on lähteny käyntiin kyllä niin täysillä ja hommia on tosi paljon, mutta oon nauttinut ihan mielettömästi. Välillä meinaa iskeä epätoivo mm. ton matikan kanssa, mutta sitten miettii kevättä ja sitä miten paljon tän eteen tehtiin hommia, niin jostain sitä motivaatiota aina löytyy :)

  Mahtavaa, että säkin oot päässyt jo opiskelun pariin! Eiköhän ne asiat ala pikkuhiljaa vähän mieluisemmiksi ja kiinnostavammiksi mennä. Mäkin oon tykännyt laskiksesta tosi paljon ja ainakin nyt tuntuu, että sinne suuntaan munkin pääainevalinta luultavimmin kääntyy :)

  Tulen sitten reissun jälkeen kertomaan ainakin, että onko Bicesterissä millaista valikoimaa tarjolla nyt syyskaudella :-)

 32. No sanos muuta, syksy helpottuu kyllä heti kummasti kun jotain mitä odottaa, varsinkin kun heinäkuusta lähtien elämä on pyröinyt aikalailla ylppäreiden ympärillä! Mennään eka neljäksi päiväksi New Yorkiin ja suunnataan sitten viikoksi vielä Miami Beachille päivittämään vähän rusketusta, kunnon rentoutusloma siis tiedossa! :)

 33. Voi kiitos Iida :) Jep, aion kyllä suunnata sinne Vuittonit kainalossa! ;) Vielä kun osaisin päättää värit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *