Kymmenen suosikkia

Viime päivinä on pitänyt sen verran kiirusta, etten ole ehtinyt kuvaamaan asuja sen kummemmin. Minulla on myös kuvaajana sellainen paha tapa, ettei minua oikein inspiroi kuvaamaan kuin puhdas luonnonvalo ja innostun kaivamaan kameran esiin lähinnä auringon pilkahdellessa, joten asut ovat tosiaan jääneet ikuistamatta. Tästä pitäisi kyllä näin syksyä kohden päästä eroon ja kaivaa vaikka se lisäsalama sieltä kameralaukusta ;)

Nyt oli kuitenkin hyvä hetki tutkiskella vähän arkistoja ja kokosinkin kesältä muutamia asusuosikkejani. Niin, nämä ovat tosiaan kesäasuja ja paljaat sääret eivät vilahda kuin parissa hassussa kuvassa!

Kesäasuni koostuivat pääosin neutraaleista sävyistä, valkoista, sinistä, beigeä… On siellä muutama väripilkkukin! Kesän käytetyin alaosa oli varmasti Vilan vaaleat rusettishortsit, jotka näkyvätkin jopa kolmessa kuvassa. Kun ei lämpimänä päivänä keksinyt mitään päällepantavaa, oli asu numero 4 ehdoton luottoyhdistelmäni! Lempiasusteeni taas oli epäilemättä kahdeksannessa kuvassa näkyvä Zaran muhkea kukkahuivi, joka piristi asun kuin asun.

Oma suosikkini näistä kaikista on kuitenkin ehkä numero 7, minä kertakaikkiaan rakastin keltaista bleiseriä tuossa yhdistelmässä :) Tähän tosin saattavat myös liittyä kultaiset muistot Pariisista, hih.

Mikä on teidän suosikkinne? :)

42 thoughts on “Kymmenen suosikkia

 1. Löysin sun blogin maanantaina ja luinkin samalta istumalta koko blogin läpi! Supernätti tyttö oot ja tosi mukava blogi :)

 2. Kaikki asut ovat kyllä tosi kivoja, mutta omia suosikkejani ovat ehkä 3 ja 10 :) Kympissä tosin mielipiteeseeni saattaa vaikuttaa tuo ihana huivi;)

 3. Noi on kyllä tosi kivoja noi rusettishortsiasut! Ja toi kukkahuivi on kyl varmasti ollu piristäviä kesäasuun :)

 4. Ehdottomasti kolmonen, kaikessa yksinkertaisuudessaan <3 Raitaa LoveLove :)
  Myös viimeisen asun muhkean nuden huivin ottaisin milloin tahansa vaatekaappiini!

 5. hard to decide bacause all of them are ok, stripes look nice on you so nr 3 ;-)
  btw, how old are you ?
  greetings,
  Ż.S

 6. Vitonen on mun ehdoton suosikki arkipukeutumiseen, mutta tuo ysin mekko olisi mun valinta sitten juhlavampaan menoon :) eipä siinä, kaikki asut on kyllä kauniita ja hyvin yhdisteltyjä kokonaisuuksia! Keltainen bleiseri näyttää sun asuissa vaan NIIN hyvältä! – riina k

 7. Itsekin pidän niistä kyllä kovasti ja etenkin ykkönen on ollut päälläni useat kerrat ;) Kiitos Ansku!

 8. Heippa Aino! Kiitos hurjan kivasta kommentistasi, mukava kuulla että olet löytänyt tänne ja lämpimästi tervetuloa! :)

 9. Hihih, huivi on kyllä aivan ihana, pitäisikin pyytää se taas lainaan joku päivä ;) Kiitos aina yhtä herttainen Hjenn :) Ps. Kävin heti hakemassa sen Holly & Whyte-korun itsellenikin!

 10. Se oli kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan minunkin silmääni kiva ja oikea vakkariasuni koko kesän! :) Kiitos Jennifer!

 11. Kiitos Kelly! :) Ihan harmittaa pakata nuo shortsit talven ajaksi laatikkoon, olen aivan ihastunut niihin. Kukkahuivilla sai tosiaan piristettyä asun kuin asun :)

 12. Kiitos Heculina! :) Raidalla harvoin kyllä menee pieleen ja sattuupa minulla olemaan raitaneule tälläkin hetkellä päälläni hih ;)

  Viimeisen asun LV:n shawl on rakkaan serkkuni kaapista kähvelletty ja se on kyllä aiivan ihana! Pitäisikin pyytää huivi taas adoptioon joku päivä luokseni ;)

 13. Hi there! Thanks for your comment, it's nice to hear that you liked my outfits :) Number 3 is one of my favourites as well!

  And about my age then, I'm turning 20 in October :) But I'm such a babyface!

 14. Kiitos hirmu kivasta kommentista ja kauniista sanoistasi Riina K! :) Hih, vitonen oli kyllä yksi omistakin suosikeistani ja asu löytyikin päältäni useampinakin lämpiminä päivinä. Ja ysin mekko oli tosiaan ylläni vanhempieni juhlissa, aikamoinen alelöytö eikö vaan! :)

  Ja kiva kuulla, että keltainen bleiseri näytti hyvältä, sen verran sitä alkuun kuitenkin epäilin. Odotan innolla, että sen saa taas kaivaa esiin ensi kesänä ;)

 15. Heh, yritin tuossa miettiä, että mikä asu olisi ylitse muiden, mutta en yksinkertaisesti osaa valita! :D Mielestäni joka ikinen asu on tosi nätti ja mielelläni pukisin jokaisen niistä itsekin! ;) Harmi vain etten ole noin söpö kuin sinä, hih!

 16. 5, 6, 8 ja 10, en pysty sanomaan vain yhtä lempparia :) Mutta nämä oli omaan silmään ne kivoimmat, ei sillä että muissakaan mitään vikaa olisi. Kukkahuivissa on tosi kiva värimaailma. Ja Luiskan huivin kotiuttaisin omaankin kaappiin koska vain.

 17. Oikein kivoja asuja! Lemppareitani on 3, 5 ja 6. Ihana tuossa kutosessa kun sulla on jotain kirkasta väriä, tosi kivan näköinen :)

 18. Tosi vaikeaa valita muutamaa parasta, kaikki on kyllä sen verran ihania. Sanon kuitenkin numerot 2, 5 ja 10. Asu 2 siksi, koska siinä on tuo aivan ihana tumman sininen mekko. Rakastan niin vaan tuota tummansinistä, niin nätti väri. Asu 5 siksi, että on rento, mutta samalta todella tyylitelty. Nuo värit sopivat todella hyvin yhteen! Sen lisäksi siinä on nuo aivan ihanat shortsit, joita olen täällä blogissasi kuolaten katsellut :D! Ja vielä asu 10, huivi on aivan ihana! Ja eihän näissä muissa todellakaan mitään vikaa ole ;)

  -Hanna

 19. Hih, ihana Kirsi, kiitos :) Luiskan huivi on kyllä kertakaikkisen ihana, harmi että se on minullakin aina välillä vaan “adoptiossa” rakkaalta serkultani ;) Pitäisikin kahmia se taas lainaan joku päivä!

 20. Kiitos Marianna! :) Kutosen paita on yksi suuria lemppareitani ja oli kesällä (kuin myös edellisenä kesänä) ylläni moneen otteeseen, rrakastan punaista :)

 21. Voi kiitos Hanna, ihana kun jaksoit jättää “perustelujakin” ! :) Hih, shortsit ovat kieltämättä aika ihanat ja vähän harmittaa, kun täytyy pistää ne talvisäilöön ;)

 22. Hih, kiitos kovasti Dahlia :) Tuosta simppelistä juhla-asusta pidin itsekin kovasti, mekko oli kyllä hurjan hyvä alelöytö!

 23. Kaikki on niin ihania ja olet muutenkin hurjan suloinen, että näytät hyvältä ihan missä vetimissä vaan! :D Mutta jos on ihan pakko valita, niin numero 8 on oma lempparini. Rakastan yksinkertaisesti tuota huivia. :)

 24. Voi Niina, sinä se olet aina yhtä herttainen! <3 Kiitos muru :) Hih, huivi oli kyllä kevään ja kesän lempparini, ihan harmittaa haudata tuo talven ajaksi säilöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *