Khakihousut x 4

Oikein hyvää huomenta! :)

Kerroinkin jo tehneeni muutamia kollaaseja inspiraatioksi siitä, kuinka niitä khakipöksyjä oikein käyttäisi. Tässä muutamia asuja, joista olen haaveillut jo ennen kyseisten housujen hankkimista. Vihdoin näitä pääsee toteuttamaankin! En muuten varsinaisesti ole ollut kovinkaan innostunut Polyvoresta ja sen kanssa väkertämisestä, mutta lopulta tuo alkoikin jo olla aika koukuttavaa ;)

Heti ensimmäinen asu taitaa olla suurin suosikkini ja jotain sen suuntaista onkin jo ollut ylläni tämän viikon aikana, hieman kevyemmillä kengillä tosin. Housut eivät vaadi seurakseen kuin kevyen valkean silkkitopin, tummansinisen bleiserin sekä tummanruskeita ja kultaisia asusteita. Voi kuinka pidän tästä! Kylläpä muuten kaipailisin tuollaista kultaisilla napeilla koristeltua navybleiseriä… Ja ah, saappaat, että olen kaivannut teitä!

Tämä asu on pyörinyt mielessäni siitä lähtien, kun näin tyylitaituri Olivia Palermon asussa samankaltaiset elementit. Musta löysä neule ja konjakinruskeat asusteet, niin simppeliä, mutta ainakin Olivian päällä niin tyylikästä ;)

Sitten hieman rennompaan menoon soveltuvaa yhdistelmää! Skinnyhousujen parina Converset näyttävät mielettömän hyviltä ja yläosaksi voi heittää vaikka palmikkoneuleen. Mulberryn klassikkosävyinen Check Scarf on muuten kuin luotu khakivihreän pariksi ;)

Lopuksi vielä yhdistelmä, joka ei heti ensimmäisenä ollut mielessäni, mutta joka alkoikin sitten tuntua ihan kivalta ajatukselta – vaaleansininen kauluspaita khakipöksyjen kanssa. Miksipä ei? Tästä sen näkee, että vihreä ei olekaan niin kovin hankalasti yhdisteltävä ja jopa tällainen ummikkokin on pärjännyt värin kanssa loistavasti! Se sopii yllättävän monen kanssa, vai mitä olette mieltä? :)
Kohtapuoliin olisi aika taas hipsiä töihin, nautiskellaanko siellä vapaapäivää vai paiskiiko joku muukin töitä? Niin tai näin, oikein rentouttavaa sunnuntaita! :)

11 thoughts on “Khakihousut x 4

 1. Onneksi saa viettää vapaapäivää :)
  Menee vähän aiheen vierestä, mutta unohdin kysästä aikaisemmin. Käytätkö sun LV damier azuria vain kevät/kesä aikaan? Sitä niin himoitsen, mutta mietin onko enemmän kesälaukku värinsä puolesta, ja värjääkö tummemmat vaatteet sitten laukkua?

 2. Voi sinä onnekas ;) Minä hörpin täällä jo toista jättikahvikuppiani, että lähtisin käyntiin!

  Neverfullini on minulla periaatteessa kyllä ihan ympärivuotisessa käytössä, vaikka sen enemmän kevät- ja kesälaukuksi miellänkin. Ainoa ajankohta, milloin se jää ehkä vähän vähemmälle käytölle on ihan keskitalvi, jolloin valkoinen laukku näyttää lumen seassa ehkä vähän hassulta ;) Jos nyt saisin päättää, ostanko laukun, niin kyllä edelleen hankkisin sen!

  Ja tummansiniset farkut ovat kyllä värjänneet omaa laukkuani, mutta onneksi niihinkin on niksejä :) Pääset kurkkaamaan laukunpuhdistus-postaustani täältä: http://jonnamaista.blogspot.fi/2012/03/laukun-kevatsiivous.html !

 3. Kiitti vinkistä, eli taidan päätyä tähän laukkuun. Oon pyöritellyt mielessä paria mallia ja eri kuoseja/värejä, mutta neverfull juuri azurina on koko ajan päällimmäisenä.

  Heh, oon lukenut sun kaikki postaukset läpi ja tuon puhdistus postauksenkin kahteen vaiko kolmeen kertaan :D On muuten hyviä vinkkejä siinä.

 4. tästähän sai uusia ideoita omienkin khakipöksyjen yhdistelyyn! :) mun lemppariyhdistelmä on kyllä ollut aina toi minkä säkin olit laittanut eli tummansininen palmikkoneule + khakihousut + valkoset converset, vielä kun sais ton mulberryn huivin siihen ;)

 5. Klik klik, ja kaikki kollaasit meni omaan inspiskansiooni! Kiitos ihanista vinkeistä, aika moni näistä elementeistä löytyykin jo omasta takaa, joten miten helppo onkaan ottaa kuvista vinkkiä. Varsinkin silloin kun “ei ole mitään päälle pantavaa” ;)
  Kiitos!

 6. Onpas hienoja yhdistelmiä :) itse en osannut vihreitä khakihousuja yhdistää, niinkuin edelliseen postaukseen kommentoinkin, mutta nämä näyttävätkin tosi kivoilta! Ehdoton lempparini noista on tuo missä on kauluspaita. Vaikka näin syksyn tullen tuo palmikkoneule olisikin ehkä käytännöllisempi ja lämpimämpi, itselläni on valkoinen.

  Khakihousut toisivat hieman vaihtelua ainaisiin tylsiin farkkuihini, pitäisiköhän itsekin harkita noiden ostoa ;)

 7. Miten kiva kuulla, mahtavaa jos joku muukin lisäkseni sai näistä inspiraatiota! :) Ja tuo yhdistelmä on tosiaan juuri sopivan rento ja mukava!

 8. Niinkö! Voi miten hauska kuulla :) Minullakin on koneella oma salainen inspiskansioni, johon on ihana uppoutua juuri niinä päivinä, kun tuntuu että kaapista ei löydy mitään sopivaa ;) Aivan mahtavaa, että sait näistä kenties jotain vinkkejä! Odottelen innolla, millaisia yhdistelmiä sinä saat aikaan :)

 9. Kiitos, kiva jos miellyttää silmää! :) Minäkin ihan yllätyin, miten hyvin vaaleansininen natsasi housujen kanssa, en ollut sitä tullut ajatelleeksikaan. Ja palmikkoneule on niin ihana ja monikäyttöinen vaatekappale, itsellänikin löytyy tummansinisen lisäksi myös valkoinen (ja itseasiassa myös harmaa hih).

  Eikun rohkeasti housut mukaan sovituskoppiin ja kassalle, vai mitä! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *