Kanttarellipasta

Heippa! Uusi viikko ja maanantai maistuvat pikkuruisen paremmalta hyvän ruuan kera ;) Kuten olen muutamaan otteeseen maininnut, en ole varsinaisesti elementissäni keittiössä, mutta innostun kyllä kaikista helpoista ja simppeleistä resepteistä. Bongasin herttaisen Auroran blogista jokin aika sitten maukkaan kuuloisen kanttarellipastan, joka kuulemma sopii kiireisellekin kokille. Tein pastaa jo tuolloin, mutta nyt otin vielä hyödyn irti tuoreista kanttarelleista ja tein tätä herkkua uudemman kerran. Ja se tosiaan vie kielen mennessään!

Ohje löytyy Hesarin sivuilta täältä. Aluksi tämä herkkusuu tohti epäillä kerman puuttumista ohjeesta, mitä on pasta ilman kermaa?! Aurora kuitenkin kehoitti minua kokeilemaan ja oikeassa hän olikin, kanttarelli ei tosiaan kaipaa kermaa kaveriksi :) Nam, ihana ruoka syksyn pimeneville illoille!

Minusta ei kyllä olisi ruokabloggaajaksi, suuri hatunnosto heille! Kaiken sen asettelun ja väkertämisen jälkeen kuva oli kyllä plakkarissa, mutta ruoka jäähtynyt ja poikaystävän lautanen jo tyhjä ;)

10 thoughts on “Kanttarellipasta

 1. Oi ihanaa kuulla, että pidit pastasta ja, että maltoit olla laittamatta kermaa! :) Voi ei, nyt tuli kyllä taas sellainen pastahimo että! Onneksi jääkaapista ei juuri nyt löydy kantarellejä ;) Ihanaa viikkoa Jonna! :)

 2. En itse kuvaile ruoka-annoksia, juurikin tämän takia, ettei tarvitse nauttia ruokaa kylmänä :D
  Mulla on sulle jotakin blogissani.

 3. Ihanaa, kiitos. Ratkaisit juuri sen kauhean tutun ongelman “Mitä meillä syödään tänään”. Kiitos vinkistä <3

 4. Kyllä vaan, iso kiitos sinulle vinkistä ja siitä, kun kehoitit tätä herkkusuuta pitäytymään erossa kermasta ;) Vaikka onhan tuossa aikamoinen määrä voita köhköh.. Sinun kanttarellirisottosi kuulosti myös aika hyvältä :) Ihanaa viikkoa sinnekin!

 5. No nimenomaan :D Poikaystävä naureskeli vieressä, kun valitin kylmää ruokaa. Oi minäpä menen kurkkaamaan! :)

 6. Voi miten kiva kuulla, eipä kestä! :) Sinä se olet aina varsinainen päivän piristäjä kommenttiesi kanssa, Dahlia :)

 7. Aah, näyttää kyllä niin hyvältä! Rupesi heti mieli tekemään tätä..! Tosi ihanan näköinen ruoka ja loistavia kuvia! :)

  -Hanna

 8. Mums, niin rupesi taas minullakin ;) Eikun kanttarellikaupoille ja kokkailemaan! Kiitos kovasti, Hanna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *