Initials

Kesällä näin eräällä asiakkaalla hänen kauniisti patinoituneessa Monogram Neverfullissaan jotain, mikä kiinnitti huomioni. Laukun kahvassa oli painettuna hänen nimikirjaimensa, enkä voinut olla kehaisematta ja kysymättä, missä hän oli sen tehnyt. Rouva kertoi painattaneensa kirjaimet LV:n liikkeessä ja soitinkin heti Esplanadille, josko siellä olisi mahdollista tehdä tällainen painatus.

Suureksi harmikseni Helsingissä tämä ei onnistu kuin pienempiin esineisiin, kalentereihin ja muihin. Myyjätär kuitenkin neuvoi minua viemään vaikka lomamatkalla laukkuni paikalliseen liikkeeseen, jossa se tehtäisiin päivän parin sisällä. Voi kun olisin tiennyt tästä Pariisissa ollessani!


Kuva lainattu täältä

Näitä klassikkolaukkuja näkyy katukuvassa nykyään niin paljon, että olisi ihana saada laukkuunsa pieni ripaus persoonallisuutta. Tämä nimikirjainten painatus oli minulle aivan uusi juttu, tiesin entuudestaan vain Mon Monogram-laukuista, jotka eivät sitten niinkään olleet makuuni huutavien väriensä puolesta. Tämä sen sijaan olisi pienen pieni yksityiskohta, johon ei välttämättä kukaan osaisi edes kiinnittää huomiota, mutta jonka olemassaolon itse tietäisit.

Painattaminen ei ymmärtääkseni maksa pennin hyrrääkään, joten seuraavalla kaupunkilomallani ajattelinkin piipahtaa LV:llä ja kysäistä, josko saisin laukkuni tuunattua. En vielä tiedä, haluaisinko painatuksen Speedyyni vai Neverfulliini, mutta sitä ehtii vielä miettiä! Oletteko te kuulleet tästä painattamisesta tai kenties jo laittaneet nimikirjaimenne laukkuunne? :)

Samalla muuten vinkkaisin teille eräästä arvonnasta! Mahtaako jotakuta kiinnostaa Olympuksen PEN Mini, se minunkin hehkuttamani pieni mutta pippurinen minijärkkäri? ;) Nimittäin Olympuksen Facebook-sivuista tykkäämällä osallistuu arvontaan, josta voi voittaa PENin paitsi itselleen, myös kaverilleen! Kipinkapin tykkäilemään ja osallistumaan :)

32 thoughts on “Initials

 1. Olen lukenut ja mielessä on käynyt että pitäisi itsekin, mutta sitten sen on aina unohtanut. Olet kyllä aivan oikeassa, että olisi kiva saada pientä henkilökohtaisuutta laukkuunsa. Pitääkin käydä nyt kun taas muistaa kysymässä, josko se onnistuisi jossakin liikkeistä täällä päin missä asun. :)

 2. Hei sulla on tosi kiva blogi! Haluaisin kysyä, että paljonko tuo neverfull suunnilleen maksaa? :)

 3. Tuo olisi kyllä kiva tapa saada vähän jotain “omaa” laukkuun :) Toivottavasti painattaminen onnistuu siellä, tulen sitten heti kurkkimaan lopputulosta! ;)

 4. Heippa! Kiiitos kovasti, kiva kuulla että tykkäät :) Neverfullin tämänhetkistä hintaa en osaa yhtään sanoa, ostin omani puolisentoista vuotta sitten ja siinä välissä on tullut hinnankorotus jos toinenkin. Menemällä Vuittonin ranskankielisille sivuille näet hinnat ja siihen kun lisäät parikymppiä, niin saat aika tarkkaan Suomen hinnan! :)

 5. Ihana idea, tekee laukusta hetkessä paljon henkilökohtaisemman :) Ostin myös itselleni Cloud Nine muotoiluraudan ja toivoisinkin kiharapostausta? :)

 6. Eikö vaan :) Kiitos toiveesta, se on pistetty korvan taakse! Joku muukin on tainnut toivoa sitä, joten voisin tosiaankin koittaa väkertää jotain sellaista piakkoin :) Itse olen kyllä aivan ihastunut omaan rautaani!

 7. Heippa!

  Ostin itse viime vuonna Barcelonasta LV:n speedyn ja myyjätär kysyi tuolloin haluaisinko painattaa nimikirjaimeni laukkuun. Harmikseni olimme lähdössä jo seuraavana päivänä takaisin Suomeen, joten en ehtinyt enää sitä tehdä :/ Myyjä tiesi kuitenkin kertoa, että voisin painattaa nimikirjaimet myöhemminkin missä tahansa LV:n liikkeessä :) Olin kuvitellut tämän onnistuvan myös heidän Helsingin liikkeessään, mutta nähtävästi se ei siis onnistu, harmi! :/ Täytyy kyllä ehdottomasti tehdä se seuraavalla ulkomaan reissulla kuten sanoit, hih! Nuo nimikirjaimet tuovat kivan pienen yksityiskohdan laukkuun :)

  – Johanna

  PS tykkään tosi paljon sun blogista, kirjoitat kivasti :)

 8. Itselläni on GM koossa ja maksoi 590 euroa (heinäkuun lopulla ostin) ja perjantaina käyn ostamassa saman laukun toisessa kuosissa, joten toivottavasti ei ole ehtinyt hinta nousemaan…

  Kiitos Jonna ihanasta blogista. <3 Ostan nyt Helsingin reissulla laukun lisäksi myös kalenterin, johon saa ne nimikirjaimet. :)

 9. Toi on kyllä ihana idea, ehkä seuraavaan laukkuun ;)
  Paitsi ikäviä puolia on et jos haluaakin joskus laukun myydä.. Ei ole kiva jos siinä komeilee edellisen omistajan kirjaimet :D

 10. Heippa Johanna! Tuo on tosi kökkö juttu, eräälle tutullenikin oli Roomassa laukkuostoksilla sanottu, että painatuksen voisi tosiaan tehdä myöhemminkin missä tahansa liikkeessä. Ja itseasiassa tämä rouva, jonka kanssa jutustelin kertoi painattaneensa laukkunsa Helsingissä, mutta sinne soittaessani minulle sitten kerrottiin toisin :/

  Ajattelin seuraavalla Lontoon reissulla käydä tuunaamassa oman laukkuni, toivottavasti sinäkin saisit pian nimikirjaimesi! :) Ja kiitos hurjasti kehuista, tosi kiva kuulla että pidät blogistani ja kirjoitustyylini miellyttää :)

  Leppoisaa iltaa ja ihana kun jätit kommenttia! :)

 11. Kiitos tarkennuksesta, naana! :) Oioi, minunkin tekisi hirmuisesti mieli joku päivä vielä ostaa Neverfull toisessakin kuosissa, niin kätevä se on malliltaan ja kooltaan! Missä kuosissa ajattelit nyt hankkia? :) Hih, LV:n kalenterin kyllä kelpaisi kaivaa laukusta ;)

  Ja hih, kiitos itsellesi kommentista <3

 12. Heheh, mietin samaa että eteenpäin myyminen voisi olla vähän hankalaa ;) Toisaalta itse kyllä uskon, että nämä pysyvät kaapissani vielä vuosia, eikä myymiselle tulisi olemaan tarvetta :)

 13. Ajattelin nyt ostaa Monogram kuosissa sekä laukun että kalenterin (kalenteriin saa muuten kätevästi mm. pankkikortin ym. kortteja). :) Tuo Neverfull on kyllä tosi kätevä laukku kaikinpuolin. <3 Oliko sullakin GM koossa se?

 14. Ihana idea! Alkoi houkuttelee kovastikin. Varsinkin kun sain mieheltäni Speedyni huomenlahjaksi. Olisi ihana painattaa siihen nimikirjaimet ja uudella nimellä vielä vaikka yhdistelmänimi onkin :) Täytyy siis pitää mielessä ;)

 15. Oi että, sittenhän noilla nimikirjaimilla olisi aivan erityinen merkitys laukussasi :) Mahtava idea, muistaisit aina sen olevan huomenlahjasi :) Voi kunpa tämä painatus saataisiin tänne Helsinkiinkin!

 16. Monogramia olen minäkin himoillut Azurin kaveriksi, täytyypä tulla sitten ihastelemaan sitä blogisi puolelle :) Ja omani on tosiaan GM-koossa, tällainen kassialma kun olen! Kalenteri olisi kyllä kätevä, vielä kun niihin saa muistaakseni ostettua halvempia Filofaxinkin täytteitä! Hinta vain on minun ja ihanuuden esteenä ;)

 17. Hihih itsellänihän on nimikirjaimet sekä speedyssä,että neverfullissa :-) ja tykkään niin paljon.tuovat nimenomaan vähän persoonallisuutta noihin laukkuihin,joita ainakin lontoossa on vähintäön jokatoisella vastaantulijalla ;-) evastakin yritin etsimällä etsiä paikkaa nimikirjaimille,mutta ehkä hyväksyn että se on vähän liian pieni niille :-D

 18. Juu laitan kuvia kyllä. :) Toivottavasti niillä on laukkuja vielä varastossa, ettei tarvitse alkaa tilaamaan. En yhtään jaksaisi odottaa. :P

  Mäkin tykkään että laukulla on kokoa ja kun hintaeroakin oli vain 30 euroa (MM ja GM välillä).

  Mietin noita täytteitä, että ostanko sieltä liikkeestä vai ihan kaupasta… Mistä noita Filofaxinin täytteitä saa ja paljonko maksaa? Kiitos tiedosta jo etukäteen. <3

 19. Mitä, miten minulla on mennyt ohi?! Arvaa meninkö selaamaan kaikki teidän asupostauksenne (jotka näin btw ovat ihania) läpi, kunnes nimikirjaimet vilahtivat ensin edes vähän ja lopulta löysin postauksen, jossa ne oikein esiteltiinkin hih ;) Aivan ihanat! Värin saa ilmeisesti siis valita itse, oliko vaihtoehtoja paljonkin? Onko sitten olemassa myös joku ihan “väritön”, vaan niinkuin painatus? :) Hehh, Evaan ei ehkä ihan juu mahdu ;D

 20. Eikö vaan :) Kyllä kelpaisi kanniskella nimikoitua laukkuaan! Ja on tosiaan hölmöä, kuulemma heillä ei ole tarpeeksi isoa konetta tehdä painatuksia laukkuihin :/

 21. Luulisi, että noin perusmallia olisi aina varastossa, toivotaan parasta! :) Filofaxin täytteet tosiaan muistaakseni sopivat LV:n kalentereihin (ainakin joihinkin kokoihin) ja niitä saa esimerkiksi jos keskustaan menet niin Stockan Akateemisesta kirjakaupasta sieltä alakerrasta :) Hintaa en millään muista ulkoa, olisikohan se jotain välillä 10-20e? Toivottavasti tästä oli apua! :)

 22. Hihih voi kiitos !:-) juu värin saa valita(ja kirjaimien koon myöskin,tosin he suosittelevat aina tiettyä kokoa tiettyyn laukkuun)!ja vaihtoehtoja on PALJON! Mulla on tosiaan speedyssä punaset(sisäkankaan mukaan heh)ja neverfullissa kultaset.

 23. Mä olen miettinyt kalenteriini tai Speedyyn omia nimikirjaimia. Täytyykin seuraavalla kaupunkilomalla ottaa Speedy kainaloon ja suunnata Vuittonille;)

 24. Kalenterissa nimikirjaimet on myös tosi tyylikkäät :) Hih, minä mietin jo josko sitä painattaisi sekä Speedyyn että Neverfulliin ;)

 25. Oioi kiitos lisätiedoista :) Ja ilmeisesti painattaminen onnistuu Lontoossa? Kauanko sulla on mennyt siinä, oletko saanut laukun heti mukaan vai onko se pitänyt jättää sinne? Neverfulliisi sopi kyllä mielettömän hyvin se kultainen painatus, hitsi mitkäköhän värit itse keksisin.. ;)

 26. Onnistuu juu,new bond streetin lippulaivaliikkeessä ainakin :-) ja aikaa kuluu ehkä noin 5minuuttia,että ihan odotellessa laitetaan :-)

 27. Voi kiitos Henna! :) Olen miettinyt bannerin päivittämistä uuteen, mutta kun siitä on nyt tullut kehuja, niin ehkä en vielä vaihdakaan hih ;)

  Käyn ehdottomasti vierailulla sinunkin blogisi puolella! :)

 28. Ja nimikirjaimet täytyykin siis ehdottomasti muistaa painatuttaa kalenteriini, jos sellaisen päädyn ostamaan! ;) <3

 29. Hih, ehdottomasti! Oi että miten hyvältä kultaiset nimikirjaimet siinä näyttäisivätkään.. :) Iik, suuntaan kyllä ehkä huomenna ostamaan sen kalenterin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *