Illanviettoon!

Tulin vielä nopeasti toivottamaan elämäni ensimmäiset ja toivottavasti vähäksi aikaa myös viimeiset Photobooth-terkut ;) Olen koko illan vaihdellut asua tiuhaan tahtiin, kun mikään ei tuntunut natsaavan ja lopulta päädyin tuttuun ja turvalliseen valintaan, bleiseri, valkoinen siisti pusero ja farkut. Kokonaisuutta piristämään vielä värikkäämpi huulipuna sekä myöhemmin iltaa kohden nudekorot!

Näillä mennään siis! Uudemman kerran, mukavaa lauantai-iltaa kaikille! :)

16 thoughts on “Illanviettoon!

  1. Ihanaa iltaa! Tuollainen perusasu toimii aina!

    Oletko muuten kihlautunut vai näyttääkö tuo nyt ihan väärin päin.. :)

  2. Kiitos, ilta oli kyllä onnistunut! :) Ja eheiii, en ole kihlautunut! Sormukseni on oikean käden nimettömässä, mutta Photobooth kääntää kuvan, niin näyttää väärin päin. Paha paikka pitää sormusta tuo nimetön, kun aina joskus joku sekoittaa sen vasempaan ;D

  3. Hih, kiitos kuuluu äidilleni, minä kun asustelen vielä kotona siis :) Rakastan keittiötämme kyllä koko sydämestäni ja tämä on oikeastaan juuri sellainen, jonka haluaisin sitten omaankin kotiini! Tumma puu, ah :)

  4. Kiitos Elisa :) Asustelen vielä kotosalla, joten tuskin tulen tästä tekemään mitään esittelyä. Keittiömme on kyllä juuri sellainen, jonka haluaisin sitten omaankin kotiini, joten ehkäpä voisin joskus kuvata tästä jotain pieniä yksityiskohtia inspiraatioksi ;)

  5. Tyylikäs asu! Värikkäämpi huulipuna sopii hyvin asuun. Valkoinen paita on kyllä tosi nätti ja en voi olla kuin ihastelematta tuota rannekoruasi! :)

  6. Kiitos, tämä on oma turva-asuni huonojen päivien pelastajana ;) Kun mikään ei tunnu hyvältä päällä ja kaikissa asuissa mättää jokin, niin tämä toimii aina! Hih, rannekoru on aarteni! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *